پرش به


تصویر

مشکل در سیستم عضویت دیتالایف

عضویت دیتالایف مشکل دیتابیس پایگاه داده کاربر

  • لطفا وارد حساب کاربری خود شوید تا بتوانید پاسخ دهید
5 پاسخ برای این موضوع

#1 hellboy.arash

hellboy.arash

    عضو جدید

  • عضو سایت
  • ستاره
  • 4 ارسال

ارسالی 1396/03/01 ساعت 09:28

با سلام و خسته نباشید

 

من بعد از چند وقت ی مشکل در بخش عضویت سیستم بوجود اومده که هرکاری کردم نتونستم برطرف کنم

 

لطفا دوستان راهنمایی کنین

 

روی بخش عضویت که کلیک میکنم با پیام خطای زیر مواجه میشم :

 

MySQL Error!
MySQL error in file: /engine/modules/register.php(15) : eval()'d code(3) : eval()'d code(4) : eval()'d code(1) : eval()'d code at line 120
Error Number: 1054
The Error returned was:
Unknown column 'ip' in 'where clause'
SQL query:

SELECT * FROM tdle_spam_log WHERE ip = '5.200.87.10'

 


  • 0

#2 Eh3an

Eh3an

    مدیر بخش ماژول ها

  • مدیر
  • 1,732 ارسال
  • محل سکونت: ایران - اردبیل
  • مهارت ها: HTML, CSS, js, SQL, PHP, SEO

ارسالی 1396/03/01 ساعت 14:54

 

با سلام و خسته نباشید

 

من بعد از چند وقت ی مشکل در بخش عضویت سیستم بوجود اومده که هرکاری کردم نتونستم برطرف کنم

 

لطفا دوستان راهنمایی کنین

 

روی بخش عضویت که کلیک میکنم با پیام خطای زیر مواجه میشم :

 

MySQL Error!
MySQL error in file: /engine/modules/register.php(15) : eval()'d code(3) : eval()'d code(4) : eval()'d code(1) : eval()'d code at line 120
Error Number: 1054
The Error returned was:
Unknown column 'ip' in 'where clause'
SQL query:

SELECT * FROM tdle_spam_log WHERE ip = '5.200.87.10'

 

نسخه دیتالایف ؟

و اینکه ماژولی نصب کردین ؟


  • 1

#3 hellboy.arash

hellboy.arash

    عضو جدید

  • عضو سایت
  • ستاره
  • 4 ارسال

ارسالی 1396/03/02 ساعت 05:53

نسخه دیتالایف ؟

و اینکه ماژولی نصب کردین ؟

تی دیتالایف هست متاسفانه پشتیبانی نداره، ماژول خاصی نصب نکردم


  • 0

#4 Eh3an

Eh3an

    مدیر بخش ماژول ها

  • مدیر
  • 1,732 ارسال
  • محل سکونت: ایران - اردبیل
  • مهارت ها: HTML, CSS, js, SQL, PHP, SEO

ارسالی 1396/03/02 ساعت 09:53

تی دیتالایف هست متاسفانه پشتیبانی نداره، ماژول خاصی نصب نکردم

1. پیشنهاد میشه در سریع ترین زمان ممکن به نسخه های جدیدتر آپدیت کنین

2. مشکل شما برمیگرده به نسخه PHP سرورتون

رو PHP 5.2 تنظیم کنید مشکلتون حل میشه!

موفق باشید


  • 1

#5 hellboy.arash

hellboy.arash

    عضو جدید

  • عضو سایت
  • ستاره
  • 4 ارسال

ارسالی 1396/03/06 ساعت 08:48

1. پیشنهاد میشه در سریع ترین زمان ممکن به نسخه های جدیدتر آپدیت کنین

2. مشکل شما برمیگرده به نسخه PHP سرورتون

رو PHP 5.2 تنظیم کنید مشکلتون حل میشه!

موفق باشید

الان نسخه اش Php 5.4.45 هست! پایینتر بیاد یعنی ؟


  • 0

#6 Eh3an

Eh3an

    مدیر بخش ماژول ها

  • مدیر
  • 1,732 ارسال
  • محل سکونت: ایران - اردبیل
  • مهارت ها: HTML, CSS, js, SQL, PHP, SEO

ارسالی 1396/03/06 ساعت 11:54

فکر میکنم بله


  • 0





همچنین به عضویت, دیتالایف, مشکل, دیتابیس, پایگاه داده, کاربر نیز برچسب خورده است

0 کاربر در حال خواندن این موضوع است

0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی