پرش به


تصویر

راه اندازی سایت انگلیسی


  • لطفا وارد حساب کاربری خود شوید تا بتوانید پاسخ دهید
18 پاسخ برای این موضوع

#1 saeedya2

saeedya2

    عضو جدید

  • عضو سایت
  • ستاره
  • 3 ارسال

ارسالی 1396/01/03 ساعت 20:55

با سلام

من میخوام یه سایت دو زبانه ایجاد کنم آیا میشه با سیستم مدیریت فارسی مطالب انگلیسی ارسال کرد و فقط قالب انگلیسی باشه؟

از نظر گوگل مورد ایجاد نمیکنه؟


  • 0

#2 Eh3an

Eh3an

    مدیر بخش ماژول ها

  • مدیر
  • 1,742 ارسال
  • محل سکونت: ایران - اردبیل
  • مهارت ها: HTML, CSS, js, SQL, PHP, SEO

ارسالی 1396/01/03 ساعت 22:17

با سلام

من میخوام یه سایت دو زبانه ایجاد کنم آیا میشه با سیستم مدیریت فارسی مطالب انگلیسی ارسال کرد و فقط قالب انگلیسی باشه؟

از نظر گوگل مورد ایجاد نمیکنه؟

سلام

راهکارهای متفاوتی میتونه باشه :

1. ماژول دوزبانه ( منتشر نشده! )

2. استفاده از تگ کاستوم و یکم دستکاری سیستم

3. استفاده از فیلد اضافی و دستکاری سیستم

در مورد سوالتون هم ایرادی وجود نداره ولی تگ های سیستم و تاریخ ها رو هم باید درست کنید.


  • 1

#3 saeedya2

saeedya2

    عضو جدید

  • عضو سایت
  • ستاره
  • 3 ارسال

ارسالی 1396/01/04 ساعت 21:05

تشکر :wub:


  • 0

#4 dindarloo

dindarloo

    عضو جدید

  • عضو سایت
  • ستاره
  • 14 ارسال
  • مهارت ها: HTML, CSS, PHP

ارسالی 1396/01/05 ساعت 07:45

اتفاقا از نظر گوگل دو زبانه بودن امتیاز هم محسوب میشه برای سایت.


  • 0

#5 xavi

xavi

    عضو جدید

  • عضو سایت
  • ستاره
  • 8 ارسال
  • محل سکونت: tabriz
  • مهارت ها: HTML, CSS, js

ارسالی 1396/05/14 ساعت 07:42

سلام

 

شاید بشه با افزونه ی wpml این کار رو کرد


  • 0

#6 Eh3an

Eh3an

    مدیر بخش ماژول ها

  • مدیر
  • 1,742 ارسال
  • محل سکونت: ایران - اردبیل
  • مهارت ها: HTML, CSS, js, SQL, PHP, SEO

ارسالی 1396/05/19 ساعت 18:15

سلام

 

شاید بشه با افزونه ی wpml این کار رو کرد

سلام

این ماژول برای دیتالایف نیست!!! برای وردپرس هست


  • 0

#7 tiger58

tiger58

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 45 ارسال

ارسالی 1396/05/20 ساعت 05:32

سلام

ماژولش تو سایت خارجی هست اما خب پولیه

 

ماژل چندزبانه سایت


  • 0

#8 Eh3an

Eh3an

    مدیر بخش ماژول ها

  • مدیر
  • 1,742 ارسال
  • محل سکونت: ایران - اردبیل
  • مهارت ها: HTML, CSS, js, SQL, PHP, SEO

ارسالی 1396/05/23 ساعت 16:28

سلام

ماژولش تو سایت خارجی هست اما خب پولیه

 

ماژل چندزبانه سایت

سلام

مشابه همین ماژول رو ما نوشتیم به زودی دموش رو منتشر میکنم


  • 1

#9 xavi

xavi

    عضو جدید

  • عضو سایت
  • ستاره
  • 8 ارسال
  • محل سکونت: tabriz
  • مهارت ها: HTML, CSS, js

ارسالی 1396/05/24 ساعت 08:37

سلام

 

دوستان یکی میگه ماژول چیه...و اینکه افزونه ای wpml برای ووردپرس هستا ...نیست ؟؟؟


  • 0

#10 Eh3an

Eh3an

    مدیر بخش ماژول ها

  • مدیر
  • 1,742 ارسال
  • محل سکونت: ایران - اردبیل
  • مهارت ها: HTML, CSS, js, SQL, PHP, SEO

ارسالی 1396/05/25 ساعت 14:23

سلام

 

دوستان یکی میگه ماژول چیه...و اینکه افزونه ای wpml برای ووردپرس هستا ...نیست ؟؟؟

سلام

ما تو دیتالایف از ماژول و هک استفاده می کنیم.

افزونه برای وردپرس هست

دیتالایف و وردپرس هم تفاوت های زیادی با هم دارند.

موفق باشید


  • 0

#11 falcon1000

falcon1000

    عضو جدید

  • عضو سایت
  • ستاره
  • 3 ارسال

ارسالی 1396/05/28 ساعت 20:53

برای سئو سایت های چند زبانه میشه از ترفند های سئو که در سایت فارسی زبان استفاده کردم استفاده کنم؟

تولید محتوای خوب + لینک بیلدینگ و .....

اگر تفاوت داره لطفا توضیح بدید؟

یک وبسایت چند زبانه قراره بیاریم بالا برای زبان هر کشور روی یک سابدومین پیاده قراره بشه چون شنیدم برای سئو بهتره و هاست هر ساب دومین رو از همان کشور بگیرم.آیا هاست سراغ دارید که به صورت اتوماتیک تشخیص بده یوزر از کدوم کشوره و با هاست اون کشوره یوزر رو نمایش بده؟

اساتید خیلی احتیاج دارم به راهنماییتون


  • 0

آموزش صادرات واردات به صورت تخصصی در وبسایت موسسه صفر تا صد


#12 xavi

xavi

    عضو جدید

  • عضو سایت
  • ستاره
  • 8 ارسال
  • محل سکونت: tabriz
  • مهارت ها: HTML, CSS, js

ارسالی 1396/05/29 ساعت 09:19

دیتالایف ایا سیستم مدیریت محتوا است ؟؟؟ و اگه هست ...کدوم اشون خوبه ؟؟؟ووردپرس یا دیتالایف؟؟؟


  • 0

#13 Eh3an

Eh3an

    مدیر بخش ماژول ها

  • مدیر
  • 1,742 ارسال
  • محل سکونت: ایران - اردبیل
  • مهارت ها: HTML, CSS, js, SQL, PHP, SEO

ارسالی 1396/05/31 ساعت 13:58

دیتالایف ایا سیستم مدیریت محتوا است ؟؟؟ و اگه هست ...کدوم اشون خوبه ؟؟؟ووردپرس یا دیتالایف؟؟؟

https://asemane.ir/a...ن-و-وردپرس.html


  • 1

#14 xavi

xavi

    عضو جدید

  • عضو سایت
  • ستاره
  • 8 ارسال
  • محل سکونت: tabriz
  • مهارت ها: HTML, CSS, js

ارسالی 1396/06/04 ساعت 11:11

ممنون بابت پاسخ گویی ات احسان جان حتما از تلگرام مزاحم ات میشم....


  • 0

#15 moradi777

moradi777

    عضو جدید

  • عضو سایت
  • ستاره
  • 2 ارسال

ارسالی 1396/08/06 ساعت 12:16

دیتالایف و وردپرس خیلی خیلی متفاوتند. اصلا قابل مقایسه نیستند
  • 0

بهینه سازی سایت با سئویاب


#16 ahvazdesign

ahvazdesign

    عضو جدید

  • عضو سایت
  • ستاره
  • 2 ارسال

ارسالی 1396/08/30 ساعت 09:48

از ماژولش استفاده کن 

ولی وردپرس رایگانه ماژولش میتونی از اون استفاده کنی


  • 0

طراحی وب سایت در اهواز


#17 faryadell

faryadell

    عضو جدید

  • عضو سایت
  • ستاره
  • 9 ارسال

ارسالی 1398/10/04 ساعت 17:25

سلام دوستان. من سیستم تمام انگلیسی رو میخوام. از کجا میتونم گیر بیارم؟


  • 0

#18 Drow-Ranger

Drow-Ranger

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 38 ارسال
  • محل سکونت: http://AEMBearings.ir
  • مهارت ها: HTML, CSS, js, SQL, PHP, SEO

ارسالی 1398/10/26 ساعت 15:31

با سلام

من میخوام یه سایت دو زبانه ایجاد کنم آیا میشه با سیستم مدیریت فارسی مطالب انگلیسی ارسال کرد و فقط قالب انگلیسی باشه؟

از نظر گوگل مورد ایجاد نمیکنه؟

 

به چند مرحله درست میشه فقط کافیه بعضی تنظیمات رو عوض کنی 

 

1-فیلد EN Title   -  EN FullStory

 

یکی از فیلد ها متن یک خطی و دیگری رو فیلد به همراه ادیتور انتخاب میکنی تو گزینه ها هست الان یادم نیست

 

سپس قالبتو انگلیسی گن

 

بعد تو قالب قسمت Shortstory فیلد EN FullStory رو محدود به 300 حرف کن

 

توی فول استوری به جای تابع فول استوری EN FullStory رو بزار

 

لینک توضیحات روسی : http://8dle.ru/hacks/4736-multiyazychnyy-sayt-na-dle-dobavlyaem-eng.html

 

اگر نفهمیدی من ماژولشو درست کردم مجانیه میزارمش اینجا دانلود کن

 

لینک دانلود : https://www.uplooder.net/files/319e41c8142734a179125f643cde9c23/multi-lang.zip.html


  • 0

#19 Drow-Ranger

Drow-Ranger

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 38 ارسال
  • محل سکونت: http://AEMBearings.ir
  • مهارت ها: HTML, CSS, js, SQL, PHP, SEO

ارسالی 1398/10/26 ساعت 15:41

به چند مرحله درست میشه فقط کافیه بعضی تنظیمات رو عوض کنی 

 

1-فیلد EN Title   -  EN FullStory

 

یکی از فیلد ها متن یک خطی و دیگری رو فیلد به همراه ادیتور انتخاب میکنی تو گزینه ها هست الان یادم نیست

 

سپس قالبتو انگلیسی گن

 

بعد تو قالب قسمت Shortstory فیلد EN FullStory رو محدود به 300 حرف کن

 

توی فول استوری به جای تابع فول استوری EN FullStory رو بزار

 

لینک توضیحات روسی : http://8dle.ru/hacks/4736-multiyazychnyy-sayt-na-dle-dobavlyaem-eng.html

 

اگر نفهمیدی من ماژولشو درست کردم مجانیه میزارمش اینجا دانلود کن

 

لینک دانلود : https://www.uplooder.net/files/319e41c8142734a179125f643cde9c23/multi-lang.zip.html

 

توضیحات ماژول
 

توجه داشته باشید که این پلاگین به صورت دستی زبان های دیگر را اضافه میکند.
یعنی شما باید متن انگلیسی هر مطلبی را که مینویسید وارد نمایید.
( البته به صورت اختیاری گذاشته شده که میشه اجباری کرد .)
در این سیستم مطالب به صورت خودکار ترجمه نمیشود. زیرا ترجمه خودکار بسیار دارای غلط املایی و نیز اشتباه های متنی نیز میباشد.
در این سیستم برای راحتی قسمت کاربری تمام تنظیمات به صورت کد گذاشته شده .و نیازی به تنظیم خاصی وجود ندارد
جز تنظیم پرچم. توجه داشته باشید. که شما باید یک کپی از قالب خود تهیه کرد و فیلد های مربوطه در قالب جای گزین نمایید.
قالب پیشفرض برای راهنمایی شما در قسمت فیلد ها گزاشته شده. تا بتوانید راحتر پلاگین را تنظیم کنید.
درصورتی که نمیتوانید قالب خود را با زبان جدید ( پیش فرض انگلیسی ) تطبیق دهید.
میتوانید گزینه دوم را در خرید استفاده نمایید. در این صورت گروه پشتیانی ما قالب انگلیسی شمارا تطبیق میدهد. و شما میتوانید سایت خود را با دو زبان یا بیشتر مشاهده نمایید.


 

نحوه نصب
 

نحوه نصب ماژول بعد از آپلود ماژول در روت سایت به ترتیب اعمال زیر را انجام دهید.

1- در صورتیکه میخواهید به قالب خود زبان جدید اضافه نمایید. از قالب خود یک کپی گرفته و اسم آن را en بگذارید.

2- صفحه اصلی قالب خود را به زبان انگلیسی روان ترجمه نمایید.
( main.tpl )

3- قسمت shortstroy و fullstory را مانند قالب نمونه در فایل دانلودی نمایید. ( منظور فقط قسمت توابع است نه کد های html )

4- کد <a href="/index.php?action_skin_change=yes&skin_name=en"><im g src="AdreesParchamEn">EN</a>
را در قسمت منو های قالب فارسی خود قرار داده. و به جای AdreesParchamEn آدرس عکس پرچم انگلیس را قراردهید.

5-و کد <a href="/index.php?action_skin_change=yes&skin_name=fa"><im g src="IRAN parcham">Persian</a>
را در قسمت منو های قالب انگلیسی خود قرار داده .و به جای IRAN parchamآدرس عکس پرچم ایران را قراردهید.

توجه داشته باشید. که اسم قالب انگلیسی en و قالب فارسی ( قالب اصلی سایت ) fa باشد

  • 0




0 کاربر در حال خواندن این موضوع است

0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی