پرش به


تصویر

عدم نمایش آواتار پس از آپگرید سیستم


  • لطفا وارد حساب کاربری خود شوید تا بتوانید پاسخ دهید
20 پاسخ برای این موضوع

#1 PouyaX

PouyaX

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 38 ارسال

ارسالی 1394/11/19 ساعت 16:47

با سلام

نسخه دیتالایف بنده 9.8 بوده که به دلیل آپگرید Php هاستینگ ، سیستم رو به 10.6 آپگرید کردم . 

تنها مشکلی که داشتم عدم نمایش آواتار های جدیدی که داخل سایت آپلود میشن هست... اون هم در قسمت هایی مثل کاربران آنلاین یا چت باکس !!

لطفآ راهنمایی کنید تا این مشکل رو حل کنم ممنون


  • 0

#2 mrsamad

mrsamad

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 35 ارسال

ارسالی 1394/11/19 ساعت 19:29

مشکل از ناهماهنگ بودن دیتالایف 10.6 با اون دوتا پلاگین هست

باید فایل profile.php , register.php رو ویرایش کنید

اگه می تونید انجام بدید اگه نه باید ای دی samadrahmani74 د رتلگرام یا یاهو ، اطلاعت رو ارسال کنید که درستش کنم 


  • 1

#3 iSelena

iSelena

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 74 ارسال

ارسالی 1395/01/18 ساعت 21:08

آقا منم این مشکلو دارم

کلا نسخه 10.6 و 11 این مشکلو دارن

فک کنم 10.5 هم داره

چت باکس آواتاراش بعد از آپلود مجدد نمیاد

ماژول های قدیمی هم همینطور

نمونه »

http://8pic.ir/images/7mtl92tuk41n15ve0mgn.jpg


  • 0

#4 Eh3an

Eh3an

    مدیر بخش ماژول ها

  • مدیر
  • 1,734 ارسال
  • محل سکونت: ایران - اردبیل
  • مهارت ها: HTML, CSS, js, SQL, PHP, SEO

ارسالی 1395/01/19 ساعت 07:35

آقا منم این مشکلو دارم

کلا نسخه 10.6 و 11 این مشکلو دارن

فک کنم 10.5 هم داره

چت باکس آواتاراش بعد از آپلود مجدد نمیاد

ماژول های قدیمی هم همینطور

نمونه »

http://8pic.ir/image...41n15ve0mgn.jpg

همونطور که mrsamad فرمودن نیاز به هماهنگی ماژول ها با نسخه های درخواستی شما داره و سیستم ایرادی نداره. در واقع نحوه نمایش آواتار در نسخه های جدید یکم تغییر کرده


  • 0

#5 iSelena

iSelena

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 74 ارسال

ارسالی 1395/01/19 ساعت 12:31

همونطور که mrsamad فرمودن نیاز به هماهنگی ماژول ها با نسخه های درخواستی شما داره و سیستم ایرادی نداره. در واقع نحوه نمایش آواتار در نسخه های جدید یکم تغییر کرده

 

خب من از طریق کد های ماژول که ور رفتم نشد :|

ینی تو قسمت CSS ور رفتم

شاید باید قسمت PHP درست بشه که من زبانشو بلد نیستم

این لینکشه » کلیک


  • 0

#6 Eh3an

Eh3an

    مدیر بخش ماژول ها

  • مدیر
  • 1,734 ارسال
  • محل سکونت: ایران - اردبیل
  • مهارت ها: HTML, CSS, js, SQL, PHP, SEO

ارسالی 1395/01/19 ساعت 14:07

خب من از طریق کد های ماژول که ور رفتم نشد :|

ینی تو قسمت CSS ور رفتم

شاید باید قسمت PHP درست بشه که من زبانشو بلد نیستم

این لینکشه » کلیک

100% باید PHP تغییر کنه. این پست هم مال سال 90 هستش فکر کنم نسخه ی جدید این ماژول هم اومده!

اگه درخواست زیاد باشه ترجمش می کنم


  • 0

#7 iSelena

iSelena

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 74 ارسال

ارسالی 1395/01/19 ساعت 14:51

100% باید PHP تغییر کنه. این پست هم مال سال 90 هستش فکر کنم نسخه ی جدید این ماژول هم اومده!

اگه درخواست زیاد باشه ترجمش می کنم

نیومده :|


  • 0

#8 Eh3an

Eh3an

    مدیر بخش ماژول ها

  • مدیر
  • 1,734 ارسال
  • محل سکونت: ایران - اردبیل
  • مهارت ها: HTML, CSS, js, SQL, PHP, SEO

ارسالی 1395/01/20 ساعت 08:18

نیومده :|

بررسی کردم هست ، نسخه 7.0 مخصوص دیتالایف 10.6


  • 0

#9 iSelena

iSelena

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 74 ارسال

ارسالی 1395/01/20 ساعت 16:47

بررسی کردم هست ، نسخه 7.0 مخصوص دیتالایف 10.6

اونو نصب کرده بودم

اون فقط مشکل SQ Lite 3 حل شده

که من هاستمو مجبور کردم به جای SQ Lite3 برای من SQ Lite بزارن

این مشکل رو برطرف نمیکنه


  • 0

#10 Eh3an

Eh3an

    مدیر بخش ماژول ها

  • مدیر
  • 1,734 ارسال
  • محل سکونت: ایران - اردبیل
  • مهارت ها: HTML, CSS, js, SQL, PHP, SEO

ارسالی 1395/01/21 ساعت 12:31

اونو نصب کرده بودم

اون فقط مشکل SQ Lite 3 حل شده

که من هاستمو مجبور کردم به جای SQ Lite3 برای من SQ Lite بزارن

این مشکل رو برطرف نمیکنه

در هرصورت کار نشد نداره، در صورت درخواست زیاد من درستش می کنم

موفق باشید


  • 1

#11 iSelena

iSelena

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 74 ارسال

ارسالی 1395/01/21 ساعت 14:23

در هرصورت کار نشد نداره، در صورت درخواست زیاد من درستش می کنم

موفق باشید

خب من درخواست کنم درستش میکنید ؟ :D :P

 

ببین کل مشکلش اینه وقتی عکسو از اول آپلود کنی آدرس هارو اینجوری نشون میده »

http://site.com/uploads/fotos/http://site.com/uploads/fotos/foto_1.jpg

  • 0

#12 Eh3an

Eh3an

    مدیر بخش ماژول ها

  • مدیر
  • 1,734 ارسال
  • محل سکونت: ایران - اردبیل
  • مهارت ها: HTML, CSS, js, SQL, PHP, SEO

ارسالی 1395/01/21 ساعت 20:50

 

خب من درخواست کنم درستش میکنید ؟ :D :P

 

ببین کل مشکلش اینه وقتی عکسو از اول آپلود کنی آدرس هارو اینجوری نشون میده »

http://site.com/uploads/fotos/http://site.com/uploads/fotos/foto_1.jpg

شما عزیزی ولی وقت گذاشتن روی ماژولی که فقط به درد 1 نفر بخوره یکم منطقی نیست!

کدهاش رو باید بررسی کنم و نیاز به زمان داره که ....


  • 1

#13 iSelena

iSelena

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 74 ارسال

ارسالی 1395/01/21 ساعت 21:58

شما عزیزی ولی وقت گذاشتن روی ماژولی که فقط به درد 1 نفر بخوره یکم منطقی نیست!

کدهاش رو باید بررسی کنم و نیاز به زمان داره که ....

راستش من خودم از چت باکس سایتم استفاده نمیکنم

کاربرام اصرار دارن درست بشه :|

 

این مشکل تو نسخه 10.5 پیش اومد که من بلافاصله سیستم رو برگردوندم به 10.4 و حالا دلو زدم به دریا بخاطر قالب جدیده کردمش 11.0

 

ینی فقط مشکل من نیس مشکل کلی یوزره :D

 

با این مشکلات آدم میترسه آپگرید کنه

ماژول افراد آنلاین هم مشکل پیش اومد برا آواتار هاش

که از نسخه جدیدی که شما رلیز کردید استفاده کردم درست شد


  • 1

#14 Eh3an

Eh3an

    مدیر بخش ماژول ها

  • مدیر
  • 1,734 ارسال
  • محل سکونت: ایران - اردبیل
  • مهارت ها: HTML, CSS, js, SQL, PHP, SEO

ارسالی 1395/01/22 ساعت 08:40

راستش من خودم از چت باکس سایتم استفاده نمیکنم

کاربرام اصرار دارن درست بشه :|

 

این مشکل تو نسخه 10.5 پیش اومد که من بلافاصله سیستم رو برگردوندم به 10.4 و حالا دلو زدم به دریا بخاطر قالب جدیده کردمش 11.0

 

ینی فقط مشکل من نیس مشکل کلی یوزره :D

 

با این مشکلات آدم میترسه آپگرید کنه

ماژول افراد آنلاین هم مشکل پیش اومد برا آواتار هاش

که از نسخه جدیدی که شما رلیز کردید استفاده کردم درست شد

تو تلگرام باهام تماس بگیرید و یا اطلاعات سرور رو برام ارسال کنید.


  • 0

#15 Eh3an

Eh3an

    مدیر بخش ماژول ها

  • مدیر
  • 1,734 ارسال
  • محل سکونت: ایران - اردبیل
  • مهارت ها: HTML, CSS, js, SQL, PHP, SEO

ارسالی 1395/01/26 ساعت 07:51

با سلام

نسخه دیتالایف بنده 9.8 بوده که به دلیل آپگرید Php هاستینگ ، سیستم رو به 10.6 آپگرید کردم . 

تنها مشکلی که داشتم عدم نمایش آواتار های جدیدی که داخل سایت آپلود میشن هست... اون هم در قسمت هایی مثل کاربران آنلاین یا چت باکس !!

لطفآ راهنمایی کنید تا این مشکل رو حل کنم ممنون

سلام

برای هماهنگی آواتارها باید به سیستم کد زیر رو تعریف کنید :

if ( $config['version_id'] > "10.4" ) {
			$foto = $row['foto'];
		} else {
			$foto = "" . $config['http_home_url'] . "uploads/fotos/" . $row['foto'] . "";
		}

  • 1

#16 iSelena

iSelena

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 74 ارسال

ارسالی 1395/02/20 ساعت 23:06

آقا یه مشکل دیگه پیش اومد

 

الان آدرس رو که عوض کردم آواتارا با آدرس قدیمی لود میشن


  • 0

#17 Eh3an

Eh3an

    مدیر بخش ماژول ها

  • مدیر
  • 1,734 ارسال
  • محل سکونت: ایران - اردبیل
  • مهارت ها: HTML, CSS, js, SQL, PHP, SEO

ارسالی 1395/02/21 ساعت 13:30

آقا یه مشکل دیگه پیش اومد

 

الان آدرس رو که عوض کردم آواتارا با آدرس قدیمی لود میشن

تو table : dle_users مقادیر foto رو درست کنین!


  • 0

#18 iSelena

iSelena

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 74 ارسال

ارسالی 1395/02/21 ساعت 19:30

تو table : dle_users مقادیر foto رو درست کنین!

ینی من تک تکشو باس درست کنم !؟ :|

بعد الان ینی هرکی آواتار آپلود کنه با آدرسی که وارد سایت شده و آپلودشون کرده سیو میشه !؟


  • 0

#19 Eh3an

Eh3an

    مدیر بخش ماژول ها

  • مدیر
  • 1,734 ارسال
  • محل سکونت: ایران - اردبیل
  • مهارت ها: HTML, CSS, js, SQL, PHP, SEO

ارسالی 1395/02/23 ساعت 13:14

ینی من تک تکشو باس درست کنم !؟ :|

بعد الان ینی هرکی آواتار آپلود کنه با آدرسی که وارد سایت شده و آپلودشون کرده سیو میشه !؟

بله


  • 0

#20 iSelena

iSelena

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 74 ارسال

ارسالی 1395/02/23 ساعت 19:43

بله

چه خوب :D

نمیشه درستش کرد ؟ :|


  • 0




0 کاربر در حال خواندن این موضوع است

0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی