![]() ![]() |
| tranceyou |
شماره پست: 1
|
| عضو جدید ![]() محبوبیت: 0 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 9 امتياز: 80 تاریخ عضویت: 31 ارديبهشت 1389 |
با سلام ما به تازگی سیستم دیتا را نصب کردیم و از قالب parquetgallery استفاده میکنیم میخواستم سوال کنم ما چگونه میتوانید انجمن را نصب کنیم؟ و لینک دانلود انجمن ساز کجای سایت است؟ ممنون |
| payam.sepordeh |
شماره پست: 2
|
![]() مدیر بازنشسته
محبوبیت: 38 ![]() گروه کاربری: مدیر بازنشسته تعداد پست ها: 108 امتياز: 1070 تاریخ عضویت: 2 تير 1386 |
با سلام : آدرس انجمن ساز نگارش 2.3 :http://datalifeengine.ir/modules/608-dle-forum-2.3.html موفق باشید -------------------- بنرهای حمایتی از دیتالایف پی سی لوکال لطفا در نظر سنجی جدیده دیتالایف خبری شرکت کنید ------------------------ تمامی اطلاعات درباره XBOX360 : www.msXbox360.blogfa.com ------------------------ پروژه جدید Dle-news.ir بزودی منتشر می شود . ----------------------- |
| tranceyou |
شماره پست: 3
|
| عضو جدید ![]() محبوبیت: 0 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 9 امتياز: 80 تاریخ عضویت: 31 ارديبهشت 1389 |
اول تشكر ميكنم بابت لينك بعد اينكه من پوشه رو با نام forum ساختم و زيپ كردم و در محل زير آپلود كردم ولي كار نكرد مسير اصلي كجاست؟ ![]() |
| payam.sepordeh |
شماره پست: 4
|
![]() مدیر بازنشسته
محبوبیت: 38 ![]() گروه کاربری: مدیر بازنشسته تعداد پست ها: 108 امتياز: 1070 تاریخ عضویت: 2 تير 1386 |
دوست گرامی آیا فایل dle-forum.php را اجرا کردید اینطور که مشخص است فایل dle-forum.php در روت اصلی قرار ندارد حتماً در پوشه forum است آن را به روت اصلی کپی کنید و بعد اینگونه اجرا کنید : http://yoursite.com/dle-forum.php یا اگر نشد وارد پوشه forum شوید ببینید پوشه ی دیگری وجود دارد به نام forum اگر وجود دارد محتویات آن پوشه را move کنید به صفحه اصلی forum. -------------------- بنرهای حمایتی از دیتالایف پی سی لوکال لطفا در نظر سنجی جدیده دیتالایف خبری شرکت کنید ------------------------ تمامی اطلاعات درباره XBOX360 : www.msXbox360.blogfa.com ------------------------ پروژه جدید Dle-news.ir بزودی منتشر می شود . ----------------------- |
| tranceyou |
شماره پست: 5
|
من اون كاري كه شما گفتين رو انجام دادم به اين صفحه رسيدم : Datalife Engine is not installed. Please run install.php (Install) وقتي روي اينستال كليك ميكنم صفحه 404 رو مياره!!! سلام من الان چند ساعت منتظر جواب شما هستم دوست عزيز ممنون |
| payam.sepordeh |
شماره پست: 6
|
![]() مدیر بازنشسته
گفتم حتماً فایل فروم رو که اکسترت کردی درونش یک پوشه دیگه باز کرده ببین توی فولد forum فایل php میبینی یا اینکه پوشه ای است ، اگه خاصتی یوزر و پس هاستتو برام پیغام خصوصی کن برات نصب کنم موفق باشید -------------------- بنرهای حمایتی از دیتالایف پی سی لوکال لطفا در نظر سنجی جدیده دیتالایف خبری شرکت کنید ------------------------ تمامی اطلاعات درباره XBOX360 : www.msXbox360.blogfa.com ------------------------ پروژه جدید Dle-news.ir بزودی منتشر می شود . ----------------------- |
| tranceyou |
شماره پست: 7
|
سلام پیغامی برای شما ارسال شد با تشکر. |
![]() ![]() |