![]() ![]() |
| kashkul.com |
شماره پست: 2
|
![]() داره خودمونی می شه
محبوبیت: 4 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 75 امتياز: 13720 تاریخ عضویت: 23 آبان 1388 |
سلام . ممنون خیلی عالیه . اگه تعریف از خود نباشه من فکر میکنم اینم عالیه : آژاکس کردن صفحه عضویت |
| FarjadPic |
شماره پست: 3
|
![]() داره خودمونی می شه
محبوبیت: 31 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 191 امتياز: 3275 تاریخ عضویت: 28 شهريور 1388 |
کار جالبی انجام دادی تشکر فراوان -------------------- اگر روزی دشمن پیدا کردی، بدان در رسیدن به هدفت موفق بودی! |
| msmed |
شماره پست: 4
|
| اگه نباشه جاش خالی می مونه
محبوبیت: 1 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 375 امتياز: 4670 تاریخ عضویت: 11 اسفند 1387 |
ممنون تک طرح جان. راستی چه بلایی سر سایتت اومده؟ بالا نمیاد خیلی وقته. |
Iman.r |
شماره پست: 5
|
![]() اگه نباشه جاش خالی می مونه
محبوبیت: 15 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 323 امتياز: 405 تاریخ عضویت: 29 شهريور 1388 |
دستت درد نکنه علی جان -------------------- باران دانلود زندگی زیباست اگر بگذارند... |
| AHMAD-SE |
شماره پست: 6
|
محبوبیت: 16 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 280 امتياز: 5641 تاریخ عضویت: 20 شهريور 1387 |
ممنون علی جان عالی بود -------------------- تبدیل قالب انواع سیستم ها (CMS) به دیتالایف انجین لطفا از طریق پیغام خصوصی تماس بگرید! |
ali.master |
شماره پست: 7
|
محبوبیت: 39 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 267 امتياز: 44100 تاریخ عضویت: 18 مهر 1388 |
خواهش msmed یه مشکلی برام پیش اومده که تا امشب , فردا درست میشه -------------------- استفاده از دکمه ی محبوبیت نشانه ی قدردانی شماست ... ما وزیر و زدیم تو به فکره رخ زنی |
| ir110boy |
شماره پست: 8
|
| داره خودمونی می شه
محبوبیت: 6 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 162 امتياز: 1149 تاریخ عضویت: 24 اسفند 1387 |
دمت ایول فقط چرا سایتت باز نمی شه(ali)? -------------------- بهترین سایت برای جوانان ایرانی : سایت جوانان ایرانی |
| esaman |
شماره پست: 9
|
محبوبیت: 12 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 228 امتياز: 3150 تاریخ عضویت: 16 اسفند 1387 |
مرسی دوست عزیز -------------------- آپدیت ویروس کش نود 32 www.nod321.ir |
| farid-ahmadi |
شماره پست: 10
|
محبوبیت: 2 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 276 امتياز: 495 تاریخ عضویت: 6 شهريور 1388 |
خیلی جالبه |
P30siS |
شماره پست: 11
|
محبوبیت: 106 ![]() گروه کاربری: عضو فعال تعداد پست ها: 469 امتياز: 1750 تاریخ عضویت: 16 آبان 1388 |
خیلی عالیه علی چند دقیقه بعد از اینکه پست رو ارسال کردی اون روز اومدم پست بدم که کامپیوتر تا همین چند وقت پیش توی کما بود بعدم که فراموش کردم عالی بود . دستت درد نکنه. ... -------------------- طراحی قالب دیتالایف راه اندازی فروشگاه ، سایت خبری هاستینگ ، سایت تفریحی ، گالری عکس سایتهای سینمایی + تبدیل قالب همه سایت ها و سیستم ها به دیتالایف ! پی ام ! ارسال پیغام خصوصی |
ali.master |
شماره پست: 12
|
محبوبیت: 39 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 267 امتياز: 44100 تاریخ عضویت: 18 مهر 1388 |
خواهش می کنم -------------------- استفاده از دکمه ی محبوبیت نشانه ی قدردانی شماست ... ما وزیر و زدیم تو به فکره رخ زنی |
| ghorbati |
شماره پست: 13
|
| عضو جدید ![]() محبوبیت: 0 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 1 امتياز: 10 تاریخ عضویت: 3 ارديبهشت 1388 |
سلام آقا من datalife نصب كردم اما فقط قالب پيش فرض خودش يعني (sun-orange) روش خوب كار ميكنه هرچي قالب دانلود مي كنم بعد از نصب نمياد و دونه دونه Erorr ميده مثلاً االان قالب light-skills نصب كردم اين Erorr رو داده... ͥ⮧쮦砣 topusers.tpl به نظر من يعني اينكه اين قسمت تو قالب وجود نداره وقتي هم كه از قالب ديگه اين فايل رو مي گيرم و توش اضافه مكي كنم يه قسمت ديگه اش Erorr ميده موندم چيكار كنم.... اگه راه داره منو راهنمائي كنيد... Www.TahGhiGheStan.Com |
| sheihaky |
شماره پست: 14
|
![]() عضو جدید ![]() محبوبیت: 1 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 7 امتياز: 710 تاریخ عضویت: 11 شهريور 1388 |
مرسي خيلي خوبه |
![]() ![]() |