![]() ![]() |
| EMohammad |
شماره پست: 1
|
![]() مدیر سایت
محبوبیت: 116 ![]() گروه کاربری: مدير کل تعداد پست ها: 830 امتياز: 20930 تاریخ عضویت: 7 شهريور 1387 |
باسلام و خسته نباشید خدمت کابران محترم با مشکلاتی که این چند وقت پیش اومد تیم مدیریت نتصمیم گرفتند که سایت رو به یک سرور دیگه انتقال بدن با صحبتهایی که انجام دادیم قرار شد سایت رو به سرورهای هاست ایران انتقال بدیم . که الانم داریم کاراشو انجام می دیم تا انتقال زودتر صورت بگیره و احتمالا ممکن که سایت مدتی در دسترس نباشه که از قبل خواستم که اطلاع رسانی کرده باشم که دوستان نگران نشند با تشکر...! -------------------- ببین تمام من شدی اوج صدای من شدی بت منی شکستمت وقتی خدای من شدی ببین به یک نگاه تو تمام من خراب شد چه کردی با سراب من که قطره قطره آب شد |
| Silence |
شماره پست: 2
|
![]() مدیر سایت
محبوبیت: 81 ![]() گروه کاربری: مدیر بازنشسته تعداد پست ها: 535 امتياز: 55 تاریخ عضویت: 16 دي 1386 |
غصه نخور دوستان دیگه عادت کردن به قطعی ها پيام ويرايش شد Silence - 10 تير 1388 08:50 -------------------- بازنشست شدیم رفت |
| EMohammad |
شماره پست: 3
|
![]() مدیر سایت
محبوبیت: 116 ![]() گروه کاربری: مدير کل تعداد پست ها: 830 امتياز: 20930 تاریخ عضویت: 7 شهريور 1387 |
شانس نداریم که رو هاست ایرانم بیرم فردا دیتاسنتراش آتیش می گیره -------------------- ببین تمام من شدی اوج صدای من شدی بت منی شکستمت وقتی خدای من شدی ببین به یک نگاه تو تمام من خراب شد چه کردی با سراب من که قطره قطره آب شد |
| mob2ni |
شماره پست: 4
|
| اگه نباشه جاش خالی می مونه
محبوبیت: 11 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 237 امتياز: 3490 تاریخ عضویت: 6 خرداد 1388 |
سلام لطفاً قبل اینکه انتقال بدین یه نگاه به نتیچه این تایپیک بندازین بدک نیست http://forum.datalifeengine.ir/topic_295/last#reply -------------------- ما رفتيم كنكور تا دكتر نشم نميام ! باي ! |
| hossein72 |
شماره پست: 5
|
![]() داره خودمونی می شه
محبوبیت: 9 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 96 امتياز: 369 تاریخ عضویت: 3 خرداد 1388 |
منم اونجا يه هاست پيشنهاد دادم اگه دوست داشتين بياين روي سرور من ، قدمتون روي چشم ! -------------------- ندانستن عيب نيست ، نپرسيدن عيب است ! |
| hossein72 |
شماره پست: 6
|
![]() داره خودمونی می شه
محبوبیت: 9 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 96 امتياز: 369 تاریخ عضویت: 3 خرداد 1388 |
اگه ديتالايفي ها ( منظورم مديراست ) راضي باشن و اينقدر دست دست نكنن ، من سايت ديتالايف رو بيارم روي سرور خودم و از اين قطعي هاي پي در پي نجاتشون بدم... بخدا ديگه ما كلافه شديم ... -------------------- ندانستن عيب نيست ، نپرسيدن عيب است ! |
| EMohammad |
شماره پست: 7
|
![]() مدیر سایت
توضیح خودم رو دادم داریم کارای انتقال به سرورای هاست ایران رو انجام میدم -------------------- ببین تمام من شدی اوج صدای من شدی بت منی شکستمت وقتی خدای من شدی ببین به یک نگاه تو تمام من خراب شد چه کردی با سراب من که قطره قطره آب شد |
| mob2ni |
شماره پست: 8
|
محبوبیت: 11 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 237 امتياز: 3490 تاریخ عضویت: 6 خرداد 1388 |
گفتیم دارن ایپی های سرور خارجی رو می بندن گفتیم شاید سروش دوباره خارجی باشه به مشکل بر بخورین که من و جندی از دوستان این مشکل رو داریم -------------------- ما رفتيم كنكور تا دكتر نشم نميام ! باي ! |
| EMohammad |
شماره پست: 9
|
![]() مدیر سایت
به نظرتون همچین چیزی امکان داره آی پی های سرورهای خارجی رو ببندن اونوقت این همه سایت دولتی رو میارن رو سرورای ایران با این هزینه و این امکانات -------------------- ببین تمام من شدی اوج صدای من شدی بت منی شکستمت وقتی خدای من شدی ببین به یک نگاه تو تمام من خراب شد چه کردی با سراب من که قطره قطره آب شد |
| hossein72 |
شماره پست: 10
|
![]() داره خودمونی می شه
emuhammad, به نظرتون همچین چیزی امکان داره آی پی های سرورهای خارجی رو ببندن اونوقت این همه سایت دولتی رو میارن رو سرورای ایران با این هزینه و این امکانات از اين نظر موافقم ... آره درسته ... -------------------- ندانستن عيب نيست ، نپرسيدن عيب است ! |
| mob2ni |
شماره پست: 11
|
بله امکان داره در ایران همه چی امکان داره -------------------- ما رفتيم كنكور تا دكتر نشم نميام ! باي ! |
| EMohammad |
شماره پست: 12
|
![]() مدیر سایت
با سلام و خسته نباشید انتقال سایت با تلاشهای چندین ساعته تیم پشتیبانی دیتالایف انجین فارسی به روی سرورهای هاست ایران با موفقیت انجام گرفت ولی یه سری مشکلات وجود داشت که مجبور شدیم سایت رو برای چند روزی تعطیل کنیم که خوشبختانه حل شد و دوستان می تونن از سایت استفاده کنند. در مورد قالب اصلی سایت که این چند روزه برای تست قرار گرفته بود تا چند روز آینده ایرادات گرفته میشه و با استایل و رنگبندی جدید روی سایت قرار می گیرد. با تشکر -------------------- ببین تمام من شدی اوج صدای من شدی بت منی شکستمت وقتی خدای من شدی ببین به یک نگاه تو تمام من خراب شد چه کردی با سراب من که قطره قطره آب شد |
| ArlopA |
شماره پست: 13
|
![]() اگه نباشه جاش خالی می مونه
محبوبیت: 3 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 274 امتياز: 1665 تاریخ عضویت: 23 مهر 1387 |
emuhammad, خیلی ممنون محمد جان به امید پیشرفت دیتالایف فارسی |
| AHMAD-SE |
شماره پست: 14
|
![]() اگه نباشه جاش خالی می مونه
محبوبیت: 16 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 280 امتياز: 5641 تاریخ عضویت: 20 شهريور 1387 |
ایول DLE DLE پرچم بالاست ...... -------------------- تبدیل قالب انواع سیستم ها (CMS) به دیتالایف انجین لطفا از طریق پیغام خصوصی تماس بگرید! |
| R3ZA |
شماره پست: 15
|
![]() داره خودمونی می شه
محبوبیت: 5 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 134 امتياز: 840 تاریخ عضویت: 16 خرداد 1388 |
امیدوارم دوباره سایت تعطیل نشه، این اصلا خوب نیست ... |
![]() ![]() |