![]() ![]() |
| stormarena |
شماره پست: 1
|
| داره خودمونی می شه
محبوبیت: 0 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 24 امتياز: 240 تاریخ عضویت: 19 ارديبهشت 1389 |
با سلام به دوستان گلم تو انجمن محبوب دیتالایف 1 سوال کلیشه ای بود که بارها تو این انجمن به چشمم خورده بود اما جوابی که بهش داده بودن واسه من قابل هضم نبود اونم اینکه چرا شکل فونتها تغییر میکنه من غیر از اینکه با دیتالایفم مشکل بهم ریختگی فونت دارم با قالب فروشگاه هم نیز این مشکل دارم به عنوان مثال حرف ف به شکل روبه رو میشه � کسی از دوستان هست که راهنمایی کنه که این مشکل از کجا به وجود میاد؟ |
| SMostafa |
شماره پست: 2
|
![]() مدیر سایت
محبوبیت: 33 ![]() گروه کاربری: مدیر بازنشسته تعداد پست ها: 172 امتياز: 5535 تاریخ عضویت: 26 شهريور 1386 |
آدرس رو بذارید چک کنیم ببینیم از دیتابیس هست مشکل یا از فایل ها! -------------------- هر بدی دیدید ببخشید. |
| saron |
شماره پست: 3
|
![]() مدیر سایت
محبوبیت: 45 ![]() گروه کاربری: مدير کل تعداد پست ها: 185 امتياز: 14563 تاریخ عضویت: 16 فروردين 1387 |
این مشکل به احتمال قوی از collation بانک اطلاعاتی هست که باید روی utf8 می ذاشتین. گاهی وقتا هم به دلیل بریدن یه کلمه توسط محدودیتی که در تعداد کاراکترها هست ادامه رو به این صورت نشون می ده. در کل مشکل خاصی نیست و دیتالایف در حالت عادی چنین مشکلی نداره. موفق باشید -------------------- العامل بغیر البصیرة کالسائل بغیر الطریقة، لا یزید سرعةُ سیراً الا بُعدا ================= تقویم شمسی و فارسی سازی کامل سیستم های مدیریت ارتباط با مشتری vtiger و sugar OpenSIS پرتال مدیریت مدارس کاملا شمسی پک امنیتی و سئو دیتالایف 7 تا 8.5 (پیغام خصوصی) ماژول اعلام نتایج (ویژه مدارس) - ماژول فرم ساز حرفه ای - دموی ماژولهای فرم ساز و اعلام نتایج |
| stormarena |
شماره پست: 4
|
| داره خودمونی می شه
محبوبیت: 0 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 24 امتياز: 240 تاریخ عضویت: 19 ارديبهشت 1389 |
ممنون از توضیحات خوبتون خب من بانک اطلاعاتی رو چک کردم یک سری روی UTF8_Gerneral_ci بودند ویک سری روی latin1_swedish_ci تنظیم بودند من کدومشون رو باید به utf8 تغییر بدم آخه تعدادشون زیاده آدرس سایت من هم اینه البته دوستان گلم خدای نکرده فکر نکنن تبلیغه چون داخل این فروشگاه هیچی نیست تازه 1 روز راش انداختم بازم ممنون www.shopshop2.com یک عکس هم از یکی از وب سایتام که با دیتالایف نگارش شده روکه همین مشکل داره براتون گذاشتم تا اساتید ببینن و راحتر نظرشون رو بدن جالبش اینه که تمام Collation بانک اطلاعاتی اون روی Utf8 بود ![]() |
| EMohammad |
شماره پست: 5
|
![]() مدیر سایت
محبوبیت: 118 ![]() گروه کاربری: مدير کل تعداد پست ها: 835 امتياز: 21025 تاریخ عضویت: 7 شهريور 1387 |
سایت فروشگاهتون که یه اسکریپت هست و ربطی به دیتالایف انجین نداره ولی واسه مشکل اون عکس فایل navigation.tpl قالبتون رو باز کنید و اون کلمه قبلی و بعدی رو فارسی کنید و با utf8 ذخیره کنید -------------------- ببین تمام من شدی اوج صدای من شدی بت منی شکستمت وقتی خدای من شدی ببین به یک نگاه تو تمام من خراب شد چه کردی با سراب من که قطره قطره آب شد |
| stormarena |
شماره پست: 6
|
| داره خودمونی می شه
ممنون دوست گلم مشکل دیتالایف حل شد من هنوز اول راه هستم و دوست دارم خیلی چیزا رو یاد بگیرم تا بتونم به کسانی که بعد از من میان اطلاعاتم رو منتقل کنم و اگه مشکلی داشتن بتونم کمکشون کنم این سوالم رو به این خاطر پرسیدم که مشکلی بود که در خیلی سایت ها دیدم مخصوصا اینکه در دیتابیس چطور میتونم تنظیمات لازم رو اعمال کنم واسه این مشکل شما میتونید منو راهنمایی کنین پیشاپیش ممنون |
![]() ![]() |