پرش به


تصویر

ارسال مطلب از طریق سایت


  • لطفا وارد حساب کاربری خود شوید تا بتوانید پاسخ دهید
9 پاسخ برای این موضوع

#1 golchamani

golchamani

    کاربر فعال انجمن

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستاره
  • 219 ارسال

ارسالی 1391/01/20 ساعت 16:56

سلام دوستان :flower:
من میخوام هنگام ارسال مطلب از طریق سایت گزینه ارسال در صفحه نخست که در حالت پیشفرض تیک زده هست ، تیکش رو بردارم
یعنی بصورت پیش فرض تیک نداشته باشه ،

مشکل دومم اینه که میخوام هنگام ویرایش مطلب از طریق سایت دو گزینه به موارد ویرایش اضافه کنم
مطابق این عکس[attachment=261]
میخوام گزینه انتشار مطلب و عدم انتشار مطلب به این گزینه ها اضافه بشه

ممنون میشم راهنمایی کنید چطور اینکارها رو انجام بدم
  • 0

#2 IMP

IMP

    مدیر بازنشسته

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستارهستارهستارهستارهستاره
  • 4,928 ارسال

ارسالی 1391/01/20 ساعت 20:10

برای مشکل اول، شما ابتدا فایل addnews.php در پوشه ماژول های سیستم رو باز کن، کد زیر رو پیدا کن:
name=\"allow_main\" id=\"allow_main\" value=\"1\" checked=\"checked\"

کد زیر رو به جای کد بالا قرار بده:
name=\"allow_main\" id=\"allow_main\" value=\"1\"

برای سوال دوم هم میرم تست میکنم اگه جواب رو پیدا کردم برات مینویسم.
  • 0

#3 IMP

IMP

    مدیر بازنشسته

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستارهستارهستارهستارهستاره
  • 4,928 ارسال

ارسالی 1391/01/20 ساعت 20:37

برای سوال دومت، تونستم کشف کنم کجا رو باید ویرایش کنی، اما فعلا نمیدونم چه کدی باید به کار ببریم تا گزینه های انتشار مطلب و عدم انتشار مطلب رو ایجاد کنه!
فایل dle_js.js که در پوشه engine\classes\js قرار داره، کد زیر رو توش جستجو کنید:
function MenuNewsBuild

توی همین خط باید گزینه های شما اضافه شود. حالا اگر کسی میدونست چه کدی باید قرار بدیم به ما هم بگه
  • 0

#4 golchamani

golchamani

    کاربر فعال انجمن

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستاره
  • 219 ارسال

ارسالی 1391/01/21 ساعت 06:12

IMP,
خیلی ممنونم ، دکمه تشکر کافی نبود :worship:


توی همین خط باید گزینه های شما اضافه شود. حالا اگر کسی میدونست چه کدی باید قرار بدیم به ما هم بگه


دوستان کسی میدونه باید چه کدی رو بهش اضافه کنم ؟
کارم خیلی گیره ممنون میشم اگه کسی واسه رفع مشکل من کمی وقت بذاره :worship:
  • 0

#5 saman1361

saman1361

    عضو جدید

  • عضو سایت
  • ستاره
  • 1 ارسال

ارسالی 1392/06/22 ساعت 10:52

سلام
با اجازه استارتر
برعکس دوستمون برای من دکمه ویرایش در کنار مطلب هست ولی بعد از اینکه روش کلیک میکنم باید باز بشه باز نمیشه و همینجور میمونه
کسی میتونه منو هم راهنمایی کنه؟
  • 0

#6 reallife0002

reallife0002

    عضو جدید

  • عضو سایت
  • ستاره
  • 2 ارسال

ارسالی 1394/08/15 ساعت 18:56

با سلام

چطور میشه دکمه ویرایش مطلب رو در صفحه ی اصلی سایت اضافه کرد.

ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید


  • 0

#7 amin_blog

amin_blog

    کاربر فعال انجمن

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستاره
  • 272 ارسال
  • محل سکونت: اهواز
  • مهارت ها: HTML, CSS, js, SQL, PHP

ارسالی 1394/08/15 ساعت 19:58

با سلام

چطور میشه دکمه ویرایش مطلب رو در صفحه ی اصلی سایت اضافه کرد.

ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید

 اگر منظورتون نمایش لینک ویرایش مطلب در صفحه هر مطلب هست از کد های زیر در  قالب fullstory.tpl استفاده کنید.

[not-group=5]


[edit]ویرایش مطلب[/edit]


[/not-group]

  • 0

این روزها همه طراح وب اند، شما چطور؟؟؟


#8 hamid7107

hamid7107

    مدیریت سایت

  • مدیر سایت
  • 1,131 ارسال
  • محل سکونت: کرمانشاه
  • مهارت ها: HTML, CSS, PHP, SEO

ارسالی 1394/08/17 ساعت 11:00

با سلام خدمت دوستان

اول اینکه برای نمایش بخش ویرایش استفاده از خود تگ edit کافیه و بنا بر تنظیمات پیشفرض کاربران مهمان نمیتونند مطالب رو ویرایش کنند

و نیازی به استفاده از group نیست

در مورد سوالات باقی دوستان هم باید بگم من که چیز زیادی دستگیرم نشد

یکم واضح تر توضیح بدید


  • 0

****از وبسایت های من دیدن فرمایید****

دانلود انیمیشن 2018

فروشگاه قالب

کوتاه کننده لینک حرفه ای


#9 amin_blog

amin_blog

    کاربر فعال انجمن

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستاره
  • 272 ارسال
  • محل سکونت: اهواز
  • مهارت ها: HTML, CSS, js, SQL, PHP

ارسالی 1394/08/17 ساعت 15:16

با سلام خدمت دوستان

اول اینکه برای نمایش بخش ویرایش استفاده از خود تگ edit کافیه و بنا بر تنظیمات پیشفرض کاربران مهمان نمیتونند مطالب رو ویرایش کنند

و نیازی به استفاده از group نیست

در مورد سوالات باقی دوستان هم باید بگم من که چیز زیادی دستگیرم نشد

یکم واضح تر توضیح بدید

توی قالب پیشفرض سیستم بین تگ group قرار داره، گفتم شاید حکمتی داره ما ازش خبر نداریم   :rolleyes:


  • 1

این روزها همه طراح وب اند، شما چطور؟؟؟


#10 hamid7107

hamid7107

    مدیریت سایت

  • مدیر سایت
  • 1,131 ارسال
  • محل سکونت: کرمانشاه
  • مهارت ها: HTML, CSS, PHP, SEO

ارسالی 1394/08/22 ساعت 08:12

توی قالب پیشفرض سیستم بین تگ group قرار داره، گفتم شاید حکمتی داره ما ازش خبر نداریم   :rolleyes:

این کد رو ببین

[not-group=5]
            <ul class="isicons reset">
                <li>[edit]<img src="{THEME}/dleimages/editstore.png" title="ويرايش" alt="ويرايش" />[/edit]</li>
                <li>{favorites}</li>
                <li>[complaint]<img src="{THEME}/images/complaint.png" title="گزارش خطا" alt="گزارش خطا" />[/complaint]</li>
            </ul>
        [/not-group]

مربوط به قالب پیشفرضه

خب در اینجا چون از یه تگ ul جهت نمایش استفاده شده و برای اینکه کاربر میهمان یه فضای خالی نبینه این اتفاق افتاده

در کل در سیستم دیتالایف انجین نیازی نیست تگ های مدیریتی یا کاربری رو از دید میهمان مخفی کرد چون به صورت پیشفرض این مورد رعایت شده


  • 1

****از وبسایت های من دیدن فرمایید****

دانلود انیمیشن 2018

فروشگاه قالب

کوتاه کننده لینک حرفه ای





0 کاربر در حال خواندن این موضوع است

0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی