![]() ![]() |
| wave |
شماره پست: 1
|
| عضو جدید ![]() محبوبیت: 0 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 4 امتياز: 40 تاریخ عضویت: 22 آذر 1388 |
سلام . خسته نباشید . من از 8.3 آپگرید کردم به 8.5 اما این ارور رو داد . عکس رو ببینید : http://freezpic.com/pics/06ea748f10cf8657e88d581dee7f455e.jpg من اولین باری که upgrade کردم خراب شد ، اما از دیتابیش پک آپ گرفته بودم . بعدش اینجوری آپگرید کردم که این مشکل پیش اومد : کنترل پنلم دایرکت ادمینه . برای رستور دیتابیس ، باید یه دیتابیس بسازم بعدش رووش رستور کنم . من اول اومدم دیتابیس جدید رو ساختم ( با همون مشخصاتی که قبلا بود ) . بعدش دیتالایف رو از نو نصب کردم ، بعدش که دیتابیس رو برگردوندم ، مطالب اومد ، اما موضوعات نبود . روی پاک کردن ذخیره گاه زدم ، موضوعات اومد ، اما سایت اینجوری شد . وارد /upgrade/index.php هم شدم ، اپگرید رو زدم اما بازم همینجوری موند . می شه کمکم کنید . ممنون می شم . یا علی ... پيام ويرايش شد wave - 18 اسفند 1388 23:11 |
| SalaR |
شماره پست: 2
|
![]() مدیر سایت
محبوبیت: 75 ![]() گروه کاربری: مدير کل تعداد پست ها: 402 امتياز: 67713 تاریخ عضویت: 16 ارديبهشت 1387 |
آپگرید نکردین http://datalifeengine.ir/instructions/959-upgrade_from_80_to_82.html پيام ويرايش شد SalaR - 18 اسفند 1388 23:11 -------------------- ديتالايف انگليسي ورژن 8.5 -------------------------------------------* همیشه خودتو گوسفند نشون بده تا گرگای اطرافت رو ببینی! { سالار } *--------------------------------------- تو پیغام خصوصی به سئوال جواب داده نمیشه . سئوال رو تو انجمن مطرح کنید و دوست داشتین لینکش رو پ .خ کنید. ------------------------------------------* VbCms.iR |
| wave |
شماره پست: 3
|
| عضو جدید ![]() محبوبیت: 0 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 4 امتياز: 40 تاریخ عضویت: 22 آذر 1388 |
ویرایش کردم پست رو . دوباره می شه بخونید . |
| SalaR |
شماره پست: 4
|
![]() مدیر سایت
محبوبیت: 75 ![]() گروه کاربری: مدير کل تعداد پست ها: 402 امتياز: 67713 تاریخ عضویت: 16 ارديبهشت 1387 |
فایل data/confing.php رو باز کنید و به جای ورژن 8.5 بزنید 8.3 بعد آپگرید رو اجرا کنید پيام ويرايش شد SalaR - 18 اسفند 1388 23:15 -------------------- ديتالايف انگليسي ورژن 8.5 -------------------------------------------* همیشه خودتو گوسفند نشون بده تا گرگای اطرافت رو ببینی! { سالار } *--------------------------------------- تو پیغام خصوصی به سئوال جواب داده نمیشه . سئوال رو تو انجمن مطرح کنید و دوست داشتین لینکش رو پ .خ کنید. ------------------------------------------* VbCms.iR |
| wave |
شماره پست: 5
|
اقا دستت درد نکنه . حل شد فکر کنم . اما یه چیزی . من موقعه ای که 8.5 رو کردم 8.3 و آپگرید رو اجرا کردم ، دیگه ازم یوزر پس رو نخواست . همینجوری خودش گفت نسخه با موفقیت به 8.5 بروز شد . بعدش دوباره فایل کانفیگ رو باز کردم ، 8.3 شد 8.5 پست ها برگشت با موضوعات . دیگه مشکلی نداره ، نه ؟ |
![]() ![]() |