![]() ![]() |
| yasharhi |
شماره پست: 1
|
| عضو جدید ![]() محبوبیت: 0 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 6 امتياز: 55 تاریخ عضویت: 11 خرداد 1389 |
تو دیتا لایف نمیشه چند تا عکس رو همزمان تو سایت کپی کرد؟ و چطور میشه بلوک درست کرد ؟ من قالب هاستینگ روش نصب کردم چطور می تونم متن بالا و منو ها رو تغییر بدم ؟ sabalanweb.ir |
| Ebrahim |
شماره پست: 2
|
![]() داره خودمونی می شه
محبوبیت: 9 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 128 امتياز: 1560 تاریخ عضویت: 12 آبان 1388 |
تو دیتا لایف نمیشه چند تا عکس رو همزمان تو سایت کپی کرد؟ منظورتون اگر اپلود هست بله میشه شما باید توی ادیتورتون اون ایکون پوشه زرد رنگ رو کلیک کنید اون جا علامت + میبینید اونو هم کلیک کنید و... و چطور میشه بلوک درست کرد ؟ من قالب هاستینگ روش نصب کردم چطور می تونم متن بالا و منو ها رو تغییر بدم ؟ دیتالایف مثل باقی CMS ها نیست که بتونی از طریق مدیریت بلوک بسازی برای این کار شما باید فایل main,tpl موجود در پوشه قالبتون با یک ادیتور html ادیت کنید. |
| yasharhi |
شماره پست: 3
|
| عضو جدید ![]() محبوبیت: 0 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 6 امتياز: 55 تاریخ عضویت: 11 خرداد 1389 |
نه منظورم آپلود نیست . یعنی از یک سایت کپی کنم تو سایت خودم |
| Ebrahim |
شماره پست: 4
|
![]() داره خودمونی می شه
محبوبیت: 9 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 128 امتياز: 1560 تاریخ عضویت: 12 آبان 1388 |
تا جایی که من میدونم امکان ارسال چند تصویر هم زمان وجود نداره. |
Raliga |
شماره پست: 5
|
![]() اگه نباشه جاش خالی می مونه
محبوبیت: 30 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 237 امتياز: 3705 تاریخ عضویت: 24 بهمن 1388 |
از همون قسمت آپلود می تونین آدرس اینترنتی بدین طریقه ساختن اتوماتیک بلوک: http://datalifeengine.ir/modules/1062-dynamic-blocks.html بلوک اخبار سفارشی: http://datalifeengine.ir/modules/1143-custom-news-1-8.html -------------------- به هنگام سختی مشو نا امید کز ابر سیه، بارد آب سپید |
| mobi3nter |
شماره پست: 6
|
![]() اگه نباشه جاش خالی می مونه
محبوبیت: 14 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 280 امتياز: 2880 تاریخ عضویت: 17 خرداد 1388 |
Raliga , از همون قسمت آپلود می تونین آدرس اینترنتی بدین cheshmak منظور yasharhi اینه که به صورت همزمان از چند سایت مختلف بشه تعدادی عکس رو به هاست خودش انتقال بده . که تا جایی که من خبر دارم همچین چیزی امکان نداره و تمام فایل ها باید تک تک واردشه -------------------- سایت تخصصی موبایل سنتر www.Mobi3nter.com قالب جدید و زیبا برای دیتالایف , مناسب برای سایت ها موبایل،دانلود،گرافیک،اسکریپت و ... |
| Ebrahim |
شماره پست: 7
|
![]() داره خودمونی می شه
Raliga من قابلیت کلی دیتالایف رو گفتم دوست من |
![]() ![]() |