پرش به


تصویر

سوالات متفرقه من در مورد دیتالایف انجین


  • لطفا وارد حساب کاربری خود شوید تا بتوانید پاسخ دهید
18 پاسخ برای این موضوع

#1 iliadmoosavi

iliadmoosavi

    کاربر فعال انجمن

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستاره
  • 299 ارسال

ارسالی 1388/07/29 ساعت 18:44

سلام . در حال طراحی یه سایت جدیدم . یه سری سوالاتی دارم كه یكدفعه بذهنم میرسه . میخوام اینجا بپرسم . هر كس كه میدونه لطفا جواب بده ...
سوال اول : چطور میشه روی عكسها watermark انداخت ، روی همه عكسهای پستها ... ؟
  • 0

#2 saron

saron

    مدیر بازنشسته

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 182 ارسال

ارسالی 1388/07/29 ساعت 23:49

هر عکسی که بوسیله ی خود دیتالایف انجین و بخش مدیریت فایلش آپلود بشه قابلیت درج واتر مارک رو داره. نیاز به کاری نیست. فقط باید اون عکسی که به عنوان واتر مارک چسبیده می شه روی تصویر رو در قالب طراحی کنید و بذارید
  • 0

#3 omrdabakhte

omrdabakhte

    پروفشنال

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستارهستاره
  • 508 ارسال

ارسالی 1388/07/30 ساعت 00:51

عکس در پوشه theme\dleimages قرار داره.

watermark_light و watermark_dark .باید انداختن کپی رایت هم تیک بزنی.
تکمیل راهنمایی های دوست خوبم saron
  • 0

#4 iliadmoosavi

iliadmoosavi

    کاربر فعال انجمن

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستاره
  • 299 ارسال

ارسالی 1388/07/30 ساعت 04:25

یعنی راهی نیست كه بدون آپلود از اونجا بشه روش واترمارك زد ... ؟
  • 0

#5 Silence

Silence

    مدیر بازنشسته

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستارهستاره
  • 551 ارسال

ارسالی 1388/07/30 ساعت 05:14

خب چرا فوتوشاپ haha
  • 0

#6 omrdabakhte

omrdabakhte

    پروفشنال

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستارهستاره
  • 508 ارسال

ارسالی 1388/07/30 ساعت 08:31

به سایت پی سی دانلود برو و برنامه Visual Watermark رو دانلود کن.
بعد تو کامپیوتر خودت عکس ها رو به صورت دسته جمعی کپی رایت بزن.
من از همین نرم افزار استفاده می کنم.
  • 0

#7 iliadmoosavi

iliadmoosavi

    کاربر فعال انجمن

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستاره
  • 299 ارسال

ارسالی 1388/07/30 ساعت 11:33

به سایت پی سی دانلود برو و برنامه Visual Watermark رو دانلود کن.بعد تو کامپیوتر خودت عکس ها رو به صورت دسته جمعی کپی رایت بزن.من از همین نرم افزار استفاده می کنم.

اون هارو بلدم . من میخوام بدونم میشه عكس آپلود نكنم و فقط آدرسش رو بدم روش واترمارك بیفته ... ؟
  • 0

#8 Silence

Silence

    مدیر بازنشسته

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستارهستاره
  • 551 ارسال

ارسالی 1388/07/30 ساعت 11:36

میخوای بره برات نون هم بگیره؟ verylol
  • 0

#9 iliadmoosavi

iliadmoosavi

    کاربر فعال انجمن

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستاره
  • 299 ارسال

ارسالی 1388/07/30 ساعت 12:17

همین واترماركو بزنه نون نخواستیم ... heheh
یك سوال دیگه : مثلا وقتی كه روی اسم نویسنده مطلب كلیك میكنید ، دیدید كه یك منوی آبی باز میشه . در بعضی قالب ها اگه دقت كنید این منوی آبی خراب میشه و نمیاد . آیا برای این كه بیاد باید جایی از قالب رو ویرایش كنیم یا مثلا كلاس خاصی تو css قالب تعریف كنیم ؟ اگر متوجه نشدید لطفا عكس زیر رو نگاه كنید ... heheh

 title=

بعد حالا اگه بخوایم بجای آبی ، قهوه ای بشه كجا رو باید ویرایش كرد ؟
بازم ممنون ... flower happy makhsoosefreeiran dance
  • 0

#10 Silence

Silence

    مدیر بازنشسته

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستارهستاره
  • 551 ارسال

ارسالی 1388/07/30 ساعت 12:24

فکر می کردم خیلی حرفه ای تر باشی question خب فایل engine.css لود نشده توی اون قالب ها !
  • 0

#11 iliadmoosavi

iliadmoosavi

    کاربر فعال انجمن

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستاره
  • 299 ارسال

ارسالی 1388/07/30 ساعت 20:09

خوب معلوم میشه كه این به حرفه ای بودن ربطی نداره . برای این كه وقتی من یه قالب میسازم ، شاید فایل engine.css رو تغییر بدم . اون صفحه ای هم كه ازش عكس گرفتم توی سورسش رو دیدم ، فایل engine لود شده ... ! fellow
<style type="text/css" media="all">
@import url(/templates/brothersoft2/css/engine.css);;


من میخوام بدونم كه كلاسش چی هست چون توی سورس ها كلاسی نمی بینم ...

بعدشم مجتبی جان ، لطفا توی فروم نگو كه فكر میكردم حرفه ای تر باشی . ممنون كه از من انتظار بیشتر داشتی ، ولی من در روز 2 ساعت پای كامپیوترم و فقط به آپدیت سایتم و كارهای روزانم با كامپیوتر میرسم و وقت نمیكنم كه دیتالایف انجین رو بررسی كنم ، برای همین از كسایی كه بررسی كردن سوال میكنم ... fellow
  • 0

#12 iliadmoosavi

iliadmoosavi

    کاربر فعال انجمن

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستاره
  • 299 ارسال

ارسالی 1388/08/01 ساعت 11:29

اگه كسی راهی به ذهنش رسید بگه
  • 0

#13 Silence

Silence

    مدیر بازنشسته

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستارهستاره
  • 551 ارسال

ارسالی 1388/08/01 ساعت 12:17

وقتی کدش هست دلیل نمیشه لود شده حتما فایلش نیست که اون طورری نشون داده delicious
  • 0

#14 iliadmoosavi

iliadmoosavi

    کاربر فعال انجمن

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستاره
  • 299 ارسال

ارسالی 1388/08/01 ساعت 18:48

بابا آدرس فایل engine.css اش رو هم زدم اومد . ای بابا میگم عوض كرده دیگه ... donoghted
  • 0

#15 nima.a

nima.a

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 153 ارسال

ارسالی 1388/08/01 ساعت 19:12

با اجازه آقا مجتبی.
این کدا رو بزارین تو engine.css

#dropmenudiv {
    border: 1px solid #ffffff;
    border-bottom-width: 0;
    font: normal 10px tahoma;
    background-color: #6497ca;
    line-height: 20px;
    margin: 2px;
    opacity: 0.92;
    -ms-filter: "progid:DXImageTransform.Microsoft.Alpha(Opacity=95) progid:DXImageTransform.Microsoft.Shadow(color=#cacaca, direction=135, strength=3)";
    filter: alpha(opacity=95, enabled=1) progid:DXImageTransform.Microsoft.Shadow(color=#cacaca, direction=135, strength=3);
}

#dropmenudiv a {
    display: block;
    text-indent: 3px;
    text-decoration:none;
    color: #ffffff;
    background:#6497ca;
    border: 1px solid #ffffff;
    padding: 1px 0;
    margin: 1px;
    font-weight: bold;
}

#dropmenudiv a:hover {
    background-color:#fdd08b;
    color:#000000;
}

  • 0

#16 iliadmoosavi

iliadmoosavi

    کاربر فعال انجمن

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستاره
  • 299 ارسال

ارسالی 1388/08/01 ساعت 19:47

آها بیا این شد . یكی كدو بذاره تمومش كنه دیگه donoghted
  • 0

#17 omrdabakhte

omrdabakhte

    پروفشنال

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستارهستاره
  • 508 ارسال

ارسالی 1388/08/01 ساعت 22:53

با اجازه آقا نیما...
engine.css رو از قالب قبلی کپی کن تو پوشه css قالب جدید.
  • 0

#18 iliadmoosavi

iliadmoosavi

    کاربر فعال انجمن

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستاره
  • 299 ارسال

ارسالی 1388/08/02 ساعت 19:17

خوب اون رو كه میدونستم . میخواستم كد رو داشته باشم كه دوست عزیزمون نیما داد . دمش هم گرم ...
  • 0

#19 webgozar

webgozar

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 58 ارسال

ارسالی 1388/08/03 ساعت 00:29

خب مهندس یه کلمه بگو کد رو بدین چون ندارم و خیال خودت و همه رو راحت کن . question که یه تاپیک این قدر بی مورد کش نیاد !!! heheh
  • 0




0 کاربر در حال خواندن این موضوع است

0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی