![]() ![]() |
| msmed |
شماره پست: 1
|
| اگه نباشه جاش خالی می مونه
محبوبیت: 1 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 372 امتياز: 4640 تاریخ عضویت: 11 اسفند 1387 |
می خوام صفحه ارسال مطلب و همینطور صفحه تماس با ما از قالب اصلی سایت استفاده نکنه و از یه قالب دیگه که آپلود شده استفاده کنه؟ چطوری میشه این کارو کرد؟ |
| msmed |
شماره پست: 2
|
محبوبیت: 1 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 372 امتياز: 4640 تاریخ عضویت: 11 اسفند 1387 |
کسی بلد نیست؟ |
|
شماره پست: 3
|
|
![]() داره خودمونی می شه
محبوبیت: 0 ![]() گروه کاربری: اخراجی تعداد پست ها: 43 امتياز: 0 تاریخ عضویت: 22 اسفند 1388 |
میشه کاری نداره که خوب گوش کن .! قالب رو کاملاً طراحی می کنی و در فایل feedback.tpl قالب قرار میدی . حالا یه تغییر در صفحه اصلی داری فایل main.tpl باز کن قبل از کد {engine} کد زیر رو قرار بده [not-aviable=addnews] و کد زیر رو در آخر ین کد main.tpl قرار بده [code [/aviable] [not-aviable=addnews] {info} {content} [/not-feedback] ][/code] [/aviable] [not-aviable=addnews] {info} {content} [/not-feedback] |
| msmed |
شماره پست: 4
|
تو فایل main.tpl که {engine} وجود نداره. نکنه منظورتون index.php هستش؟ |
|
شماره پست: 5
|
|
![]() داره خودمونی می شه
محبوبیت: 0 ![]() گروه کاربری: اخراجی تعداد پست ها: 43 امتياز: 0 تاریخ عضویت: 22 اسفند 1388 |
بعد از تگ این بزار {AJAX} تگ زیر رو هم قبل از تگ بالا قرار بده ... {engine} |
| msmed |
شماره پست: 6
|
خب حالا اون قالبی که می خوایم فرم ارسال مطلب تو اون قالب باشه رو از کجا تعریف کنیم بهش؟ |
|
شماره پست: 7
|
|
![]() داره خودمونی می شه
میشه کاری نداره که خوب گوش کن .! قالب رو کاملاً طراحی می کنی و در فایل addnews.tpll قالب قرار میدی . |
| ir110boy |
شماره پست: 8
|
| داره خودمونی می شه
محبوبیت: 3 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 125 امتياز: 764 تاریخ عضویت: 24 اسفند 1387 |
آقا کار هایی رو که شما گفتین انجام دادم قالبی رو که طراحی کردم برای feedback نشون می ده اما قالب سایت رو هم روش نشون میده چیکار کنم که اون رو هم نشون نده؟؟؟؟؟؟؟ -------------------- بهترین سایت برای جوانان ایرانی : سایت جوانان ایرانی |
unique2world |
شماره پست: 9
|
![]() پروفشنال
محبوبیت: 83 ![]() گروه کاربری: عضو فعال تعداد پست ها: 788 امتياز: 17535 تاریخ عضویت: 23 خرداد 1388 |
اینی که شما می خوای نیاز به طراحی داره با این کارا هم انجام نمی شه،نیاز به تغییرات وسیع تری داره همچنین میشه با jquery هم این کارو کرد اگه html , css , php بلد نیستی بی خیال شو -------------------- This is just a warning it can seriously ای مگس عرصه سیمرع نه جولانگه توست عرض خود می بری و زحمت ما می داری |
| ir110boy |
شماره پست: 10
|
| داره خودمونی می شه
محبوبیت: 3 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 125 امتياز: 764 تاریخ عضویت: 24 اسفند 1387 |
unique2world یه نمه بلدم بگو باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ راستی خود سایت دیتالایف چجوری عضویتش اینجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟ http://datalifeengine.ir/register.html -------------------- بهترین سایت برای جوانان ایرانی : سایت جوانان ایرانی |
unique2world |
شماره پست: 11
|
![]() پروفشنال
محبوبیت: 83 ![]() گروه کاربری: عضو فعال تعداد پست ها: 788 امتياز: 17535 تاریخ عضویت: 23 خرداد 1388 |
یه نمه فایده نداره خیلی تغییرات باید بدی -------- راستی خود سایت دیتالایف چجوری عضویتش اینجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟ http://datalifeengine.ir/register.html مربوط به آپاچی {فایل htaccess } -------------------- This is just a warning it can seriously ای مگس عرصه سیمرع نه جولانگه توست عرض خود می بری و زحمت ما می داری |
| ir110boy |
شماره پست: 12
|
| داره خودمونی می شه
unique2world html و css که فول هستم اما php یه نمه بلدم حالا بگو باید چیکار کنم -------------------- بهترین سایت برای جوانان ایرانی : سایت جوانان ایرانی |
| ir110boy |
شماره پست: 13
|
| داره خودمونی می شه
unique2world میشه بگی باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ -------------------- بهترین سایت برای جوانان ایرانی : سایت جوانان ایرانی |
![]() ![]() |