![]() ![]() |
| bab_fatboy |
شماره پست: 1
|
![]() عضو جدید ![]() محبوبیت: 0 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 13 امتياز: 145 تاریخ عضویت: 22 خرداد 1389 |
من طبق آموزش سایت تو لینک : http://datalifeengine.ir/instructions/684-learning-to-install-dle-on-server.html عمل کردم ولی п»ї MySQL Error! ------------------------ The Error returned was: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) Error Number: 1 چه کنم؟ تمام اطلاعات رو هم درست وارد کردم. -------------------- برای انسانهای بزرگ اندیش چیزی به اسم بن بست وجود ندارد زیرا آنها بر این باورند که یا راهی خواهم یافت!ویا راهی خواهم ساخت |
| FedoraCore |
شماره پست: 2
|
![]() اگه نباشه جاش خالی می مونه
محبوبیت: 59 ![]() گروه کاربری: عضو فعال تعداد پست ها: 400 امتياز: 255 تاریخ عضویت: 24 ارديبهشت 1389 |
من نمیدونم مشکل شما چیه اما میخوام بگم بی خیال این هاست های مجانی بشید!!! یه روز میری میبینی تمامه فایل هات نیست ها!!! -------------------- |
| Silence |
شماره پست: 3
|
![]() مدیر سایت
محبوبیت: 81 ![]() گروه کاربری: مدیر بازنشسته تعداد پست ها: 535 امتياز: 55 تاریخ عضویت: 16 دي 1386 |
دقیقا مشکل همون هاست رایگان هست -------------------- بازنشست شدیم رفت |
| FedoraCore |
شماره پست: 4
|
محبوبیت: 59 ![]() گروه کاربری: عضو فعال تعداد پست ها: 400 امتياز: 255 تاریخ عضویت: 24 ارديبهشت 1389 |
Silence خوش اومدی مجتبی جون -------------------- |
| Silence |
شماره پست: 5
|
![]() مدیر سایت
محبوبیت: 81 ![]() گروه کاربری: مدیر بازنشسته تعداد پست ها: 535 امتياز: 55 تاریخ عضویت: 16 دي 1386 |
ممنون -------------------- بازنشست شدیم رفت |
| bab_fatboy |
شماره پست: 6
|
![]() عضو جدید ![]() محبوبیت: 0 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 13 امتياز: 145 تاریخ عضویت: 22 خرداد 1389 |
قابل توجه دوستان نصب کردم باید جای localhostباید سرور گیگفا رو می نوشتم اینم که میگین یه روز میبینی همه چی پاک شده واسه اینه تو گیگفا گفته دیتالایف نصب کنی بدنو اطلاع قبلی پاک می کنیم سایتت رو -------------------- برای انسانهای بزرگ اندیش چیزی به اسم بن بست وجود ندارد زیرا آنها بر این باورند که یا راهی خواهم یافت!ویا راهی خواهم ساخت |
| FedoraCore |
شماره پست: 7
|
عزیزم خوب معلومه! سمت چپ توی اون قسمت که نوشته sql10.gigfa.com فکر میکنم فکر میکردیم اینو میدونی دیگه خوب معلومه! برای همین میگم بی خیال هاست رایگان شید! -------------------- |
| hesan |
شماره پست: 8
|
| عضو جدید ![]() محبوبیت: 0 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 4 امتياز: 40 تاریخ عضویت: 13 تير 1389 |
آقا سلام من كه تو اولش گير كردم آقا آپلود كردم ولي تو نصب دقيقا به مشكل شما برخوردم چه كار بايد كنم |
![]() ![]() |