پرش به


تصویر

مشکل با rss


  • لطفا وارد حساب کاربری خود شوید تا بتوانید پاسخ دهید
19 پاسخ برای این موضوع

#1 milad22

milad22

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 85 ارسال

ارسالی 1388/07/26 ساعت 07:34

سلام من دیتالایف انجین پلاس نصب کردم ولی نمیوتونم از آر اس اس خروجی در قالب سایتم استفاده کنم لطفا کمکم کنید .

http://taut-beta.co.cc/index.php

دوستان اگه میشه امتحان کنند ببینند که آر اس اس خروجی را میتونند در قالب سایت خودشون کار کنند ؟


خیلی مهمه
  • 0

#2 EMohammad

EMohammad

    پروفشنال

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستارهستاره
  • 829 ارسال

ارسالی 1388/07/26 ساعت 08:26

فایل informer.tpl توی قالبتون وجود داره ؟ !
  • 0

#3 milad22

milad22

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 85 ارسال

ارسالی 1388/07/26 ساعت 08:40

بله وجود داره

میخوام بدونم دوستان دیگر که پلاس نصب دارند هم این مشکل را دارند؟

  • 0

#4 ali.master

ali.master

    کاربر فعال انجمن

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستاره
  • 242 ارسال

ارسالی 1388/07/26 ساعت 10:05

شما فکر کنم ار اس اس تون از مدیریت غیرفعال کلا
آخه اینو ببین http://taut-beta.co.cc/rss.xml
  • 0

#5 milad22

milad22

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 85 ارسال

ارسالی 1388/07/27 ساعت 08:18

لام من هنوز مشکلم رفع نشده : http://forum.datalifeengine.ir/topic_1594

من یک سایت دارم دانشگاه طراحی می کنم و میخوام در قسمت هایی از سایت مثل
آخرین خبرهای دانشگاه و آخرین خبرهای دانشجویان را در قالب سایتم داشته باشم .

من میخوام بدونم که دیتالایف انجین این امکان را میتونه به من بده که اموضوعات مختلف سایت من آخرین مطالب اون موضوع را در صفحه اصلی نشون بده

مثلا اگه من یک موضوع دارم با نام آخرین اخبار دانشجویی ، جدید ترین مطالبی که در این موضوع وجود دارد را در صفحه اصلی سایتم داشته باشم

من میخواستم از rss استفاده کنم ولی اررور میده ؟ نمیدونم چکارکنم


راهی دیگه هست که این امکان را به من بده ؟؟؟
ماژوال یا ترفندی وجود داره

در ضمن من دیتالایف انجین پلاس نصب کردم
در دیتالاف پلاس آدرس rss من به : http://taut-beta.co.cc/engine/rss.php این تغییر کرده یعنی پی اچ پی شده در ورژن های قبلی آدرس rss من name.com/rss.xml بود .

لطفا کمکم کنید. narahat

هرکی بتونه این مشکل را حل کنه و راه حل بده من قالب سایت ایران هاست که خودم برای دیتالایف انجین زدم را بهش میدم
  • 0

#6 SalaR

SalaR

    مدیر بازنشسته

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستاره
  • 463 ارسال

ارسالی 1388/07/27 ساعت 15:11

lol مشكل شما از فایل htacess. هستش .یه بار حذف . دوباره آپلود كنید / از هاست مجانی كه استفاده نمیكنید؟

آدرس Rssهم تغییر نكرده همونه . وقتی شما name.com/rss.xm رو میزنید از طریق htacess. ریدایركت میشه رو http://taut-beta.co.cc/engine/rss.php
  • 0

#7 milad22

milad22

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 85 ارسال

ارسالی 1388/07/28 ساعت 05:22

ممنونم . مشکلم حل شد ..

مشکل بزرگ من این بود که سایت را بر روی لوکال نصب کرده بودم و انجا نمیتونستم فایل htacess. را داشته باشم و حالا که بر روی هاست واقعی آمده ام یادم رفته بود که این فایل را به مجموعه آپلود خودم اضافه کنم .

ممنونم یا علی --- خیلی گلی VbCms.iR

یک موضوع و یک مشکل جدید دارم

نمیدونم حالا چرا مطالب آر اس اس را نشون نمیشه !! کمک کمک !!!

آدرس : http://taut-beta.co.cc/

بالای سایت که دوتا منو برای اخبار دانشگاه و اخبار دانشجویان وجود داره و من میخوام آر اس اس بزارم توش ولی نمایش نمیده - من آر اس اس را ساختم و کد را گذاشتم ولی فقط کد را نشون میده مشکل من چیه ؟؟؟
  • 0

#8 SalaR

SalaR

    مدیر بازنشسته

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستاره
  • 463 ارسال

ارسالی 1388/07/28 ساعت 06:30

شما به وعدت اول عمل كن . یادت رفت زود :دی
  • 0

#9 ali.master

ali.master

    کاربر فعال انجمن

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستاره
  • 242 ارسال

ارسالی 1388/07/28 ساعت 07:09

الان حل شد یا نه هنوز ؟
آخه کامنت دادید , اومدم می بینم اینگار حل شد no
  • 0

#10 milad22

milad22

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 85 ارسال

ارسالی 1388/07/28 ساعت 07:42

چشم من که گفتم مشکلم حل بشه چشم فراموش نمیکنم
قول میدم - به خدا قسم قالب را برای شما ارسال میکنم ... فقط کمکم کنید !!!. narahat
مشکل من حل نشده .
http://taut-beta.co.cc/

آخرین اخبار دانشگاه : {inform_news} » نمیاد ..؟؟؟ چکار کنم ؟ تروخدا یکی جواب بده

این ماژول کار من حل میکنه . http://datalifeengine.ir/1386/06/25/selected_category.html ولی نمیدونم چرا کار نمیکنه ؟ چکار کنم

فکر کنم با دیتالایف انجین پلاس سازگار نیست ؟!!! کمکم کنید

------------------------------------------------------
مشکل جدید هم اینکه من قدیم را بالا آوردم ولی انگار بیشتر قسمت ها کش و قابل تغییر نیست یا اگه تغیر میکنه نمایش نمیده . چکار کنم؟

کسی نیست جوابی به من بده؟؟؟؟
  • 0

#11 milad22

milad22

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 85 ارسال

ارسالی 1388/07/28 ساعت 21:40

قالب ایران هاست ترجمه شده توسط خودم برای دیتالایف انجین را میدم به هر کسی که این مشکل منو حل کنه ؟
تا حالا VbCms.iR برنده شده .یعنی یکی از مشکلات منو حل کرده (لطفا ایمیلتو بزار تا برات ارسالش کنم)

فقط دوتا مشکل دیگه دارم --- لطفا کمکم کنید

قالب ایران هاست
 title=




  • 0

#12 ali.master

ali.master

    کاربر فعال انجمن

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستاره
  • 242 ارسال

ارسالی 1388/07/28 ساعت 22:54

از تگ {custom} استفاده کن تو قالب

{custom category="1" template="test" aviable="global" from="0" limit="3" cache="no"}


شماره ID موضوعی که می خوای نشون بده رو بزار جای عدد 1 مقابل category
جلوی template هم جای test یه فایل بساز به صورت tpl و اسم اون رو بده که از روش لود کنه
عدد جلوی limit هم برای تعداد مطالب بلوکه
بقیش هم نیازی به ویرایش نداره

اگه اون template رو مشکل خوردی این کار رو کن

یه فایل به نام takrss.tpl بساز
بعد کد زیر رو بریز توش
:: [full-link]{title}[/full-link]

بعد توی قالبت آپلود کن و جلوی template توی تگ بالا بنویس takrss

موفق باشی flower

  • 0

#13 milad22

milad22

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 85 ارسال

ارسالی 1388/07/28 ساعت 23:10

بازم نمیاد !؟؟؟

من یک فایل به نام takrss.tp ساختم و کد :: [full-link]{title}[/full-link] گذاشتم توش و آپلود کردم توی پوشه قالب بعد توی دوتا منو
نمونه کد 1 :
{custom category="10" template="takrss.tpl" aviable="global" from="0" limit="3" cache="no"}

و نمونه کد 2 :
{custom category="10" template="takrss" aviable="global" from="0" limit="3" cache="no"}

را گذاشتم ولی فقط کد را به من نشون میده !

http://taut-beta.co.cc/

لطفا اگه میشه بیشتر توضیح بدید

  • 0

#14 ali.master

ali.master

    کاربر فعال انجمن

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستاره
  • 242 ارسال

ارسالی 1388/07/28 ساعت 23:22

شما اول از همه سئو رو از تنظیمات فعال کن و بزار نوع دو تا بگم delicious
  • 0

#15 milad22

milad22

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 85 ارسال

ارسالی 1388/07/28 ساعت 23:26

سئو فعال شد - نوع 2

علی آقا -- تلفن شما نمیدونم چرا میگه شماره اشتباه است .

تمام امیدم بعد از خدا به شماست flower
  • 0

#16 ali.master

ali.master

    کاربر فعال انجمن

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستاره
  • 242 ارسال

ارسالی 1388/07/28 ساعت 23:32

شما دو تا آر اس اس خوان بساز ( که بلدی )
بعد لینکی که می پرسه برای اخبار دانشجویان رو بزار
http://taut-beta.co.cc/post14/rss.xml


و برای اخبار دانشگاه هم بزار
http://taut-beta.co.cc/post10/rss.xml

  • 0

#17 milad22

milad22

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 85 ارسال

ارسالی 1388/07/28 ساعت 23:37

{inform_news} اخبار و وقایع دانشجویان

{inform_news1} اخبار دانشگاه

حالا چی؟

توی منوی خبرخوان یکی از کد ها هم گذاشتم ولی چیزی نیومد

{inform_news1}

شما آی دی ندارید - آنلاین حرف بزنیم ؟ علی آقا بدجور به کمک شما نیاز دارم

  • 0

#18 ali.master

ali.master

    کاربر فعال انجمن

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستاره
  • 242 ارسال

ارسالی 1388/07/29 ساعت 00:04

شاید مشکل از دیتالایف انجین پلاس باشه که من کار نکردم smile2
  • 0

#19 milad22

milad22

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 85 ارسال

ارسالی 1388/07/29 ساعت 01:59

خوب فکر کنم دیتالایف انجین پلاس به ما نیومده !

راه حلی هست که بشه آر ار اس موضوعی برای دیتالایف انجین 8.2 ساخت؟

  • 0

#20 ali.master

ali.master

    کاربر فعال انجمن

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستاره
  • 242 ارسال

ارسالی 1388/07/29 ساعت 05:46

یه بار دیگه از همون {custom} که تو تاپیک 12 گفتم استفاده کن و این رو برایز تو index.php سایتت

یه کپی از ایندکس داشته باش اگه مشکل پیش اومد ....
کد زیر رو پیدا کن

$config['http_home_url'] = explode ( "index.php", strtolower ( $_SERVER['PHP_SELF'] ) );
$config['http_home_url'] = reset ( $config['http_home_url'] );


قبلش کد زیر رو بریز

if (strpos ( $tpl->copy_template, "{custom" ) !== false) {
    $tpl->copy_template = preg_replace ( "#\\{custom category=['\"](.+?)['\"] template=['\"](.+?)['\"] aviable=['\"](.+?)['\"] from=['\"](.+?)['\"] limit=['\"](.+?)['\"] cache=['\"](.+?)['\"]\\}#ies", "custom_print('\\1', '\\2', '\\3', '\\4', '\\5', '\\6', '{$do}')", $tpl->copy_template );
}



  • 0




0 کاربر در حال خواندن این موضوع است

0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی