پرش به


تصویر

اشکال در نحوه نمایش تعداد بازدید بعد از بروزرسانی


  • لطفا وارد حساب کاربری خود شوید تا بتوانید پاسخ دهید
8 پاسخ برای این موضوع

#1 rayandl

rayandl

    عضو جدید

  • عضو سایت
  • ستاره
  • 17 ارسال

ارسالی 1394/09/14 ساعت 19:10

با سلام

 

من دیشب سایتو به ورژن 10.6 ارتقا دادم. ولی امروز متوجه شدم تعداد نمایشهایی که از پستها انجام شده .

 

فقط تعداد های که بالای 4 عدد هست بهم ریخته نوشته شده . مثلا 1 016  به این صورت.

 

 آدرس یکی از پستها    Ahmad-Saeedi--Tahe-In-Jadeh

 

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.


  • 0

#2 Eh3an

Eh3an

    مدیر بخش ماژول ها

  • مدیر
  • 1,733 ارسال
  • محل سکونت: ایران - اردبیل
  • مهارت ها: HTML, CSS, js, SQL, PHP, SEO

ارسالی 1394/09/14 ساعت 21:21

با سلام

 

من دیشب سایتو به ورژن 10.6 ارتقا دادم. ولی امروز متوجه شدم تعداد نمایشهایی که از پستها انجام شده .

 

فقط تعداد های که بالای 4 عدد هست بهم ریخته نوشته شده . مثلا 1 016  به این صورت.

 

 آدرس یکی از پستها    Ahmad-Saeedi--Tahe-In-Jadeh

 

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

سلام برای استایل  wa-box-info یه direction:ltrبزن درست میشه :D


  • 1

#3 rayandl

rayandl

    عضو جدید

  • عضو سایت
  • ستاره
  • 17 ارسال

ارسالی 1394/09/14 ساعت 22:30

با سلام

 

آقا احسان ممنون که پاسخ دادین. ولی با این کار مورد حل نمیشه . ببینید من از طریق inspect element  فاصله بین اعداد رو برداشتم . درست شد. مثلا در همون عدد 1 016

 

من نمیدونم چه فایلیو ویراش کنم که کلا برطرف شه. همون فایل مربوط به {views}


  • 1

#4 rayandl

rayandl

    عضو جدید

  • عضو سایت
  • ستاره
  • 17 ارسال

ارسالی 1394/09/15 ساعت 00:23

فایلهای show.short و show.full موجود در پوشه modules  رو با نسخه 10.5 جایگزین کردم . اوکی شد.

 

با تشکر.


  • 0

#5 Eh3an

Eh3an

    مدیر بخش ماژول ها

  • مدیر
  • 1,733 ارسال
  • محل سکونت: ایران - اردبیل
  • مهارت ها: HTML, CSS, js, SQL, PHP, SEO

ارسالی 1394/09/15 ساعت 11:24

با سلام

 

آقا احسان ممنون که پاسخ دادین. ولی با این کار مورد حل نمیشه . ببینید من از طریق inspect element  فاصله بین اعداد رو برداشتم . درست شد. مثلا در همون عدد 1 016

 

من نمیدونم چه فایلیو ویراش کنم که کلا برطرف شه. همون فایل مربوط به {views}

من دقیقا همین کار رو کردم مشکل حل شد!
به نظر من از فایل های نسخه 10.6 استفاده کن و این کار رو از طریق style درست کن!

در هر صورت صلاح مملکت خویش خسروان دانند.

راستی تو استایل body کد زیر رو قرار بده تا اسکرول نخوره
 

overflow-x: hidden;


  • 1

#6 Eh3an

Eh3an

    مدیر بخش ماژول ها

  • مدیر
  • 1,733 ارسال
  • محل سکونت: ایران - اردبیل
  • مهارت ها: HTML, CSS, js, SQL, PHP, SEO

ارسالی 1394/09/15 ساعت 11:32

فایلهای show.short و show.full موجود در پوشه modules  رو با نسخه 10.5 جایگزین کردم . اوکی شد.

 

با تشکر.

من این 2 تا فایل رو بررسی کردم ، تغییرات زیادی اعمال شده ، پیشنهاد می کنم از نسخه 10.6 این فایل ها رو برگردونید. یکی از تغییرات:

'{views}' => $row['news_read'],

تبدیل شده به :

'{views}' => number_format($row['news_read'], 0, ',', ' '),

و کلی تغییر دیگه !


  • 1

#7 rayandl

rayandl

    عضو جدید

  • عضو سایت
  • ستاره
  • 17 ارسال

ارسالی 1394/09/15 ساعت 23:06

با سلام

 

احسان جان شما درست می فرمایید .

 

ولی عددش با فاصله میشه . مثلا اینطوری میشه  048 1  من می خوام که این فاصله نباشه.


  • 0

#8 Eh3an

Eh3an

    مدیر بخش ماژول ها

  • مدیر
  • 1,733 ارسال
  • محل سکونت: ایران - اردبیل
  • مهارت ها: HTML, CSS, js, SQL, PHP, SEO

ارسالی 1394/09/15 ساعت 23:41

با سلام

 

احسان جان شما درست می فرمایید .

 

ولی عددش با فاصله میشه . مثلا اینطوری میشه  048 1  من می خوام که این فاصله نباشه.

خوب فایل show.full.php رو از engine/module باز کنید و به دنبال فایل زیر باشید :

'{views}' => number_format($row['news_read'], 0, ',', ' '),

آن را به کد زیر تغییر دهید :

'{views}' => number_format($row['news_read'], 0, ' ', ''),

این کار رو برای فایل های show.custom.php ، show.short.php نیز انجام دهید.

موفق باشید.


  • 2

#9 rayandl

rayandl

    عضو جدید

  • عضو سایت
  • ستاره
  • 17 ارسال

ارسالی 1394/09/16 ساعت 00:02

ممنون احسان جان  . لطف کردی  . 


  • 1




2 کاربر در حال خواندن این موضوع است

0 کاربر، 2 مهمان و 0 عضو مخفی