![]() ![]() |
| accord |
شماره پست: 1
|
| عضو جدید ![]() محبوبیت: 0 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 7 امتياز: 70 تاریخ عضویت: 24 آبان 1388 |
با سلام میخواستم آموزش جایگزین کردن فروم وی بولیتن بجای فروم دیتالاف رو قرار بدید.همانند سایت گیگا دالنود gigadl.net کاملاً بین سایت و تالار هماهنگی هست! لطفاً این آموزش رو بزارید تا بقیه هم استفاده ببرن!با تشکر احمد |
unique2world |
شماره پست: 2
|
![]() پروفشنال
محبوبیت: 86 ![]() گروه کاربری: عضو فعال تعداد پست ها: 791 امتياز: 17860 تاریخ عضویت: 23 خرداد 1388 |
سرچ کن تا پیدا کنی http://datalifeengine.ir/modules/721-dle-7.5-vbulletin-3.8.1.html اونم از این استفاده کرده -------------------- This is just a warning it can seriously ای مگس عرصه سیمرع نه جولانگه توست عرض خود می بری و زحمت ما می داری |
| accord |
شماره پست: 3
|
| عضو جدید ![]() محبوبیت: 0 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 7 امتياز: 70 تاریخ عضویت: 24 آبان 1388 |
ممنون تو سرچ زدم گشتم اما این ادرس رو پیدا نکردم.ممنون از ذاهنماییتون این برای ورژن 3.8 بولیتن هم جواب میده عزیز؟ |
| EMohammad |
شماره پست: 4
|
![]() مدیر سایت
محبوبیت: 118 ![]() گروه کاربری: مدير کل تعداد پست ها: 836 امتياز: 21035 تاریخ عضویت: 7 شهريور 1387 |
نه مشکلی نداره -------------------- ببین تمام من شدی اوج صدای من شدی بت منی شکستمت وقتی خدای من شدی ببین به یک نگاه تو تمام من خراب شد چه کردی با سراب من که قطره قطره آب شد |
| accord |
شماره پست: 5
|
الان من هردوتا رو نصب کردم هم دیتا لایف هم بولتین دو تا پایگاه داده جدا از هم دارن! مراحل اتصال و نصب این روش چطوریه؟ |
unique2world |
شماره پست: 6
|
![]() پروفشنال
محبوبیت: 86 ![]() گروه کاربری: عضو فعال تعداد پست ها: 791 امتياز: 17860 تاریخ عضویت: 23 خرداد 1388 |
توی راهنماش گفته دیگه توی فایلی که ئانلود کردی هست ضمنا محبوبیت قرمزس نه سبزه -------------------- This is just a warning it can seriously ای مگس عرصه سیمرع نه جولانگه توست عرض خود می بری و زحمت ما می داری |
| accord |
شماره پست: 7
|
شرمنده تازه واردم :-" آقا من طبق مراحل رفتم جلو ولی تا به حال که عمل نکرده این آدرس سایت منه www.lavin.ir اینم آدرس فروم lavin.ir/forum آقا من طبق مراحل رفتم جلو ولی تا به حال که عمل نکرده این آدرس سایت منه www.lavin.ir اینم آدرس فروم lavin.ir/forum آقا من طبق مراحل رفتم جلو ولی تا به حال که عمل نکرده این آدرس سایت منه www.lavin.ir اینم آدرس فروم lavin.ir/forum همه مراحل رو درست انجام دادم! اطلاعات بیشتر رو نمیدونم!هنگیدم الان! کسی میتونه کمک کنه آقا کمک کنید تا من اینو راه بندازم!ارور میده! مسیر اصلی فروم و اطلاعات '/home/root/public_html/forum' نیست من لینوکس دارم روت داخلش نداره! روت رو هم حذفیدم اما بازم درست نشد البته از خطاها کاسته شد :-" Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in /home/lavinir/public_html/engine/modules/dle_vb.php on line 20 الان در زمان لوگ این شدن کاربر این ارور رو میده! |
unique2world |
شماره پست: 8
|
![]() پروفشنال
سلام من بررسی می کنم ببینم مشکل از کجاست البته اگه فهمیدم چون vb ندارم من -------------------- This is just a warning it can seriously ای مگس عرصه سیمرع نه جولانگه توست عرض خود می بری و زحمت ما می داری |
| accord |
شماره پست: 9
|
هنوزی پاسخی ندادیننننن!!!! |
| Ehsansetarehdan |
شماره پست: 10
|
![]() اگه نباشه جاش خالی می مونه
محبوبیت: 17 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 268 امتياز: 3250 تاریخ عضویت: 20 مرداد 1388 |
سلام دوست عزیز ! آدرس '/home/root/public_html/forum' رو در فایل dle_vb.php به /home/lavinir/public_html/forum تبدیل کنید !باز به مشکلی خوردین با Yahoo ID من تماس بگیرید : alfa_beta_ceta -------------------- هاستینگ آسمانه || Asemane Hosting & Domain Register co. فروشگاه آنلاین آسمانه || Asemane Market Place |
![]() ![]() |