پرش به


تصویر

مشکل پلیر صوتی در قالب موبایل

مشکل پلیر صوتی پلیر صوتی دیتالایف قالب موبایل

  • لطفا وارد حساب کاربری خود شوید تا بتوانید پاسخ دهید
9 پاسخ برای این موضوع

#1 alifact

alifact

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 73 ارسال
  • محل سکونت: شیراز
  • مهارت ها: HTML, CSS, js, SEO

ارسالی 1394/11/21 ساعت 11:06

عرض ادب و احترام.

متاسفانه پس از بررسی های بنده ، متوجه شدم که فایل های صوتی ارسالی در مطلب بوسیله پلیر صوتی ، وقتی با گوشی سایت رو باز میکنیم و قالب موبایلی نمایش داده میشه ، متاسفانه پلیر خیلی بزرگ نشون میده و صفحه رو خراب میکنه.البته میشه سایز بهش داد اما اگر سایز کوچیک براش انتخاب کنیم توی قالب اصلی خیلی کوچک خواهد بود.

دوستان عزیز آیا این مشکل رفع شدنی هست ؟ میشه این رو درست کرد ؟ یا اصلا میشه کاری کرد که پلیر سایزی که میگیره درصدی باشه که طبق اندازه صفحه تغییر کنه ؟

فایل پیوستی  photo_2016-02-10_11-03-59.jpg   45K   2 تعداد دریافت ها


  • 0

هروقت دیدی تنها شدی بدون خدا همه رو بیرون کرده تا خودت باشی و خودش ...

http://samentheme.ir/


#2 حمید یوسفی

حمید یوسفی

    سوپراستار

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستارهستارهستاره
  • 1,239 ارسال
  • محل سکونت: تهران

ارسالی 1394/11/21 ساعت 11:18

برای استایل دهی به پلیرتون از این کد CSS استفاده کنید:

@media screen and (max-width: 768px) {
...
}

در جایی که سه نقطه قرار دادم، کلاس پلیر و همینطور سایز دلخواهتون رو به پلیر بدید...


  • 0

#3 alifact

alifact

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 73 ارسال
  • محل سکونت: شیراز
  • مهارت ها: HTML, CSS, js, SEO

ارسالی 1394/11/21 ساعت 14:05

برای استایل دهی به پلیرتون از این کد CSS استفاده کنید:

@media screen and (max-width: 768px) {
...
}

در جایی که سه نقطه قرار دادم، کلاس پلیر و همینطور سایز دلخواهتون رو به پلیر بدید...

سلام.از کد زیر استفاده کردم اما تفاوتی توش ایجاد نشد :

@media screen and (max-width: 768px) {
width: 80%;
}

  • 0

هروقت دیدی تنها شدی بدون خدا همه رو بیرون کرده تا خودت باشی و خودش ...

http://samentheme.ir/


#4 Eh3an

Eh3an

    مدیر بخش ماژول ها

  • مدیر
  • 1,735 ارسال
  • محل سکونت: ایران - اردبیل
  • مهارت ها: HTML, CSS, js, SQL, PHP, SEO

ارسالی 1394/11/21 ساعت 14:21

 

سلام.از کد زیر استفاده کردم اما تفاوتی توش ایجاد نشد :

@media screen and (max-width: 768px) {
width: 80%;
}

لطفا لینک سایت رو قرار بدید بررسی کنیم


  • 0

#5 mohammad-kh

mohammad-kh

    مدیر بخش قالب ها

  • مدیر
  • 278 ارسال
  • محل سکونت: تهران
  • مهارت ها: HTML, CSS, js, PHP, SEO

ارسالی 1394/11/21 ساعت 14:38

منظور شما از قالب موبایلی قالب ریسپانسیو شده است یا قالب موبایل پیش فرض دیتالایف ؟


  • 0

طراحی قالب،تبدیل PSD به دیتالایف،تبدیل HTML به دیتالایف ،ریسپانسیو کردن قالب ، ریدیزاین، ترجمه قالب و سئو و بهینه کردن قالب

 

تــــیک آنــــلاین بــزرگترین منـــبع قــــالبــــــ هـای رایـــگان در ایــــران

 

کانال من در تلگرام : [email protected]


#6 حمید یوسفی

حمید یوسفی

    سوپراستار

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستارهستارهستاره
  • 1,239 ارسال
  • محل سکونت: تهران

ارسالی 1394/11/21 ساعت 15:54

عرض ادب و احترام.

متاسفانه پس از بررسی های بنده ، متوجه شدم که فایل های صوتی ارسالی در مطلب بوسیله پلیر صوتی ، وقتی با گوشی سایت رو باز میکنیم و قالب موبایلی نمایش داده میشه ، متاسفانه پلیر خیلی بزرگ نشون میده و صفحه رو خراب میکنه.البته میشه سایز بهش داد اما اگر سایز کوچیک براش انتخاب کنیم توی قالب اصلی خیلی کوچک خواهد بود.

دوستان عزیز آیا این مشکل رفع شدنی هست ؟ میشه این رو درست کرد ؟ یا اصلا میشه کاری کرد که پلیر سایزی که میگیره درصدی باشه که طبق اندازه صفحه تغییر کنه ؟

attachicon.gifphoto_2016-02-10_11-03-59.jpg

تغییری که گفتم رو در قالب موبایلی که فعال کردید برای اون انجام بدید، نه قالب وب سایت!
شما برای موبایل قالب مجزا تعیین کردید، اما احتمالا تغییری که من گفتم رو روی قالب اصلی سایت اعمال نمودید. این مسئله رو لطفا بررسی کنید.


  • 0

#7 alifact

alifact

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 73 ارسال
  • محل سکونت: شیراز
  • مهارت ها: HTML, CSS, js, SEO

ارسالی 1394/11/22 ساعت 11:19

لطفا لینک سایت رو قرار بدید بررسی کنیم

سلام دوست خوبم : http://nuhe.tk/

 

منظور شما از قالب موبایلی قالب ریسپانسیو شده است یا قالب موبایل پیش فرض دیتالایف ؟

سلام دوست گلم.بله قالب موبایلی smartphone

 

تغییری که گفتم رو در قالب موبایلی که فعال کردید برای اون انجام بدید، نه قالب وب سایت!
شما برای موبایل قالب مجزا تعیین کردید، اما احتمالا تغییری که من گفتم رو روی قالب اصلی سایت اعمال نمودید. این مسئله رو لطفا بررسی کنید.

سلام دوست خوبم.تغییر رو روی قالب smartphone انجام دادم نه قالب اصلی.چون مشکلم با همین قالب smartphone هست.


  • 0

هروقت دیدی تنها شدی بدون خدا همه رو بیرون کرده تا خودت باشی و خودش ...

http://samentheme.ir/


#8 alifact

alifact

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 73 ارسال
  • محل سکونت: شیراز
  • مهارت ها: HTML, CSS, js, SEO

ارسالی 1394/11/23 ساعت 00:47

سلام.اینو که چک کنیم میبینیم که خودش سیستم اتومات به پلیر ها سایز 425 پیکسل میده:

<p>&nbsp;<!--dle_audio_begin:http://dl.nuhe.ir/hostaheri/1394/11/201194/94112001.mp3-->
<span class="mejs-offscreen">Audio Player</span>
<div style="width: 425px; height: 30px;" id="mep_0" class="mejs-container svg mejs-audio" tabindex="0" role="application" aria-label="Audio Player">
<div class="mejs-inner"><div class="mejs-mediaelement">

<audio width="425" preload="none" src="http://dl.nuhe.ir/hostaheri/1394/11/201194/94112001.mp3"></audio>

</div><div class="mejs-layers"><div style="display: none; width: 425px; height: 30px;" class="mejs-poster mejs-layer"></div>
</div><div class="mejs-controls"><div class="mejs-button mejs-playpause-button mejs-play">
<button type="button" aria-controls="mep_0" title="Play" aria-label="Play"></button></div>
<div class="mejs-time mejs-currenttime-container" role="timer" aria-live="off">
<span class="mejs-currenttime">00:00</span></div><div style="width: 251px;" class="mejs-time-rail">
<span style="width: 241px;" class="mejs-time-total mejs-time-slider">
<span style="display: none;" class="mejs-time-buffering"></span>
<span class="mejs-time-loaded"></span><span class="mejs-time-current"></span>
<span class="mejs-time-handle"></span>
<span style="display: none;" class="mejs-time-float"><span class="mejs-time-float-current">00:00</span>
<span class="mejs-time-float-corner"></span></span></span></div>
<div class="mejs-time mejs-duration-container"><span class="mejs-duration">00:00</span></div>
<div class="mejs-button mejs-volume-button mejs-mute">
<button type="button" aria-controls="mep_0" title="Mute" aria-label="Mute"></button></div>
<a tabindex="0" role="slider" aria-valuetext="80%" aria-valuenow="80" aria-valuemax="100" aria-valuemin="0" aria-label="volumeSlider" href="javascript:void(0);" class="mejs-horizontal-volume-slider mejs-mute">
<span class="mejs-offscreen">Use Up/Down Arrow keys to increase or decrease volume.</span>
<div class="mejs-horizontal-volume-total"></div>
<div style="width: 40px;" class="mejs-horizontal-volume-current"></div>
<div style="left: 27px;" class="mejs-horizontal-volume-handle"></div></a></div>
<div class="mejs-clear"></div></div></div><!--dle_audio_end--></p>

 با این حساب اگر هم توی CSS هم یه سایز بدیم چون این تو خود کد بهش سایز میده فایده نداره.از چه فایلی در سیستم میشه این سایز پیشفرض رو برداشت ؟


  • 0

هروقت دیدی تنها شدی بدون خدا همه رو بیرون کرده تا خودت باشی و خودش ...

http://samentheme.ir/


#9 حمید یوسفی

حمید یوسفی

    سوپراستار

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستارهستارهستاره
  • 1,239 ارسال
  • محل سکونت: تهران

ارسالی 1394/11/23 ساعت 02:06

در اینصورت از !important استفاده کنید، نظیر:

width: 300px !important;

کد important مقدم بر استایل روی المنت خواهد بود


  • 1

#10 alifact

alifact

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 73 ارسال
  • محل سکونت: شیراز
  • مهارت ها: HTML, CSS, js, SEO

ارسالی 1394/11/24 ساعت 13:30

در اینصورت از !important استفاده کنید، نظیر:

width: 300px !important;

کد important مقدم بر استایل روی المنت خواهد بود

مشکل حل نشد.


  • 0

هروقت دیدی تنها شدی بدون خدا همه رو بیرون کرده تا خودت باشی و خودش ...

http://samentheme.ir/





0 کاربر در حال خواندن این موضوع است

0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی