![]() ![]() |
| SEAH_Seyamak |
شماره پست: 1
|
| عضو جدید ![]() محبوبیت: 0 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 3 امتياز: 25 تاریخ عضویت: 23 فروردين 1389 |
سلام. آقا من از Plesk استفاده میکنم. همه چیز درسته، فقط موقع نصب این ارور رو میده: Warning: fopen(engine/data/config.php): failed to open stream: Permission denied in C:\Inetpub\vhosts\hoardfx.com\subdomains\FA-IB\httpdocs\ins tall.php on line 706 شما بايد سطح دسترسي فايل .engine/data/config.php. را 666 بگذاريد. اصلا تو اون پوشه فایل config.php وجود نداره. مشکل چیه؟ لطفا راهنمایی کنید. |
omrdabakhte |
شماره پست: 2
|
| پروفشنال
محبوبیت: 65 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 527 امتياز: 275 تاریخ عضویت: 28 بهمن 1386 |
سطح دسترسی پوشه ها رو درست کردی؟ اوجوری که موقع نصب میگه -------------------- جاست فـــآ |
| SalaR |
شماره پست: 3
|
![]() مدیر سایت
محبوبیت: 76 ![]() گروه کاربری: مدير کل تعداد پست ها: 419 امتياز: 70698 تاریخ عضویت: 16 ارديبهشت 1387 |
فولدر engine/data/ رو 777 کن -------------------- ديتالايف انگليسي ورژن 9 -------------------------------------------* همیشه خودتو گوسفند نشون بده تا گرگای اطرافت رو ببینی! { سالار } *--------------------------------------- تو پیغام خصوصی به سئوال جواب داده نمیشه . سئوال رو تو انجمن مطرح کنید و دوست داشتین لینکش رو پ .خ کنید. ------------------------------------------* VbCms.iR |
| SEAH_Seyamak |
شماره پست: 4
|
| عضو جدید ![]() محبوبیت: 0 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 3 امتياز: 25 تاریخ عضویت: 23 فروردين 1389 |
دوستان من از سرور ویندوز (plesk) استفاده میکنم. فکر کنم مشکل همونه. شما تائید میکنید؟ |
| khalvateman |
شماره پست: 5
|
| عضو جدید ![]() محبوبیت: 0 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 16 امتياز: 145 تاریخ عضویت: 13 شهريور 1388 |
أوستان سلام . منم همین مشکل رو دارم از کجا باید سطح دسترسی رو تغییر بدم ؟!!! |
![]() ![]() |