پرش به


تصویر

کجاش Ajaxe!?


  • لطفا وارد حساب کاربری خود شوید تا بتوانید پاسخ دهید
31 پاسخ برای این موضوع

#1 FedoraCore

FedoraCore

    مدیر بازنشسته

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستارهستاره
  • 913 ارسال

ارسالی 1389/03/10 ساعت 22:19

سلام
دیتالایف انجین به ای جکس بودن معروف بود
ورژن ها قبلا FullAjax و معمولی بودن!

اما الان دیگه هیچ جاش ای جکس نیست!

چجوری میشه این قضیه ای جکس بودن رو استفاده کرد؟

مطالب سایت رو هم خوندم اما 99.9% توی 8.5 کار نمیکنن!
  • 0

#2 SMostafa

SMostafa

    مدیر بازنشسته

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستارهستاره
  • 907 ارسال

ارسالی 1389/03/11 ساعت 07:47

http://UrSite/admin.php?mod=options&action=syscon

تنظیمات سیستم > تنظیمات دیتابیس > غیرفعال بودن سیستم Ajax رو بله کنید.
در ترجمه این قسمت اشتباه پیش اومده.

برای لینک ها به عنوان مثال:
<a onclick="DlePage('do=register'); return false;" href="/?do=register">عضویت</a>

<a onclick="DlePage('do=feedback'); return false;" href="/?do=feedback">تماس با ما</a>

onclick="DlePage('do='); return false;"

  • 0

#3 FedoraCore

FedoraCore

    مدیر بازنشسته

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستارهستاره
  • 913 ارسال

ارسالی 1389/03/11 ساعت 08:52

یچیزی میگم! از ته دلم میگم!

مصطفی بهترین و با دانش ترین مدیر سایت دیتالایف انجینه!
دستت درد نکنه که به همه کمک میکنی labkhand

خوب این دوتا لینکم ای جکس شدن مرسی

چیکار کنم واسه بقیه جاها ؟ مثل استاتیک پیج ها؟ ادامه مطلب؟
موضوعات دیگه؟

میشه اینجارو هم یه توضیحی بدی استاد؟

http://forum.datalifeengine.ir/topic_3915/

برای تغییر قسمت لودینگ که مینوسه لطفا چند لحظه منتظر بمانید از کجا تغییر بدم؟

flower flower flower flower flower flower flower flower

محبوبیت +1!
  • 0

#4 SMostafa

SMostafa

    مدیر بازنشسته

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستارهستاره
  • 907 ارسال

ارسالی 1389/03/11 ساعت 09:28

لینک های ادامه مطلب با تنظیماتی که گفتم آجاکس میشن، سومین کد رو نگاه کنید متوجه میشد که چطور لینک های بقیه رو آجاکس کنید.(do=feedback رو ببینید)

برای تغییر لودینگ index.php رو باز کنید و این هم کدش هستش اینو پیدا کنید و تغییر بدید: donoghted
<div id="loading-layer" style="display:none;font-family: Tahoma;font-size: 11px;width:200px;height:50px;background:#FFF;padding:10px;text-align:center;border:1px solid #000"><div style="font-weight:bold" id="loading-layer-text">{$lang['ajax_info']}</div><br /><img src="{$config['http_home_url']}engine/ajax/loading.gif" border="0" alt="" /></div>

متن لودینگ هم توی language/Farsi/website.lng هستش donoghted 'ajax_info'
  • 0

#5 FedoraCore

FedoraCore

    مدیر بازنشسته

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستارهستاره
  • 913 ارسال

ارسالی 1389/03/11 ساعت 09:54

مرسی مهندس bully

میگم که ادامه مطلب هام ای جکس نشدن با تغییر اون تنظیم به بله question

مثلا میشه برای صفحه sample.html مثال بزنید؟

مرسی مرسی loveu

راستی یه سوال دیگه در همین راستا!

من 2 تا بنر با ماژول تبلیغات دارم که فقط نمایش در صفحه اصلیشون تیک خورده

اما با ای جکس مرور کردن سایت میمونن
راهی داره که اونا حذف بشن؟
مثل حالتی که ای جکس غیر فعاله؟

SMostafa جان کجا رفتی برادر؟؟

SMostafa جان کجا رفتی برادر؟؟
  • 0

#6 SMostafa

SMostafa

    مدیر بازنشسته

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستارهستاره
  • 907 ارسال

ارسالی 1389/03/16 ساعت 12:42

کاری برای بنر ها نمیشه کرد، چون فقط توی صفحات آجاکس قسمت مطالب تغییر می کنن cheshmak
یه ادامه مطلب فول آجاکس هم پیدا کردم ببینید به دردتون می خوره!

در مسیر engine\ajax\ajax_fullstory.php فایل زیر رو ایجاد کنید:
<?php

@error_reporting(7);
@ini_set('display_errors', true);
@ini_set('html_errors', false);

@session_start();

define('DATALIFEENGINE', true);
define('ROOT_DIR', '../..');
define('ENGINE_DIR', '..');

include ENGINE_DIR.'/data/config.php';

if ($config['http_home_url'] == "") {

    $config['http_home_url'] = explode("engine/ajax/ajax_fullstory.php", $_SERVER['PHP_SELF']);
    $config['http_home_url'] = reset($config['http_home_url']);
    $config['http_home_url'] = "http://".$_SERVER['HTTP_HOST'].$config['http_home_url'];

}
@header( "Content-type: text/css; charset=" . $config['charset'] );
require_once ENGINE_DIR . '/classes/mysql.php';
require_once ENGINE_DIR . '/data/dbconfig.php';
require_once ENGINE_DIR . '/modules/functions.php';
require_once ENGINE_DIR . '/classes/templates.class.php';
require_once ENGINE_DIR . '/modules/sitelogin.php';

$_REQUEST['skin'] = totranslit($_REQUEST['skin'], false, false);

if( ! @is_dir( ROOT_DIR . '/templates/' . $_REQUEST['skin'] ) ) {
    die( "Hacking attempt!" );
}

if ($config["lang_".$config['skin']]) {

     include_once ROOT_DIR.'/language/'.$config["lang_".$config['skin']].'/website.lng';

} else {

     include_once ROOT_DIR.'/language/'.$config['langs'].'/website.lng';

}
$config['charset'] = ($lang['charset'] != '') ? $lang['charset'] : $config['charset'];

$user_group = get_vars ( "usergroup" );

if (! $user_group) {
    $user_group = array ();
    
    $db->query ( "SELECT * FROM " . USERPREFIX . "_usergroups ORDER BY id ASC" );
    
    while ( $row = $db->get_row () ) {
        
        $user_group[$row['id']] = array ();
        
        foreach ( $row as $key => $value ) {
            $user_group[$row['id']][$key] = $value;
        }
    
    }
    set_vars ( "usergroup", $user_group );
    $db->free ();
}

$id = intval($_POST['id']);

$row = $db->super_query("SELECT id, full_story FROM ".PREFIX."_post WHERE id='$id'");

if( $user_group[$member_id['user_group']]['allow_hide'] ) $row['full_story'] = preg_replace( "'\[hide\](.*?)\[/hide\]'si", "\\1", $row['full_story']);
else $row['full_story'] = preg_replace ( "'\[hide\](.*?)\[/hide\]'si", "<div class=\"quote\">" . $lang['news_regus'] . "</div>", $row['full_story'] );
if( $config['files_allow'] == "yes" ) if( strpos( $row['full_story'], "[attachment=" ) !== false ) {
$row['full_story']= show_attach( $row['full_story'], $id );
}
        
$row['full_story'] = stripslashes($row['full_story']);
echo $row['full_story'];    
?>

فایل engine/ajax/js_edit.js رو باز کنید و در انتهای فایل در آخرین خط کد زیر رو قرار بدید:
    function ajax_fullstory(id) {
       $('#news-id-' + id).html('<b>در حال بارگزاری...</b>');
        
            $.ajax({
            type: "POST",
            url: dle_root + "engine/ajax/ajax_fullstory.php",
            data: "id="+id,
            success: function(html){
            $('#news-id-' + id).html(html);
            }
          });
        };

فایل templates/{THEME}/shortstory.tpl رو باز کنید و در جای مناسب کد زیر رو قرار بدید:
[ajax-url]ادامه مطلب[/ajax-url]

فایل engine/modules/show.short.php رو باز کنید و به دنبال کد زیر بگردید:
$tpl->set( '{full-link}', $full_link );

بعد از کد بالا کد زیر رو قرار بدید:
if($row['full_story'] != '') {
$tpl->set( '[ajax-url]', "<a href=\"#news-id-{$row['id']}\" onclick=\"ajax_fullstory('{$row['id']}');\">" );
$tpl->set( '[/ajax-url]', "</a>" );
} else {
$tpl->set_block( "'\\[ajax-url\\](.*?)\\[/ajax-url\\]'si", "" );
}

فایل templates/{THEME}/main.tpl رو باز کنید و به دنبال کد زیر بگردید:
</head>

قبل از کد بالا کد زیر رو قرار بدید:
<script type="text/javascript" src="http://www.google.com/jsapi"></script>
<script type="text/javascript">google.load("jquery", "1.3.2");</script>

  • 0

#7 Mohammad_1ta

Mohammad_1ta

    مدیر کل

  • مدیر سایت
  • 364 ارسال
  • محل سکونت: تهران

ارسالی 1389/03/16 ساعت 16:15

SMostafa
تنظیمات سیستم > تنظیمات دیتابیس > غیرفعال بودن سیستم Ajax رو بله کنید.
در ترجمه این قسمت اشتباه پیش اومده.


بنده تکذیب میکنم؛
ترجمه ی این قسمت هیچ موردی نداره...

الان در حالت عادی نظرسنجی، امتیازدهی، کد امنیتی و یک سری از قسمت های دیگه با AJAX کار میکنه، اگه اون گزینه رو روی بله قرار بدین همینایی که با AJAX کار میکنه هم غیرفعال میشه و انگار روی لینک کلیک کردین تا صفحه جدید باز بشه...

واسه AJAX کردن لینک های دیگه هم از همون روش پست دوم باید عمل کنین (فکر کنم آموزش هاش توی سایت باشه)
  • 0

#8 SMostafa

SMostafa

    مدیر بازنشسته

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستارهستاره
  • 907 ارسال

ارسالی 1389/03/16 ساعت 16:42

Mohammad_1ta
بنده تکذیب میکنم؛
ترجمه ی این قسمت هیچ موردی نداره...

الان در حالت عادی نظرسنجی، امتیازدهی، کد امنیتی و یک سری از قسمت های دیگه با AJAX کار میکنه، اگه اون گزینه رو روی بله قرار بدین همینایی که با AJAX کار میکنه هم غیرفعال میشه و انگار روی لینک کلیک کردین تا صفحه جدید باز بشه...

واسه AJAX کردن لینک های دیگه هم از همون روش پست دوم باید عمل کنین (فکر کنم آموزش هاش توی سایت باشه)

من رهاآنلاین رو با همین بله کردن فول آجاکس کردمش donoghted
همین جور که همه الان کف کردن he donoghted (باور ندارید لینکش توی امضام هستش)

امتحان کنید لطفا:
http://datalifeengine.ir/admin.php?mod=options&action=syscon
تنظیمات سیستم > تنظیمات دیتابیس > غیرفعال بودن سیستم Ajax رو بله کنید.
  • 0

#9 FedoraCore

FedoraCore

    مدیر بازنشسته

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستارهستاره
  • 913 ارسال

ارسالی 1389/03/16 ساعت 16:51

تایید میشه حرف مصطفی
شما اگه این رو روی بله بگذارید دقیقا اون بخش ها ای جکس میشه
منم فول ای جکس کردم fellow
یه سایت دیگه هم که از کاربران همینجا بودن p30well.com اون هم فول ای جکس کرده با همین روش laughing
  • 0

#10 Raliga

Raliga

    کاربر فعال انجمن

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستاره
  • 226 ارسال

ارسالی 1389/03/16 ساعت 20:03

Mohammad_1ta
بله من هم وقتی رو بله گذاشتم نه تنها بخش هایی که گفتین همونجور موندن، بلکه وقتی رو ادامه مطلب کلیک می کنم بصورت ای جکس میاد flower
  • 0

#11 Guest_setareh_sorbee3_*

Guest_setareh_sorbee3_*
  • میهمان

ارسالی 1389/03/16 ساعت 20:13

آقا شما با این همه هوش و استعداد بالا داری چرا آموزش این کارو تو سایت نمی زارید همه رقبا کف بر بشن
دمت حال خیلی حال کردم
-----
راستی من فقط خیر رو بله کردم آجکس شد . نمی دونستم اینو
خیلی ممنون
  • 0

#12 Guest_setareh_sorbee3_*

Guest_setareh_sorbee3_*
  • میهمان

ارسالی 1389/03/16 ساعت 20:41

آقا دلیل استفاده از [ajax-url]ادامه مطلب[/ajax-url] چیه ؟
اولا که کار نمیده این کد . یعنی دکمه ادامه مطلب دیده نمیشه
ثانیه بدون این کار هم باز میشه

مشکل دوم هم اینکه engine/ajax/js_edit.js وجود نداره
و آدرس دستش اینجاست engine/classes/js/js_edit.js

ولی در کل کار داد خیلی حال کردم

فکر نمیکنم با وجود چنین کدی سئو مشکل پیدا کنه

<script type="text/javascript" src="http://www.google.co...sapi"></script>
<script type="text/javascript">google.load("jquery", "1.3.2");</script>

بازم ممنون


آقا من با ادامه مطلب توی ومپ سرور مشکل ندارم ولی تو سایت نمی دونم چرا انجام نمیشه
همه چیز هم انجام می دهم . فقط وقتی این کد رو میزارم هیچی نمایش پیدا نمی کنه منظورم نوشته ادامه مطلب نا پدید میشه [ajax-url]ادامه مطلب[/ajax-url]
راهنمایی کنید .
  • 0

#13 Ebrahim

Ebrahim

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 199 ارسال

ارسالی 1389/03/16 ساعت 21:54

ایولا flower
هه من داشتم دنبال هکش میگشتم
آب در کوزه و ما ... .

راستی من هم ادامه مطلبم مثل setareh_sorbee3 نا پدید میشه .
  • 0

#14 FedoraCore

FedoraCore

    مدیر بازنشسته

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستارهستاره
  • 913 ارسال

ارسالی 1389/03/17 ساعت 19:58

در ضمن میخواستم یک نکته رو بگم:

اگر اون تنظیم رو روی بله بگذارید خود به خود ادامه مطلب هم ای جکس میشه!

البته غیر از مطالبی که چسبناک هستن
من چون مطالب اولیه سایتم چسبناک بودن متوجه نشدم fellow

اما میتونید برای حل این اشکال هم تاریخ مطلبتون رو آینده بگذارید که دیگه نیاد پایین winked
  • 0

#15 Guest_setareh_sorbee3_*

Guest_setareh_sorbee3_*
  • میهمان

ارسالی 1389/03/17 ساعت 20:21

آقا واقعا برام عجیبه به قول شما این کار بدون اون همه کد بالا فقط با یک بله درست میشه .
توی ومپ سرور هیچ مشکلی ندارم ولی تو صفحه اصلی سایت ادامه مطلبم اجکس نمیشه لطفا کمک کنید .

  • 0

#16 Ebrahim

Ebrahim

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 199 ارسال

ارسالی 1389/03/17 ساعت 20:41

من دوتا سایت دارم ادامه مطلب توی یکیشون کار میده یکیشون نه هر دو هم توی یک سرور هستن!!!
  • 0

#17 FedoraCore

FedoraCore

    مدیر بازنشسته

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستارهستاره
  • 913 ارسال

ارسالی 1389/03/17 ساعت 22:28

نسخه دیتالایف انجینتون چیه؟!

  • 0

#18 Ebrahim

Ebrahim

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 199 ارسال

ارسالی 1389/03/17 ساعت 23:01

8.5
ضمنا من یه نسخه توی یه ساب دامین نصب کردم که همه فایل هاشون شبیه همه اونی که توی روت نصب شده کار نمیکنه ولی اونی که توی ساب نصب شده ادامه مطلبش کار میده خیلی عجیبه !!!
  • 0

#19 SMostafa

SMostafa

    مدیر بازنشسته

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستارهستاره
  • 907 ارسال

ارسالی 1389/03/18 ساعت 08:46

setareh_sorbee3
آقا دلیل استفاده از [ajax-url]ادامه مطلب[/ajax-url] چیه ؟
اولا که کار نمیده این کد . یعنی دکمه ادامه مطلب دیده نمیشه
ثانیه بدون این کار هم باز میشه

مشکل دوم هم اینکه engine/ajax/js_edit.js وجود نداره
و آدرس دستش اینجاست engine/classes/js/js_edit.js

ولی در کل کار داد خیلی حال کردم

فکر نمیکنم با وجود چنین کدی سئو مشکل پیدا کنه

<script type="text/javascript" src="http://www.google.com/jsapi"></script>
<script type="text/javascript">google.load("jquery", "1.3.2");</script>

بازم ممنون

کسانی که این مشکل ناپدید شدن رو دارند توجه داشته باشند:
فایل engine/modules/show.short.php رو باز کنید و به دنبال کد زیر بگردید:
if($row['full_story'] != '') {
$tpl->set( '[ajax-url]', "<a href=\"#news-id-{$row['id']}\" onclick=\"ajax_fullstory('{$row['id']}');\">" );
$tpl->set( '[/ajax-url]', "</a>" );
} else {
$tpl->set_block( "'\\[ajax-url\\](.*?)\\[/ajax-url\\]'si", "" );
}

و با کد زیر جایگزین کنید:
$tpl->set( '[ajax-url]', "<a href=\"#news-id-{$row['id']}\" onclick=\"ajax_fullstory('{$row['id']}');\">" );
$tpl->set( '[/ajax-url]', "</a>" );


با نصب این بصورت فوق حرفه ای آجاکس میشه، جوری که آدم کف می کند haha

مشکل دوم هم مال نسخه های 8.5 و بالاتر هست donoghted
  • 0

#20 Ebrahim

Ebrahim

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 199 ارسال

ارسالی 1389/03/18 ساعت 10:04

انجام دادم
زمانی که روی لینک کلیک میکنم بجای لودینگ یه متن روسی میاد بجای متن خبر ولی ادامه مطلب باز نمیشه

ضمنا خیلی سریع این کارو انجام میده بازدید کننده رو وحشت میندازه راهی نیست که بصورت جی کوئری باز بشه؟
  • 0




0 کاربر در حال خواندن این موضوع است

0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی