پرش به


تصویر

پلاگین چند زبانه دیتالایف / MULTILANGUAGE DATALIFE


  • لطفا وارد حساب کاربری خود شوید تا بتوانید پاسخ دهید
4 پاسخ برای این موضوع

#1 Drow-Ranger

Drow-Ranger

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 35 ارسال
  • محل سکونت: http://topdesignergroup.ir
  • مهارت ها: HTML, CSS, js, SQL, PHP, SEO

ارسالی 1398/01/14 ساعت 20:36

dle.png


سلام به شما دوستاران سیستم مدیریت محتوای دیتالایف. تاحالا شده که بخواهید دیتالایف خود را چند زبانه کنید ؟ هم اکنون شما میتوانید با این پلاگین به راحتی دیتالایف خود را چند زبانه کنید. این پلاگین به شما اجازه میدهد که زبان انگلیسی را به دیتالایف خود اضافه نمایید. درصورتی که بیش از یک زبان میخواهید اضافه کنید. با قسمت پشتیبانی سایت ما در تماس باشید.

توضیحات
 

توجه داشته باشید که این پلاگین به صورت دستی زبان های دیگر را اضافه میکند.
یعنی شما باید متن انگلیسی هر مطلبی را که مینویسید وارد نمایید.
( البته به صورت اختیاری گذاشته شده که میشه اجباری کرد .)
در این سیستم مطالب به صورت خودکار ترجمه نمیشود. زیرا ترجمه خودکار بسیار دارای غلط املایی و نیز اشتباه های متنی نیز میباشد.
در این سیستم برای راحتی قسمت کاربری تمام تنظیمات به صورت کد گذاشته شده .و نیازی به تنظیم خاصی وجود ندارد
جز تنظیم پرچم. توجه داشته باشید. که شما باید یک کپی از قالب خود تهیه کرد و فیلد های مربوطه در قالب جای گزین نمایید.
قالب پیشفرض برای راهنمایی شما در قسمت فیلد ها گزاشته شده. تا بتوانید راحتر پلاگین را تنظیم کنید.
درصورتی که نمیتوانید قالب خود را با زبان جدید ( پیش فرض انگلیسی ) تطبیق دهید.
میتوانید گزینه دوم را در خرید استفاده نمایید. در این صورت گروه پشتیانی ما قالب انگلیسی شمارا تطبیق میدهد. و شما میتوانید سایت خود را با دو زبان یا بیشتر مشاهده نمایید.


 

نحوه نصب
 

نحوه نصب ماژول بعد از آپلود ماژول در روت سایت به ترتیب اعمال زیر را انجام دهید.

1- در صورتیکه میخواهید به قالب خود زبان جدید اضافه نمایید. از قالب خود یک کپی گرفته و اسم آن را en بگذارید.

2- صفحه اصلی قالب خود را به زبان انگلیسی روان ترجمه نمایید.
( main.tpl )

3- قسمت shortstroy و fullstory را مانند قالب نمونه در فایل دانلودی نمایید. ( منظور فقط قسمت توابع است نه کد های html )

4- کد <a href="/index.php?action_skin_change=yes&skin_name=en"><img src="AdreesParchamEn">EN</a>
را در قسمت منو های قالب فارسی خود قرار داده. و به جای AdreesParchamEn آدرس عکس پرچم انگلیس را قراردهید.

5-و کد <a href="/index.php?action_skin_change=yes&skin_name=fa"><img src="IRAN parcham">Persian</a>
را در قسمت منو های قالب انگلیسی خود قرار داده .و به جای IRAN parchamآدرس عکس پرچم ایران را قراردهید.

توجه داشته باشید. که اسم قالب انگلیسی en و قالب فارسی ( قالب اصلی سایت ) fa باشد

لینک دانلود


  • 0

#2 ezal

ezal

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 36 ارسال

ارسالی 1398/01/16 ساعت 00:34

باز هم یکی از پلاگین های تخیلی!

نه دمو داره نه توضیحات و نه حداقل تصویر


  • 0

#3 Drow-Ranger

Drow-Ranger

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 35 ارسال
  • محل سکونت: http://topdesignergroup.ir
  • مهارت ها: HTML, CSS, js, SQL, PHP, SEO

ارسالی 1398/01/20 ساعت 14:29

باز هم یکی از پلاگین های تخیلی!

نه دمو داره نه توضیحات و نه حداقل تصویر

اگرم داشته باشه بازم شما یک زری میزنی 


  • 0

#4 ezal

ezal

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 36 ارسال

ارسالی 1398/01/21 ساعت 10:53

اگرم داشته باشه بازم شما یک زری میزنی 

.
من رفتم تو سایتت و تازه متوجه مشخصات شدم که نوشته بود ابوالفضل عدالتی 15 ساله!

 

کلا تصوراتم بهم ریخت و تازه متوجه شدم که این ناپختگی و ناشی بودن و بی ادبی ناشی از چیه

چون به اقتضای سن کم و بی تجربگی انتظاری ازت نمیره و طبیعتا انتقاد از کارهات هم سودی نداره من دیگه با شما کاری ندارم.


  • 0

#5 Drow-Ranger

Drow-Ranger

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 35 ارسال
  • محل سکونت: http://topdesignergroup.ir
  • مهارت ها: HTML, CSS, js, SQL, PHP, SEO

ارسالی 1398/01/24 ساعت 16:26

.
من رفتم تو سایتت و تازه متوجه مشخصات شدم که نوشته بود ابوالفضل عدالتی 15 ساله!

 

کلا تصوراتم بهم ریخت و تازه متوجه شدم که این ناپختگی و ناشی بودن و بی ادبی ناشی از چیه

چون به اقتضای سن کم و بی تجربگی انتظاری ازت نمیره و طبیعتا انتقاد از کارهات هم سودی نداره من دیگه با شما کاری ندارم.

 

آخی خوندنم بلد نیستی نوشته 15 ساله که در ضمینه وب کار میکنم نه اینکه 15 سالمه برو یکم درساتو بخون بلکه بتونی درست بخونی و بنویسی


  • 0




0 کاربر در حال خواندن این موضوع است

0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی