پرش به


تصویر

تبدیل قالب html

تبدیل قالب html

  • لطفا وارد حساب کاربری خود شوید تا بتوانید پاسخ دهید
9 پاسخ برای این موضوع

#1 مقداد

مقداد

    عضو جدید

  • عضو سایت
  • ستاره
  • 19 ارسال

ارسالی 1394/10/27 ساعت 18:32

  سلام دوستان خوب دیتا لایفی.من یه قالب html رو به دیتالایف دارم تنظیم میکنم.خیلی خوب پیش رفتم تنها مشکلی که الان باهاش روبرو هستم fullstory که اگه اینم حل بشه کار قالبم تمومه.من طبق قالب Default اومدم fullstory رو تنظیم کردم اما الان اخبارم در صفحه main خوبنشون میده اما وقتی ادامه مطلب رو میزنم نمیره به fullstory و همون صفحه رفرش میشه درصورتی که url آدرس تغییر میکنه به ادامه مطلب.مشکل چیه بنظرتون.


  • 0

#2 ParsDle

ParsDle

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 127 ارسال
  • مهارت ها: HTML, CSS

ارسالی 1394/10/27 ساعت 18:36

سلام

با این پیش فرض که همه موارد در قالب شما به درستی انجام شده

ابتدا با ست کردن قالب دیفالت روی سیستم تست کنید که آیا با قالب دیفالت هم مشکل داره یا خیر

موفق باشید


  • 0
[url="http://parsdle.ir"]پارس دیتالایف | قالب دیتالایف[/url]
مرجع نفیس ترین قالب های دیتالایف پارسی

#3 مقداد

مقداد

    عضو جدید

  • عضو سایت
  • ستاره
  • 19 ارسال

ارسالی 1394/10/27 ساعت 18:52

سلام

با این پیش فرض که همه موارد در قالب شما به درستی انجام شده

ابتدا با ست کردن قالب دیفالت روی سیستم تست کنید که آیا با قالب دیفالت هم مشکل داره یا خیر

موفق باشید

سلام با دیفالت مشکلی نداره


  • 0

#4 Eh3an

Eh3an

    مدیر بخش ماژول ها

  • مدیر
  • 1,734 ارسال
  • محل سکونت: ایران - اردبیل
  • مهارت ها: HTML, CSS, js, SQL, PHP, SEO

ارسالی 1394/10/27 ساعت 19:02

سلام با دیفالت مشکلی نداره

شما جایی برای {content} تو قالب main قرار دادین ؟


  • 0

#5 مقداد

مقداد

    عضو جدید

  • عضو سایت
  • ستاره
  • 19 ارسال

ارسالی 1394/10/27 ساعت 19:22

شما جایی برای {content} تو قالب main قرار دادین ؟

بله قرار دادم


  • 0

#6 ParsDle

ParsDle

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 127 ارسال
  • مهارت ها: HTML, CSS

ارسالی 1394/10/27 ساعت 19:30

کدهای shortstory رو بذارید بررسی کنیم


  • 0
[url="http://parsdle.ir"]پارس دیتالایف | قالب دیتالایف[/url]
مرجع نفیس ترین قالب های دیتالایف پارسی

#7 مقداد

مقداد

    عضو جدید

  • عضو سایت
  • ستاره
  • 19 ارسال

ارسالی 1394/10/27 ساعت 19:35

<li class="col-md-3 isotope-item development">
    <div class="team-item">
    <!-- <span class="thumb-info-image">
    <img alt="" class="img-responsive" src="img/team/team-3.jpg">
    </span> -->
    <span class="thumb-info">
    <span class="thumb-info-content">
    <h4 style="background-color:#5BC0DE;padding:7px;color:#FFF;border-radius:4px;text-align:center;
    webkit-border-radius:4px;moz-border-radius:4px;">[full-link]{title}[/full-link]</h4>
    </span>
    <span class="thumb-info-caption">
    <p style="text-align:right;font-family:Tahoma;font-size:11px;height:160px;">
    [xfgiven_t1][xfvalue_t1][/xfgiven_t1]<i class="icon icon-circle"
    style="font-size:7px;color:#5BC0DE;"></i><br>
    [xfgiven_t2][xfvalue_t2][/xfgiven_t2]  <i class="icon icon-circle"
    style="font-size:7px;color:#5BC0DE;"></i><br>
    [xfgiven_t3][xfvalue_t3][/xfgiven_t3]  <i class="icon icon-circle"
    style="font-size:7px;color:#5BC0DE;"></i><br>
    [xfgiven_t4][xfvalue_t4][/xfgiven_t4] <i class="icon icon-circle"
    style="font-size:7px;color:#5BC0DE;"></i><br>
        </p>
    <span class="thumb-info-extra social">
    <a onclick="javascript: window.open('http://gilansms.ir/UserRegister.aspx', '',
    'toolbar=no,location=no,status=no,menubar=no,scrollbars=yes,resizable=yes,width=780,height=550');
    return false">
    <button class="btn btn-info btn-sm"
    type="button">سفارش <i class="icon icon-shopping-cart"></i>
    </button>
    </a>
    <a href="{full-link}">
    <button class="btn btn-primary btn-sm"
    type="button">توضیحات <i class="icon icon-exclamation-circle"></i>
    </button>
    </a>
    </span>
    </span>
    </span>
    </div>
    </li>

 

  • 0

#8 حمید یوسفی

حمید یوسفی

    سوپراستار

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستارهستارهستاره
  • 1,239 ارسال
  • محل سکونت: تهران

ارسالی 1394/10/28 ساعت 00:28

<li class="col-md-3 isotope-item development">
    <div class="team-item">
    <!-- <span class="thumb-info-image">
    <img alt="" class="img-responsive" src="img/team/team-3.jpg">
    </span> -->
    <span class="thumb-info">
    <span class="thumb-info-content">
    <h4 style="background-color:#5BC0DE;padding:7px;color:#FFF;border-radius:4px;text-align:center;
    webkit-border-radius:4px;moz-border-radius:4px;">[full-link]{title}[/full-link]</h4>
    </span>
    <span class="thumb-info-caption">
    <p style="text-align:right;font-family:Tahoma;font-size:11px;height:160px;">
    [xfgiven_t1][xfvalue_t1][/xfgiven_t1]<i class="icon icon-circle"
    style="font-size:7px;color:#5BC0DE;"></i><br>
    [xfgiven_t2][xfvalue_t2][/xfgiven_t2]  <i class="icon icon-circle"
    style="font-size:7px;color:#5BC0DE;"></i><br>
    [xfgiven_t3][xfvalue_t3][/xfgiven_t3]  <i class="icon icon-circle"
    style="font-size:7px;color:#5BC0DE;"></i><br>
    [xfgiven_t4][xfvalue_t4][/xfgiven_t4] <i class="icon icon-circle"
    style="font-size:7px;color:#5BC0DE;"></i><br>
        </p>
    <span class="thumb-info-extra social">
    <a onclick="javascript: window.open('http://gilansms.ir/UserRegister.aspx', '',
    'toolbar=no,location=no,status=no,menubar=no,scrollbars=yes,resizable=yes,width=780,height=550');
    return false">
    <button class="btn btn-info btn-sm"
    type="button">سفارش <i class="icon icon-shopping-cart"></i>
    </button>
    </a>
    <a href="{full-link}">
    <button class="btn btn-primary btn-sm"
    type="button">توضیحات <i class="icon icon-exclamation-circle"></i>
    </button>
    </a>
    </span>
    </span>
    </span>
    </div>
    </li>

 

این کد ها به نظر بدون مشکل هست. fullstory.tpl کنترل کنید ببینید آیا از تگ {full-story} استفاده کردید یا خیر. مشکل دقیقتون رو با درج تصویر و کد های مربوط به فایل قرار بدید تا بررسی های بیشتری صورت بگیره.


  • 0

#9 مقداد

مقداد

    عضو جدید

  • عضو سایت
  • ستاره
  • 19 ارسال

ارسالی 1394/10/28 ساعت 15:09

این کد ها به نظر بدون مشکل هست. fullstory.tpl کنترل کنید ببینید آیا از تگ {full-story} استفاده کردید یا خیر. مشکل دقیقتون رو با درج تصویر و کد های مربوط به فایل قرار بدید تا بررسی های بیشتری صورت بگیره.

من حتی میخوام یک صفحه اضافی رو از طریق مدیریت ادد میکنم .و یه  tpl مخصوص رو براش انتخاب میکنم وقتی میزنم روش که ببینم ادد شد یا نه باز هم صفحه اصلی سایترو میاره ولی url تغییر میکنه به اسم اون صفحه اضافی که درست کردم.


  • 0

#10 Eh3an

Eh3an

    مدیر بخش ماژول ها

  • مدیر
  • 1,734 ارسال
  • محل سکونت: ایران - اردبیل
  • مهارت ها: HTML, CSS, js, SQL, PHP, SEO

ارسالی 1394/10/28 ساعت 16:16

من حتی میخوام یک صفحه اضافی رو از طریق مدیریت ادد میکنم .و یه  tpl مخصوص رو براش انتخاب میکنم وقتی میزنم روش که ببینم ادد شد یا نه باز هم صفحه اصلی سایترو میاره ولی url تغییر میکنه به اسم اون صفحه اضافی که درست کردم.

مطمئنا {content} در قالب main به درستی تعریف نشده!


  • 0




0 کاربر در حال خواندن این موضوع است

0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی