پرش به


تصویر

مشکل عدم نمایش مشخصات کاربران بعد انتقال دیتابیس

مشکل عدم نمایش مشخصات کاربران

  • لطفا وارد حساب کاربری خود شوید تا بتوانید پاسخ دهید
8 پاسخ برای این موضوع

#1 faraji

faraji

    عضو جدید

  • عضو سایت
  • ستاره
  • 10 ارسال

ارسالی 1395/02/08 ساعت 12:04

سلام. دوستان من ورژن 10.3 را پاک کردم و 10.6 را نصب کردم بعد کلیه جداول را یکی یکی ایمپورت کردم به دیتابیس جدید همشون به درستی منتقل شدن ولی فقط موقع که روی یوزر کاربران کلیک میکنم تا مشخصات آنها را ببینم خطای msql را که تصویرش به پیوست می باشد را نشان میده ممنون میشم کسی راهنمای مشکلم باشه.

فایل های پیوستی


  • 0

#2 Eh3an

Eh3an

    مدیر بخش ماژول ها

  • مدیر
  • 1,733 ارسال
  • محل سکونت: ایران - اردبیل
  • مهارت ها: HTML, CSS, js, SQL, PHP, SEO

ارسالی 1395/02/08 ساعت 18:53

سلام. دوستان من ورژن 10.3 را پاک کردم و 10.6 را نصب کردم بعد کلیه جداول را یکی یکی ایمپورت کردم به دیتابیس جدید همشون به درستی منتقل شدن ولی فقط موقع که روی یوزر کاربران کلیک میکنم تا مشخصات آنها را ببینم خطای msql را که تصویرش به پیوست می باشد را نشان میده ممنون میشم کسی راهنمای مشکلم باشه.

یعنی شما روی نسخه 10.6 فقط جداول 10.3 رو ایمپورت کردین ؟!

بک آپ دارین ؟!
اگر دارین نسخه 10.3 رو نصب سپس از طریق upgrade سیستم رو به 10.6 انتقال بدید سپس هر جدولی که بخواین رو ایمپورت کنین


  • 1

#3 faraji

faraji

    عضو جدید

  • عضو سایت
  • ستاره
  • 10 ارسال

ارسالی 1395/02/14 ساعت 11:49

یعنی شما روی نسخه 10.6 فقط جداول 10.3 رو ایمپورت کردین ؟!

بک آپ دارین ؟!
اگر دارین نسخه 10.3 رو نصب سپس از طریق  سیستم رو به 10.6 انتقال بدید سپس هر جدولی که بخواین رو ایمپورت کنین

من ورژن 10.3 را نصب کردم بعد خوستم به ورژن 10.4 upgrade کنم این خطا را میده

 

Warning: require_once(../engine/data/config.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/tarkcity/public_html/tarkli.ir/120/upgrade/index.php on line 36 Fatal error: require_once(): Failed opening required '../engine/data/config.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/tarkcity/public_html/tarkli.ir/120/upgrade/index.php on line 36


  • 0

#4 Eh3an

Eh3an

    مدیر بخش ماژول ها

  • مدیر
  • 1,733 ارسال
  • محل سکونت: ایران - اردبیل
  • مهارت ها: HTML, CSS, js, SQL, PHP, SEO

ارسالی 1395/02/14 ساعت 15:52

خوب شما دسترسی فایلی که گفته رو روی 666 قرار میدادین مشکلتون حل میشد


  • 1

#5 faraji

faraji

    عضو جدید

  • عضو سایت
  • ستاره
  • 10 ارسال

ارسالی 1395/02/14 ساعت 18:13

خوب شما دسترسی فایلی که گفته رو روی 666 قرار میدادین مشکلتون حل میشد

 


  • 0

#6 faraji

faraji

    عضو جدید

  • عضو سایت
  • ستاره
  • 10 ارسال

ارسالی 1395/02/14 ساعت 18:19

مشکل بروز رسانی حل شد ولی یه مشکلی که پیش اومده اینه که قبلاً با ورژن 10.3 نبود ولی الان که از ورژن 10.6 استفاده میکنم من اذیت میکنه!

مشکلم اینه که من بعد از اینکه چند تا صفحه باز میکنم تو سایتم آی پی من توسط سرور مسدود میشه دیگه سایتم باز نمیشه مجبورم مودم رو خاموش و روشن کنم تا آی پی عوض بشه بتونم سایتم را مشاهده کنم با پشتیبانی هاست تماس گرفتم گفتن میگن از توابع فایلهای سایتت هست که باعث میشه آی پی رو مسدود کنه حالا موندم چیکار کنم. ممنون

در ضمن من جداول 10.3 را از طریق phpmyadmin یکی یکی ایمپورت کردم به دیتابیس 10.6 مطالب و نظرات و همه چی اضافه شده ولی فقط مشکل مسدود آی پی دارم. متشکرم از راهنمائی شما


  • 0

#7 Eh3an

Eh3an

    مدیر بخش ماژول ها

  • مدیر
  • 1,733 ارسال
  • محل سکونت: ایران - اردبیل
  • مهارت ها: HTML, CSS, js, SQL, PHP, SEO

ارسالی 1395/02/15 ساعت 01:32

مشکل بروز رسانی حل شد ولی یه مشکلی که پیش اومده اینه که قبلاً با ورژن 10.3 نبود ولی الان که از ورژن 10.6 استفاده میکنم من اذیت میکنه!

مشکلم اینه که من بعد از اینکه چند تا صفحه باز میکنم تو سایتم آی پی من توسط سرور مسدود میشه دیگه سایتم باز نمیشه مجبورم مودم رو خاموش و روشن کنم تا آی پی عوض بشه بتونم سایتم را مشاهده کنم با پشتیبانی هاست تماس گرفتم گفتن میگن از توابع فایلهای سایتت هست که باعث میشه آی پی رو مسدود کنه حالا موندم چیکار کنم. ممنون

در ضمن من جداول 10.3 را از طریق phpmyadmin یکی یکی ایمپورت کردم به دیتابیس 10.6 مطالب و نظرات و همه چی اضافه شده ولی فقط مشکل مسدود آی پی دارم. متشکرم از راهنمائی شما

فایل engine/data/config.php رو باز کنید.

مقدار 'ip_control' را پیدا کرده و مقدارش رو 0 بدید.

و یا اگر به تنظیمات سیستم در پنل مدیریت دسترسی دارید : تنطیمات سیستم --> مسائل امنیتی --> مرحله امنیت ورود به سایت --> عادی


  • 1

#8 faraji

faraji

    عضو جدید

  • عضو سایت
  • ستاره
  • 10 ارسال

ارسالی 1395/02/15 ساعت 11:38

متشکر تغییر دادم انشاالله که حل بشه.
  • 1

#9 irantrn

irantrn

    عضو جدید

  • عضو سایت
  • ستاره
  • 3 ارسال

ارسالی 1395/05/21 ساعت 19:44

فایل engine/data/config.php رو باز کنید.

مقدار 'ip_control' را پیدا کرده و مقدارش رو 0 بدید.

و یا اگر به تنظیمات سیستم در پنل مدیریت دسترسی دارید : تنطیمات سیستم --> مسائل امنیتی --> مرحله امنیت ورود به سایت --> عادی

 

خیلی خوب بود


  • 0




1 کاربر در حال خواندن این موضوع است

0 کاربر، 1 مهمان و 0 عضو مخفی