پرش به


تصویر

نحوه استایل دهی به فیلداضافی تصویر


  • لطفا وارد حساب کاربری خود شوید تا بتوانید پاسخ دهید
8 پاسخ برای این موضوع

#1 20temp

20temp

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 85 ارسال

ارسالی 1396/03/19 ساعت 06:30

سلام

در قسمت فیلد اضافی (نوع فیلد : تصویر) میشه طول و عرض رو برای ایجاد قالب رسپانسیو بصورت درصدی داد ؟!

 

اگه نمیشه خب چطوری تو قالب براش استایل بنویسیم

من به روش انجام دادم نشد :

<div class="main">
[xfgiven_mainpic][xfvalue_mainpic][/xfgiven_mainpic]
</div>

<style>
main img { width:100%;}
<style>

  • 0

#2 Eh3an

Eh3an

    مدیر بخش ماژول ها

  • مدیر
  • 1,734 ارسال
  • محل سکونت: ایران - اردبیل
  • مهارت ها: HTML, CSS, js, SQL, PHP, SEO

ارسالی 1396/03/19 ساعت 09:05

 

سلام

در قسمت فیلد اضافی (نوع فیلد : تصویر) میشه طول و عرض رو برای ایجاد قالب رسپانسیو بصورت درصدی داد ؟!

 

اگه نمیشه خب چطوری تو قالب براش استایل بنویسیم

من به روش انجام دادم نشد :

<div class="main">
[xfgiven_mainpic][xfvalue_mainpic][/xfgiven_mainpic]
</div>

<style>
main img { width:100%;}
<style>
<div class="main">
[xfgiven_mainpic][xfvalue_mainpic][/xfgiven_mainpic]
</div>

<style>
.main img { width:100%;}
<style>

  • 1

#3 rrahimi

rrahimi

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 148 ارسال

ارسالی 1396/03/27 ساعت 08:10

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان

من تو همین راستا یه سوال داشتم وقتی فیلد اضافی تصویر یا گالری اضافه میکنیم وقتی تگ مربوط بهش رو تو قالب سایت کار میشه یه سری استایل های پیش فرض با خودش میاره و تعریف استایل براش رو سخت میکنه یا اینکه تو حالت فشرده سازی یا سایز کوچیک عکس رو قرار میدی تو حال لایت باکس نشونش میده چجوری میشه در صورتی که چنین چیزی تو فیلد اخبار نیستش  هیچ استایل پیش فرضی براش تعریف نشده.

ممنون میشم راهنمایی کنید چجوری میشه این استایل های اضافی رو حذف کرد


  • 0

#4 AQUILA

AQUILA

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 133 ارسال

ارسالی 1396/03/27 ساعت 10:07

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان

من تو همین راستا یه سوال داشتم وقتی فیلد اضافی تصویر یا گالری اضافه میکنیم وقتی تگ مربوط بهش رو تو قالب سایت کار میشه یه سری استایل های پیش فرض با خودش میاره و تعریف استایل براش رو سخت میکنه یا اینکه تو حالت فشرده سازی یا سایز کوچیک عکس رو قرار میدی تو حال لایت باکس نشونش میده چجوری میشه در صورتی که چنین چیزی تو فیلد اخبار نیستش  هیچ استایل پیش فرضی براش تعریف نشده.

ممنون میشم راهنمایی کنید چجوری میشه این استایل های اضافی رو حذف کرد

سلام، اینکه دارای کلاس های بخصوصی از سمت سیستم هستند اتفاقا ویژگی خیلی خوبیه و براحتی میتونید بر اساس همون کلاس ها براش استایل نویسی کنید

بطور عادی در قالب هم نباید اختلالی مشاهده بشه مگر اینکه قالبی داشته باشید که قبلا در اون توسط طراح برای فیلدها استایل نویسی شده باشه که براحتی با بررسی آنلاین قالب قابل تشخیص هست.

مورد حالت لایت باکس و ... رو متوجه نشدم


  • 1

قالب دیتالایف ـ پارس دیتالایف

parsdle.ir


#5 20temp

20temp

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 85 ارسال

ارسالی 1396/04/09 ساعت 10:20

ممنون حل شد.

فقط همان طوری که اشاره شد

میخوام استایل فیلد اضافی (گالری تصویر) رو ویرایش کنم ؟! استایلش کجاست ؟

تو حالت پیش فرض خودش عکس های گالری رو دوتا دوتا زیر هم نشون میده . میخوام تغییرش بدم بیشتر شه (عرضش بیشتر کنم)


  • 0

#6 AQUILA

AQUILA

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 133 ارسال

ارسالی 1396/04/09 ساعت 10:49

احتمالا تغییرات مربوط به آپگرید قالب رو انجام ندادید، کدهای زیر رو به فایل استایل قالب اضافه و در صورت لزوم ویرایش کنید :


.xfieldimagegallery { margin: 0; padding: 0; list-style: none; clear: both;
}
.xfieldimagegallery li { list-style: none; margin: 0; padding: 0;
}
.xfieldimagegallery li img { float: left; margin-right: 5px; border: 5px solid #fff; width: 100px; height: 100px; transition: box-shadow 0.5s ease;
}
.xfieldimagegallery li img:hover { box-shadow: 0px 0px 7px rgba(0,0,0,0.4);
}
.btn.disabled, .btn[disabled], fieldset[disabled] .btn { cursor:not-allowed; pointer-events:none; opacity:0.65; filter:alpha(opacity=65); -webkit-box-shadow:none; box-shadow:none;
}


  • 1

قالب دیتالایف ـ پارس دیتالایف

parsdle.ir


#7 20temp

20temp

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 85 ارسال

ارسالی 1396/04/09 ساعت 11:40

سپاس فراوان :rolleyes:


  • 0

#8 20temp

20temp

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 85 ارسال

ارسالی 1396/04/09 ساعت 16:01

سلام مجدد

من اصلا نمی خوام با این تگ ،  <li> بهش اضافه بشه !!!

چیکار کنم این li حذف بشه


  • 0

#9 Eh3an

Eh3an

    مدیر بخش ماژول ها

  • مدیر
  • 1,734 ارسال
  • محل سکونت: ایران - اردبیل
  • مهارت ها: HTML, CSS, js, SQL, PHP, SEO

ارسالی 1396/04/10 ساعت 09:13

سلام مجدد

من اصلا نمی خوام با این تگ ،  <li> بهش اضافه بشه !!!

چیکار کنم این li حذف بشه

باید سیستم رو تغییر بدید که پیشنهاد نمیشه


  • 0




0 کاربر در حال خواندن این موضوع است

0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی