![]() ![]() |
| araz1araz |
شماره پست: 1
|
![]() داره خودمونی می شه
محبوبیت: 0 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 131 امتياز: 1955 تاریخ عضویت: 14 فروردين 1388 |
من تو فرم دیتالایف به یه مشکل برخورد کردم اونم موقعی که میخوام برای هر موضوع یه آیکن تعریف کنم و آدرس آیکون رو در محل خودش میزارم (به هر طریقی) اونو نشون نمیده و بصورت ضربدری در میاد 2- چا واسه فرم دیتالایف قالب کمه اگه منبع خوبی سراغ دارین لطفا معرفی کنین -------------------- مرجع طرحهای آماده گرافیکی تبادل لینک بین دیتالایفی ها |
| EMohammad |
شماره پست: 2
|
![]() مدیر سایت
محبوبیت: 116 ![]() گروه کاربری: مدير کل تعداد پست ها: 830 امتياز: 20930 تاریخ عضویت: 7 شهريور 1387 |
عکس مربوط رو توی templates/***/forum/images کپی کنید و از تنظیمات مدیریت اون انجمن فقط اسم عکس رو وارد کنید مثلا new.gif واسه سایت قالبها هم یه برنامه ای هست که وقتی تکمیل شد ، قالب واسه انجمن هم قرار می گیره -------------------- ببین تمام من شدی اوج صدای من شدی بت منی شکستمت وقتی خدای من شدی ببین به یک نگاه تو تمام من خراب شد چه کردی با سراب من که قطره قطره آب شد |
| araz1araz |
شماره پست: 3
|
![]() داره خودمونی می شه
محبوبیت: 0 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 131 امتياز: 1955 تاریخ عضویت: 14 فروردين 1388 |
دوست عزیز من همین کار رو انجام میدم ولی بازم درست نشون نمیده البته حتما باید اسم آیکون new.gif باشه یا فرقی نداره -------------------- مرجع طرحهای آماده گرافیکی تبادل لینک بین دیتالایفی ها |
![]() ![]() |