![]() ![]() |
| salehi56 |
شماره پست: 1
|
| داره خودمونی می شه
محبوبیت: 3 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 134 امتياز: 1440 تاریخ عضویت: 13 مهر 1388 |
من این ماژول رو نصب کردم تو فایرفاکس هیچ مشکلی نداره اما تو ie 6 عکس های کنار هر موضوع ( عکس زیر) اصلا دیدن نمی شه و موضوعات هم یه کم در هم برهمه ![]() چیکار کنم که تو ie 6 هم درست بشه؟ پيام ويرايش شد salehi56 - 18 اسفند 1388 15:26 |
| EMohammad |
شماره پست: 2
|
![]() مدیر سایت
محبوبیت: 102 ![]() گروه کاربری: مدير کل تعداد پست ها: 743 امتياز: 19700 تاریخ عضویت: 7 شهريور 1387 |
عکسهای ماژول رو توی پوشه images قالبتون بریزید -------------------- **دیتالایف انجین 9.0 به زودی** **انجمن ساز 2.5 به زودی** ببین تمام من شدی اوج صدای من شدی بت منی شکستمت وقتی خدای من شدی ببین به یک نگاه تو تمام من خراب شد چه کردی با سراب من که قطره قطره آب شد |
| salehi56 |
شماره پست: 3
|
| داره خودمونی می شه
محبوبیت: 3 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 134 امتياز: 1440 تاریخ عضویت: 13 مهر 1388 |
یه پوشه داخل پوشه images قالب هست بنام category که عکسها داخل اون هست اما در ie6 عکس ها رو نشون نمی ده از جمله همین عکسی که در پست اول گذاشته ام تعجب من از اینه که با فایر فاکس هیچ مشکلی نداره و اون عکس نمایش داده میشه |
| mojtabaf |
شماره پست: 4
|
![]() داره خودمونی می شه
محبوبیت: 0 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 56 امتياز: 490 تاریخ عضویت: 28 دي 1388 |
دوست عزیز، شما ماژول رو درست نصب نکردید ! شما یک بار از اول تمام کارهایی رو که کردید ، رو پاک کنید و بعدا با دقت از اول نصب کنید .. من که ماله خودم رو تو ie 6 تست کردم ، مثل فایرفاکسم نشون میداد ! درسته الان خیلی کم هستن که از ie 6 استفاده میکنن ولی بهر حال شما از اول نصب کنید .. به نظر من اگر شما سایت خود رو هم قرار بدید بهتر میشه دید که مشکلتون چه جوریه ! |
![]() ![]() |