جستجو در انجمن | تاپیک های جدید | تاپیک های مشترک شده
عضويت | بازيابي كلمه عبور

انجمن هاى ديتالايف انجین » نصب ، تنظيم و استفاده از دیتالایف انجین » دیتالایف فروم

پاسخ
 درخواست راهنمایی برای برطرف کردن مشکل لیست کشویی انجمن ها, امیدوارم شما دوستان عزیز نسبت به برطرف کردن مشکل کمی کمک کنید
AleckHammer
22 تير 1389 12:40
شماره پست: 1

داره خودمونی می شه

محبوبیت: - 0 +
گروه کاربری: عضو سایت
تعداد پست ها: 81
امتياز: 285
سلام به همه بچه هایی که از دیتالایف حمایت می کنید.

من دو تا سایت دارم و روی هر دو دیتالایف نصب کردم و برای هر دو نیاز به انجمن ساز دارم و می خوام خیلی بی دردسر روی هر دو انجمن ساز دیتالایف رو نصب کنم. متاسفانه وقتی بصورت دستی نصب می کنم نسخه 2.3 رو فایل readme.html وجود نداره و به همین دلیل نمی دونم باید چه چیز هایی رو تغییر بدم. وقتی اتوماتیک نصب می کنم، همه چیز مرتب و عالیه، با این مشکل که لیست های کشویی که توسط اون ها می شه تمامی انجمن رو مدیریت کرد کار نمی کنه.

من بیش از 6 بار این انجمن رو نصب و حذف کردم و دیگه می ترسم بیشتر از این فایل ها خراب بشن، همین الان هم ارور می دن که دسترسی به فلان تیبل فروم رو نداریم و ... و من نمی دونم کدوم فایل مشکل داره.

حالا اگر یکی از دوستان پیدا بشه و بگه چطوری می تونم این مشکل رو بدون حذف و نصب دوباره انجمن برطرف کنم، خیلی ممنون می شم، حالا اگر کسی پیدا نشد که بتونه مشکل رو حذف کنه، حداقل آدرس لینک های داخل اون منو های کشویی رو قرار بده که بتونیم از این طریق حداقل نسبت به تنظیم اون بخش ها اقدام کنیم.

خواهش می کنم یکی از دوستان کمک کنه.

--------------------
چه فاجعه ای است که باطل به دستی عقل را شمشیر می گیرد و به دستی شرع را سپر. (دکتر علی شریعتی )
ابتدای تاپیک آفلاين
EMohammad
22 تير 1389 13:26
شماره پست: 2

مدیر سایت

محبوبیت: - 116 +
گروه کاربری: مدير کل
تعداد پست ها: 830
امتياز: 20930
این فایل رو دانلود کنید و در مسیر زیر آپلود کنید engine/ajax
اگه عجله ندارید تا جمعه صبر کنید من امتحانم رو بدم و ورژن 2.5 رو روی سایت قرار میدم

--------------------

ببین تمام من شدی اوج صدای من شدی
بت منی شکستمت وقتی خدای من شدی
ببین به یک نگاه تو تمام من خراب شد
چه کردی با سراب من که قطره قطره آب شد
ابتدای تاپیک آفلاين
AleckHammer
22 تير 1389 14:17
شماره پست: 3

داره خودمونی می شه

محبوبیت: - 0 +
گروه کاربری: عضو سایت
تعداد پست ها: 81
امتياز: 285
از زحمات شما سپاسگذارم. شما که منتشر کردید، نسخه رو آپگرید می کنم. فعلا برای ساکت کردن مدیر مسئول گروهمون این رو نصب می کنم.

راستی اگر نسخه 2.5 بدون اشکال باشه، خیلی خوب میشه. کلی ممنونتون میشم

وای خیلی ممنون. عالی شد. حالا داره کار می کنه. مرسی واقعا

--------------------
چه فاجعه ای است که باطل به دستی عقل را شمشیر می گیرد و به دستی شرع را سپر. (دکتر علی شریعتی )
ابتدای تاپیک آفلاين
پاسخ سريع پاسخ
كساني كه اين تاپيك را مشاهده ميكنند: 1 نفر
ميهمانان: 1 | كاربران: 0
ليست كاربران: