پرش به


تصویر

کمک !!! چرا قالب اینطوری شد ؟


  • لطفا وارد حساب کاربری خود شوید تا بتوانید پاسخ دهید
17 پاسخ برای این موضوع

#1 ashkan.2tia

ashkan.2tia

    کاربر فعال انجمن

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستاره
  • 286 ارسال

ارسالی 1388/08/04 ساعت 06:28

از بخش لیست دانلود هم عكس بزار و بگو دقیقا كد هارو چجوری توی قالب زدی
  • 0

#2 sshr

sshr

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 83 ارسال

ارسالی 1388/08/04 ساعت 07:44

عجیبه ! این عکسی که گذاشتی کجاش سفیده ؟!
  • 0

#3 webgozar

webgozar

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 58 ارسال

ارسالی 1388/08/04 ساعت 07:59

با سلام

ربطی به قالب نداره . soot

بله درسته. بعد از نصب این مازول این مشکل پیش میاد .

برای حل کردنش برید و در فایل های این مازول ( استایل ها ) دقت کنید راحت میتونین مشکلش رو حل کنین .

نتونستی بگو تا دقیقتر راهنماییت کنم و درضمن فایل استایل ها رو هم اینجا بزار .

موفق باشید
  • 0

#4 Eh3an

Eh3an

    مدیر بخش ماژول ها

  • مدیر
  • 1,740 ارسال
  • محل سکونت: ایران - اردبیل
  • مهارت ها: HTML, CSS, js, SQL, PHP, SEO

ارسالی 1388/08/04 ساعت 08:46

سلام
ashkan.2tia عزیز : بنده هیچ کدی رو تو سایت قرار ندادم ! تو پیشفرض دیتالایف انجین پلاس لیست دانلود وجود داره . اینم عکسش :
 title=


sshr خان : اگه خوب توجه کنی تو عکس اول می بینی ، برای اینکه راحت تر ببینی تو عکس دوم نشونش دادم !!!

webgozar جان : این استایل رو که می گی از کجا باید بذارم یا ویرایشش کنم !! لطفا کمی زیر دیپلم حرف بزن و واضح تر بگو ( البته خواهشا!!! دقیق راهنمایی کن ! )

  • 0

#5 webgozar

webgozar

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 58 ارسال

ارسالی 1388/08/04 ساعت 11:01

با سلام

فایل top_list.tpl قالبتون رو باز کنین » بعد داخل خط ششم این قسمت رو حذف کنین : background-color: #FFFFFF; soot

مشکل حل میشه heheh

موفق باشید
  • 0

#6 Eh3an

Eh3an

    مدیر بخش ماژول ها

  • مدیر
  • 1,740 ارسال
  • محل سکونت: ایران - اردبیل
  • مهارت ها: HTML, CSS, js, SQL, PHP, SEO

ارسالی 1388/08/04 ساعت 11:27

webgozar جان همچین چیزی تو قالب من وجود نداره !!!!
  • 0

#7 Silence

Silence

    مدیر بازنشسته

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستارهستاره
  • 551 ارسال

ارسالی 1388/08/04 ساعت 20:27

اگه ماژول لیست دانلود نصبه روی سایتت غیر ممکنه نباشه !
  • 0

#8 Eh3an

Eh3an

    مدیر بخش ماژول ها

  • مدیر
  • 1,740 ارسال
  • محل سکونت: ایران - اردبیل
  • مهارت ها: HTML, CSS, js, SQL, PHP, SEO

ارسالی 1388/08/04 ساعت 23:48

ممنون دوستان ، مشکل حل شد ! راستش به جای template در Engine --> inc --> top list رو ویرایش می کردم ! ( البته تقصیر ویرایشگر بود و من بی تقصیر !!! pray hahahoho بازم عذر تقصیر request )
  • 0

#9 webgozar

webgozar

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 58 ارسال

ارسالی 1388/08/05 ساعت 00:34

عرض کردم کمی دقت کنید مشکل حل میشه . delicious بازم سوالی بود در خدمتیم . haha
  • 0

#10 Eh3an

Eh3an

    مدیر بخش ماژول ها

  • مدیر
  • 1,740 ارسال
  • محل سکونت: ایران - اردبیل
  • مهارت ها: HTML, CSS, js, SQL, PHP, SEO

ارسالی 1388/08/05 ساعت 03:26

یه سوال دیگه ، دوستان قالب شما هم اینطوریه :
 title=

یعنی بالای هدرتون خالیه ؟
--------------------------------------------
webgozar جان یاهو آی دیتو می تونم داشته باشم ؟
  • 0

#11 webgozar

webgozar

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 58 ارسال

ارسالی 1388/08/05 ساعت 03:32

با سلام

نه این مشکل رو من ندیدم تو این قالب . چون این قالب رو محمد رضا خان کدنویسی کردن و خودشونم آموزش رفع مشکل فاصله گرفتن قالب از بالا رو هم داخل سایت گذاشتن . پس نباید مشکلی داشته باشه .
  • 0

#12 Eh3an

Eh3an

    مدیر بخش ماژول ها

  • مدیر
  • 1,740 ارسال
  • محل سکونت: ایران - اردبیل
  • مهارت ها: HTML, CSS, js, SQL, PHP, SEO

ارسالی 1388/08/05 ساعت 22:50

 title=

کی میتونه کمک کنه ؟ بالای هدر خالیه ؟
چطوری می تونم بیارمش بالا ؟!!!
  • 0

#13 webgozar

webgozar

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 58 ارسال

ارسالی 1388/08/05 ساعت 23:10

با سلام

به این آموزش مراجعه کنین :

http://datalifeengine.ir/problems-fix/1019-fix-two-problem-of-dlethemes.html

موفق باشید
  • 0

#14 Eh3an

Eh3an

    مدیر بخش ماژول ها

  • مدیر
  • 1,740 ارسال
  • محل سکونت: ایران - اردبیل
  • مهارت ها: HTML, CSS, js, SQL, PHP, SEO

ارسالی 1388/08/05 ساعت 23:37

انجامش دادم ولی قالب به هم خورد :
 title=

** درستش کردم ولی خوب مشکلم حل نشد !!
  • 0

#15 Silence

Silence

    مدیر بازنشسته

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستارهستاره
  • 551 ارسال

ارسالی 1388/08/05 ساعت 23:41

فقط باید font-size رو تغییر میدادیا
  • 0

#16 Eh3an

Eh3an

    مدیر بخش ماژول ها

  • مدیر
  • 1,740 ارسال
  • محل سکونت: ایران - اردبیل
  • مهارت ها: HTML, CSS, js, SQL, PHP, SEO

ارسالی 1388/08/05 ساعت 23:48

می دونم انجامش داد ولی بهم خورد !!!
html, body {
height: 100%;
margin: 0px;
direction:ltr;
cursor: default;
padding: 0px;
font-size: 0pt;
font-family: tahoma;
color: #757575;
}
الانم تغییرش دادم هیچ اتفاقی نیفتاد!!!
  • 0

#17 Silence

Silence

    مدیر بازنشسته

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستارهستاره
  • 551 ارسال

ارسالی 1388/08/06 ساعت 00:08

فایل main.tpl قالبتو بده
  • 0

#18 Eh3an

Eh3an

    مدیر بخش ماژول ها

  • مدیر
  • 1,740 ارسال
  • محل سکونت: ایران - اردبیل
  • مهارت ها: HTML, CSS, js, SQL, PHP, SEO

ارسالی 1388/08/06 ساعت 00:22

دوستان حلش کردم . می بایست همون تنظیماتو تو TOP_list.tpl نیز ویرایش کرد . ممنون از همه تون !!!
  • 0




0 کاربر در حال خواندن این موضوع است

0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی