پرش به


تصویر

بالا نیامدن سایت بعد از آپگرید به 11.1


  • لطفا وارد حساب کاربری خود شوید تا بتوانید پاسخ دهید
4 پاسخ برای این موضوع

#1 hamedp

hamedp

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 37 ارسال

ارسالی 1395/05/19 ساعت 17:36

با سلام

سایتمون www.kfbt.ir بعد از آپگرید از 11 به 11.1 بالا نیومد

این خطا رو مینویسه

Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'DateTime::__construct(): Failed to parse time string (@) at position 0 (@): Unexpected character' in /home/kfbtir/public_html/engine/classes/jdatetime.class.php:113 Stack trace: #0 /home/kfbtir/public_html/engine/classes/jdatetime.class.php(113): DateTime->__construct('@', Object(DateTimeZone)) #1 /home/kfbtir/public_html/engine/classes/jdatetime.class.php(700): jDateTime::date('n', NULL) #2 /home/kfbtir/public_html/engine/modules/prostats.php(117): jdate('n') #3 /home/kfbtir/public_html/engine/classes/templates.class.php(261): include('/home/kfbtir/pu...') #4 [internal function]: dle_template->load_file(Array) #5 /home/kfbtir/public_html/engine/classes/templates.class.php(689): preg_replace_callback('#\\{include file...', Array, 'compile('main') #7 /home/kfbtir/public_html/engine/init.php(728): require_once('/home/kfbtir/pu...') #8 /home/kfbtir/public_html/index.php(34): r in /home/kfbtir/public_html/engine/classes/jdatetime.class.php on line 113


  • 0

#2 pouya47

pouya47

    عضو جدید

  • عضو سایت
  • ستاره
  • 12 ارسال

ارسالی 1395/05/20 ساعت 07:51

سلام

منم این مشکل رو داشتم ماژول آمار سایت رو غیر فعال کردم حل شد.

ظاهرا این ماژول برای تاریخ از توابعی استفاده می‌کنه که تو این نسخه تغییر کردن.


  • 1

#3 milijj

milijj

    عضو جدید

  • عضو سایت
  • ستاره
  • 1 ارسال

ارسالی 1395/05/20 ساعت 16:36

دوست عزیز اگه مازول اضافی دارید غیر فعال کنید  اوکی میشه 


  • 1

زیبایی لبخند ,لمینت ,هزینه کاشت دندان ,کاشت دندان ,کاشت دندان ایمپلنت ,سایت دندانپزشکی ,دکتر دندانپزشک ,ایمپلنت

ایمپلنت دندان ,کشیدن دندان ,طراحی لبخند , لوازم آشپزخانه  , لوازم برقی آشپزخانه


#4 hamedp

hamedp

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 37 ارسال

ارسالی 1395/05/20 ساعت 21:26

آره ماژول آمار پیشرفته داشتم که کدش رو از تو قالب ورداشتم الان سایت بالا می آد

خب الان بخوام تو سایت آمار داشته باشم از چی استفاده کنم ؟؟؟؟؟


  • 0

#5 mahdiheidarii

mahdiheidarii

    عضو جدید

  • عضو سایت
  • ستاره
  • 1 ارسال

ارسالی 1395/05/28 ساعت 05:07

statictics بهترین ماژول هستش.همچنین می تونی از وب گذر استفاده کنی که خیلیم دقیقه و روباتها رو شمارش نمی کنه و فقط کاربران مفید رو شمارش می کنه


  • 0

دوربین مدار بسته برد هوشمند ویدئو پروژکتور دزدگیر منزل ماسک صورت





2 کاربر در حال خواندن این موضوع است

0 کاربر، 2 مهمان و 0 عضو مخفی