![]() ![]() |
| araz1araz |
شماره پست: 1
|
![]() داره خودمونی می شه
محبوبیت: 0 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 128 امتياز: 1930 تاریخ عضویت: 14 فروردين 1388 |
سلام به همه دیتالایف های عزیز دوستای عزیزم من وقتی از آدرس rss استفاده میکنم ارور می ده اینم ارورش feed code error در صورت امکان منو راهنمایی کنین -------------------- مرجع طرحهای آماده گرافیکی تبادل لینک بین دیتالایفی ها |
| araz1araz |
شماره پست: 2
|
![]() داره خودمونی می شه
محبوبیت: 0 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 128 امتياز: 1930 تاریخ عضویت: 14 فروردين 1388 |
سلام مدیران محترم سایت دقیقا 10 روز تمام از انتشار مشکلی که من تو سایتم داره میگذره ولی مثل اینکه اصلا توجهی بهش نمیکنید اگه میتونید مشکل منو در rss مطالب و سایتم حل کنید با تشکر -------------------- مرجع طرحهای آماده گرافیکی تبادل لینک بین دیتالایفی ها |
| AHMAD-SE |
شماره پست: 3
|
![]() اگه نباشه جاش خالی می مونه
محبوبیت: 15 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 260 امتياز: 5376 تاریخ عضویت: 20 شهريور 1387 |
سلام دوستان منم مشکل RSS دارم وقتی به صفحه زیر میرم RSS رو پیدا نمی کنه چیکارش کنم http://www.topse.ir/rss.xml پيام ويرايش شد AHMAD-SE - 27 خرداد 1388 18:40 -------------------- تبدیل قالب انواع سیستم ها (CMS) به دیتالایف انجین لطفا از طریق پیغام خصوصی تماس بگرید! |
| Silence |
شماره پست: 4
|
![]() مدیر سایت
محبوبیت: 81 ![]() گروه کاربری: مدیر بازنشسته تعداد پست ها: 527 امتياز: 1850 تاریخ عضویت: 16 دي 1386 |
AHMAD-SE, چون سئو سایتت غیر فعاله نمیاره می تونی سئو رو فعال کنی یا از این آدرس استفاده کنید: http://www.topse.ir/engine/rss.php araz1araz, درباره مشکل شما هم بنده نمی دونم چطوری حل می شه انشالله دوستان بتون مشکلتون رو حل کنن پيام ويرايش شد Silence - 27 خرداد 1388 18:49 -------------------- بازنشست شدیم رفت |
Arash.N |
شماره پست: 5
|
![]() مدیر سایت
محبوبیت: 57 ![]() گروه کاربری: مدير کل تعداد پست ها: 336 امتياز: 19695 تاریخ عضویت: 5 مرداد 1386 |
araz1araz, عزیز آدرس سایتتون رو بزارید ببینیم مشکل چیه ! -------------------- به سایت رسمی پشتیبان فارسی ديتالايف انجین خوش آمدید پرتال موسیقی نیک سانگ DLE Meeting in 7/1/88 |
| AHMAD-SE |
شماره پست: 6
|
محبوبیت: 15 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 260 امتياز: 5376 تاریخ عضویت: 20 شهريور 1387 |
Prince, ممنون درست شد -------------------- تبدیل قالب انواع سیستم ها (CMS) به دیتالایف انجین لطفا از طریق پیغام خصوصی تماس بگرید! |
| araz1araz |
شماره پست: 7
|
![]() داره خودمونی می شه
-------------------- مرجع طرحهای آماده گرافیکی تبادل لینک بین دیتالایفی ها |
| araz1araz |
شماره پست: 8
|
![]() داره خودمونی می شه
سلام کسی نبود مشکل rss منو حل کنه خیلی واجبه لطفا کمکم کنید -------------------- مرجع طرحهای آماده گرافیکی تبادل لینک بین دیتالایفی ها |
omrdabakhte |
شماره پست: 9
|
| پروفشنال
محبوبیت: 65 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 527 امتياز: 275 تاریخ عضویت: 28 بهمن 1386 |
من هم از فول پک آرش نشخه 8 استفاده می کنم. مشکل ار اس اس داره. www.blog.napic.org وقتی از ار اس اس مطالب ادرس اصلی napic.org استفده می کنم نشون نمیده و ارور میده. پيام ويرايش شد omrdabakhte - 1 تير 1388 18:03 -------------------- جاست فـــآ |
| islamsun |
شماره پست: 10
|
محبوبیت: 8 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 234 امتياز: 1745 تاریخ عضویت: 13 بهمن 1387 |
مثل این که این دیتالایف فول پک کلی مشکل داره نه!! -------------------- مکه برای شما فکه برای من ، بالی نمی خواهم با همین پوتین های کهنه هم می توانم به آسمان ها بروم. شهید سید مرتضی آوینی |
omrdabakhte |
شماره پست: 11
|
| پروفشنال
محبوبیت: 65 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 527 امتياز: 275 تاریخ عضویت: 28 بهمن 1386 |
اره ارش به داد من برس ار اس اس رو ok کن.وبلاگ اصلا بازدید نداره بدون ار اس اس -------------------- جاست فـــآ |
| araz1araz |
شماره پست: 12
|
![]() داره خودمونی می شه
واقعا باید چیکار کرد بابا مدیرای عزیز شما که حرفه ای هستین یه کاری واسه آر اس اس انجام بدین -------------------- مرجع طرحهای آماده گرافیکی تبادل لینک بین دیتالایفی ها |
| ArlopA |
شماره پست: 13
|
محبوبیت: 3 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 274 امتياز: 1665 تاریخ عضویت: 23 مهر 1387 |
اقا rss ماهم مشکل داره! کمک کنید خواهشا! |
| islamsun |
شماره پست: 14
|
محبوبیت: 8 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 234 امتياز: 1745 تاریخ عضویت: 13 بهمن 1387 |
http://www.YourSite.ir/engine/rss.php -------------------- مکه برای شما فکه برای من ، بالی نمی خواهم با همین پوتین های کهنه هم می توانم به آسمان ها بروم. شهید سید مرتضی آوینی |
| ArlopA |
شماره پست: 15
|
محبوبیت: 3 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 274 امتياز: 1665 تاریخ عضویت: 23 مهر 1387 |
islamsun, خوب این چیه؟! همه اینو که میدونن! |
| araz1araz |
شماره پست: 16
|
![]() داره خودمونی می شه
داداش اصلا این دیتالایف فول پک 8 rss مشکل داره یکی نبود حل کنه مثل اینکه باید دوباره دیتالایف رو به 7.5 تغییر بدیم -------------------- مرجع طرحهای آماده گرافیکی تبادل لینک بین دیتالایفی ها |
| Silence |
شماره پست: 17
|
![]() مدیر سایت
محبوبیت: 81 ![]() گروه کاربری: مدیر بازنشسته تعداد پست ها: 527 امتياز: 1850 تاریخ عضویت: 16 دي 1386 |
خب 8 معمولی نصب کنید -------------------- بازنشست شدیم رفت |
| ArlopA |
شماره پست: 18
|
Prince, عزیز من از نسخه نرم افزاری استفاده میکنم همین مشکلو دارم! حالا فایلای ماژولش چیان دوباره آپلود کنیم! سایتی چیزی نیست واسمون rss بسازه؟! |
| Silence |
شماره پست: 19
|
![]() مدیر سایت
فایلش اینه ==> engine\rss.php می خوای فایلتو بده یه نگاهی بندازم -------------------- بازنشست شدیم رفت |
| araz1araz |
شماره پست: 20
|
![]() داره خودمونی می شه
دوست عزیز اینم فایل rss فول پک 8 لینک دانلود -------------------- مرجع طرحهای آماده گرافیکی تبادل لینک بین دیتالایفی ها |
![]() ![]() |