![]() ![]() |
| FedoraCore |
شماره پست: 1
|
![]() اگه نباشه جاش خالی می مونه
محبوبیت: 59 ![]() گروه کاربری: عضو فعال تعداد پست ها: 400 امتياز: 255 تاریخ عضویت: 24 ارديبهشت 1389 |
سلام به همه کاربران و مدیران محترم; لازم دیدم که از مدیران محترم بپرسم چه محصولاتی و با چه شرایطی رو میتونیم توی بخش بازارچه قرار بدیم؟ مثلا اگر من بخوام یک سری قالب طراحی کنم و توی بازارچه قرار بدم باید چه مسائلی رو در نظر بگیرم؟ برای ماژول ها چطور؟ لطفا دوستان عزیز اسپم نکنید تا بتونیم با همفکری هم بازارچرو راه اندازی کنیم ممنون -------------------- |
| EMohammad |
شماره پست: 2
|
![]() مدیر سایت
محبوبیت: 118 ![]() گروه کاربری: مدير کل تعداد پست ها: 835 امتياز: 21025 تاریخ عضویت: 7 شهريور 1387 |
1. خرید و فروش توی پیغام خصوصی انجام می گیره و در صورت ایجاد پست اضافه تاپیک حذف می شود. 2. تاپیکی که مغایرت با قوانین کپی رایت باشد حذف می شود. 3. مسئولیت هر تاپیک به عهده خود ایجاد کننده تاپیک هست. -------------------- ببین تمام من شدی اوج صدای من شدی بت منی شکستمت وقتی خدای من شدی ببین به یک نگاه تو تمام من خراب شد چه کردی با سراب من که قطره قطره آب شد |
| FedoraCore |
شماره پست: 3
|
محبوبیت: 59 ![]() گروه کاربری: عضو فعال تعداد پست ها: 400 امتياز: 255 تاریخ عضویت: 24 ارديبهشت 1389 |
محمد جان مثلا من یه پست میدم برای فروش یه قالب; اگر دوستان بحث کردن سر اون و چندتا پست اضافه دادن باز هم تاپیک رو حذف میکنید؟؟؟؟ -------------------- |
Mohammad_1ta |
شماره پست: 4
|
![]() مدیر سایت
محبوبیت: 60 ![]() گروه کاربری: مدير کل تعداد پست ها: 155 امتياز: 124572 تاریخ عضویت: 30 شهريور 1385 |
نه اون بحث ها موردی نداره... فقط برای خرید تو تاپیک چونه نزنین -------------------- به سایت رسمی پشتیبان فارسی ديتالايف انجین خوش آمدید » طراحی سایت و قالب » توضیحات کامل ورژن جدید 9 دیتالایف انجین |
| FedoraCore |
شماره پست: 5
|
ممنون +1 1ta +1 Emo -------------------- |
![]() ![]() |