پرش به


تصویر

مشکلات دیتالایف انجین پلاس


  • موضوع قفل شده این موضوع قفل شده است
33 پاسخ برای این موضوع

#1 M.Reza

M.Reza

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 109 ارسال

ارسالی 1388/07/11 ساعت 13:48

سلام.
از همه ی دوستانی که از نسخه پلاس استفاده میکنند خواهشمندیم مشکلاتی رو که تا حالا دیدن همین جا گزارش بدن.این موضوع برای ارائه اصلاحیه بعدی هست.

در ضمن اگه زحمتی نیست در نظرسنجی بالا شرکت کنید.
موفق باشید.یا حق.
  • 0

#2 msmed

msmed

    کاربر فعال انجمن

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستاره
  • 270 ارسال

ارسالی 1388/07/11 ساعت 15:43

ممنون از کار ارزشمندی که انجام دادید.
مشکلی که تا اینجا من باهاش برخورد کردم این بوده که در بخش مدیریت فیلترینگ فیلتر کلمات کار نمی کنه.
یعنی کلمه ای را جایگزین کلمه دیگر نمی کنه.
  • 0

#3 webgozar

webgozar

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 58 ارسال

ارسالی 1388/07/11 ساعت 19:09

نظر سنجی بالا کار نمیکنه . یا حذفش کنید یا درستش کنید !
  • 0

#4 iliadmoosavi

iliadmoosavi

    کاربر فعال انجمن

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستاره
  • 299 ارسال

ارسالی 1388/07/11 ساعت 20:25

درسته كه تستش نكردم . ولی به كار شما اطمینان دارم ... flower
  • 0

#5 novin30d

novin30d

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 95 ارسال

ارسالی 1388/07/11 ساعت 21:07

موضوعاتش خرابه
وقتی روی موضوعی کلیک میکنی باز نمیشه و خطای 404 رو میده من seo رو هم غیر فعال کردم اما باز جواب نداد
  • 0

#6 kavehch

kavehch

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 45 ارسال

ارسالی 1388/07/11 ساعت 21:27

سلام این یکی از مشکلات اینجا رو ببینید

http://forum.datalifeengine.ir/topic_1407/
  • 0

#7 novin30d

novin30d

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 95 ارسال

ارسالی 1388/07/11 ساعت 21:50

خطای موضوع رو درست کردم فقط به آدرس زیر برید و این کد رو وارد کنید یعنی کدای قبلی رو کلا پاک کنید و اینو جایگزینش کنید
آدرس : enginemodules
و فایل category.php رو باز کنید و کدای زیرو جایگزینش کنید


<?php

$b=$db->query ("SELECT * from `dle_category` ORDER BY `posi`");

while ($row=$db->get_array($b))
{
    $link=$config['http_home_url'] .'index.php?do=cat&category=' . $row['alt_name'] . '/';

if (file_exists (ROOT_DIR . "/templates/{$config['skin']}/images/{$row['alt_name']}.gif") )
    $icon="{THEME}/images/{$row['alt_name']}.gif";

else

    $icon='';
    $catlist.="d.add({$row['id']}, {$row['parentid']}, '{$row['name']}', '{$link}', '{$row['descr']}', '', '{$icon}', '{$icon}');";

}

?>




امیدوارم دیگه مشکلی نباشه
اگر کاری داشتید این آدرس میلمه
[email protected]
[email protected]
اگه نتونستید درستش کنید بگید تا فایلو بزارم جایگزین کنید
  • 0

#8 M.Reza

M.Reza

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 109 ارسال

ارسالی 1388/07/12 ساعت 09:03

ممنون دوستان.یعنی مشکل دیگه ای نبود؟ haha
  • 0

#9 msmed

msmed

    کاربر فعال انجمن

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستاره
  • 270 ارسال

ارسالی 1388/07/12 ساعت 10:11

ممنون دوستان.یعنی مشکل دیگه ای نبود؟

مشکل دیگه رو که تو پست دوم اون بالا عرض کردم:
"مشکلی که تا اینجا من باهاش برخورد کردم این بوده که در بخش مدیریت فیلترینگ فیلتر کلمات کار نمی کنه"
  • 0

#10 alisoftware

alisoftware

    پروفشنال

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستارهستاره
  • 513 ارسال

ارسالی 1388/07/12 ساعت 13:05

ویرایش قالب در منوی اصلی مدیریت کار نمیکنه. من سیستم رو روی سرور plesk ویندوز2003 نصب کردم. روی این سرورها اصلا جواب نمیده. بخش کاربران هم که هنوز not found میزنه. وقتی رو اسم کاربری کلیک میکنی مثلا (www.arezoohayam.com/users/test) این مشکل از ورژن 8 تا حالا رفع نشده. البته بازم میگم روی سرور plesk اینجوری والا رو linux درست کار میکنه.

قالبی هم که با این ورژن کاملا match باشه وجود نداره (البته برای دانلود، برای خرید که میهن تم هست)

با اینترنت اکسپلورر هم که کلا تعطیله. روی سرور لینوکس izihost نصب کردم فقط میشه با فایرفاکس باهاش کار کرد نه میشه نظر داد نه مطلب فرستاد.
اینم آدرساش:
www.daranian.tk

http://www.arteshe530.tk
پیشنهادم اینه که اصلا کلا یه ورژن هماهنگ برای اینترنت اکسپلورر طراحی کنید.
  • 0

#11 [email protected]

[email protected]

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 82 ارسال

ارسالی 1388/07/12 ساعت 20:00

عزیز دیتالایف انجین رو باید در سرور های لینوکش نصب کنید !

در ضمن این به قول خودتون طراحی که کردین که همش قالب کار سایت ماست

منظورم سایت های زیر است که گفتین
www.daranian.tk
www.arteshe530.tk
www.astanehmoh.net
www.azposhtekooh.tk
www.deltasystem.tk

در ضمن یادتون باشه تو قالب فقط یه سری tag استفاده شده نه بیشتر نه کمتر هر مشکلی داشتین سریع گیر ندین قالب ببینید مشکل کجاست !

اگه قالبی هم مشکل داره بیا بگو
  • 0

#12 Iman.r

Iman.r

    کاربر فعال انجمن

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستاره
  • 299 ارسال

ارسالی 1388/07/14 ساعت 03:23

تو بخش عضویت و جستجوی پیشرفته چیدمان قالب بهم میریزه
در ضمن نظر سنجی بالا خرابه
  • 0

#13 aminzayer

aminzayer

    عضو جدید

  • عضو سایت
  • ستاره
  • 5 ارسال

ارسالی 1388/07/14 ساعت 04:30

من قالب جدیدی ریختم ولی تو بخش جستجوی پیشرفته قالب بهم میریزه
چطور می تونم جستجوی پیشرفته رو ویرایش و مطابق با قالب بكنم ؟
  • 0

#14 aminzayer

aminzayer

    عضو جدید

  • عضو سایت
  • ستاره
  • 5 ارسال

ارسالی 1388/07/15 ساعت 21:35

چرا كسی جواب نمیده ؟؟؟
  • 0

#15 araz1araz

araz1araz

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 126 ارسال

ارسالی 1388/07/15 ساعت 21:52

من بعد از آپگرید از نسخه 7.2 به این نسخه این مشکل برام پیش اومده

MySQL Error!
------------------------

The Error returned was:
Unknown column 'download' in 'field list'

Error Number:
1054

SELECT id, name, link, icon, type, download, place FROM dle_toplist ORDER BY place ASC
  • 0

#16 novin30d

novin30d

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 95 ارسال

ارسالی 1388/07/16 ساعت 01:13

M.Reza

ببخشید چند تا ارور دیگه هم داد که خودم درستش کردم اما تو این موندم

 MySQL Error!
------------------------

The Error returned was:
Unknown column 'key' in 'field list'

Error Number:
1054

INSERT INTO `dle_online` (`key`, `uid`, `uname`, `time`, `ip`) VALUES ('********************************', '0', 'guest', '1223493225', '127.0.0.1') ON DUPLICATE KEY UPDATE `uid`='0', `uname`='guest', `user_agent`='unknown', `foto`='unknown', `OS`='unknown', `proxy`='unknown', `time`='1223493225', `location`='unknown', `user_group`='unknown'
  • 0

#17 M.Reza

M.Reza

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 109 ارسال

ارسالی 1388/07/16 ساعت 02:26

araz1araz,novin30d
sql زیر رو ایمپورت کنید توی دیتابیس haha


  ALTER TABLE dle_toplist ADD `download` varchar ( 255 ) DEFAULT '0';


ببخشید اگه دیر جواب دادم.آخه میدونید که نت نمیام haha
چند روز دیگه که مشکلات رو دیدم اصلاحیه بعدی رو میدم smile
  • 0

#18 msmed

msmed

    کاربر فعال انجمن

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستاره
  • 270 ارسال

ارسالی 1388/07/16 ساعت 03:11

"مشکلی که تا اینجا من باهاش برخورد کردم این بوده که در بخش مدیریت فیلترینگ فیلتر کلمات کار نمی کنه"


آقا رضا جالبه که با اینکه دو بار این مشکل رو نوشتم ولی انگار نه انگار.
یعنی این مشکل اینقدر لاینحله؟
  • 0

#19 M.Reza

M.Reza

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 109 ارسال

ارسالی 1388/07/16 ساعت 03:37

msmed
ببخشید حواسم نبود.

ببینید وقتی که پستی ارسال شده نمیشه که جایگزین بشه.ولی وقتی پستی رو ارسال میکنید یا ... که بعد از فیلتر بشه و اون کلمه توش باشه جایگزیم میشه. smile
  • 0

#20 msmed

msmed

    کاربر فعال انجمن

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستاره
  • 270 ارسال

ارسالی 1388/07/16 ساعت 03:41

ببینید وقتی که پستی ارسال شده نمیشه که جایگزین بشه.ولی وقتی پستی رو ارسال میکنید یا ... که بعد از فیلتر بشه و اون کلمه توش باشه جایگزیم میشه.


در اینصورت هم نمیشه. من امتحان کردم.
مثلا تو بخش فیلتر مشخص می کنم که بجای سایت نوشته بشه وبلاگ. بعد میام یه مطلب ارسال می کنم که توش سایته. ولی تو سایت داخل مطلب جدید کلمه وبلاگ جایگزین سایت نمیشه.
لطف می کنین یه بار عملا خودتون تست کنین؟
  • 0




0 کاربر در حال خواندن این موضوع است

0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی