![]() ![]() |
| mr.mahdi |
شماره پست: 1
|
![]() اگه نباشه جاش خالی می مونه
محبوبیت: 34 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 256 امتياز: 6475 تاریخ عضویت: 6 اسفند 1388 |
سلام. این ماژول روی سیستم 8.5 جواب میده من نصبش کنم ============= من به این ماژول احتیاج دارم پيام ويرايش شد mr.mahdi - 25 تير 1389 01:27 -------------------- صفحه اصلی پروگ پارس :www.progpars.com قالب|گرافیک|آموزش .... |
| EMohammad |
شماره پست: 2
|
![]() مدیر سایت
محبوبیت: 116 ![]() گروه کاربری: مدير کل تعداد پست ها: 830 امتياز: 20930 تاریخ عضویت: 7 شهريور 1387 |
هنوز نصب نکردی مشکلیم پیدا نکردی میگی جواب نمیده ؟! -------------------- ببین تمام من شدی اوج صدای من شدی بت منی شکستمت وقتی خدای من شدی ببین به یک نگاه تو تمام من خراب شد چه کردی با سراب من که قطره قطره آب شد |
| mr.mahdi |
شماره پست: 3
|
محبوبیت: 34 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 256 امتياز: 6475 تاریخ عضویت: 6 اسفند 1388 |
محمد جان من که گفتم مشکل در راهنمای نصب داشتم : بعضی کد ها را پیدا نکردم: فايل admin.php رو باز کنين و به دنبال کد زير بگرديد: 'addnews', یا مثلاً تو engine/modules/show.full.php کد زیر را نتونستم پیدا کنم : (ولی بعضی کدها بود ) $go_page = "onclick=\"return dropdownmenu(this, event, UserMenu('".htmlspecialchars($go_page)."', '".$row['user_id']."', '".$member_id['user_group']."'), '170px')\" onmouseout=\"delayhidemenu()\""; پيام ويرايش شد mr.mahdi - 25 تير 1389 11:29 -------------------- صفحه اصلی پروگ پارس :www.progpars.com قالب|گرافیک|آموزش .... |
| EMohammad |
شماره پست: 4
|
![]() مدیر سایت
محبوبیت: 116 ![]() گروه کاربری: مدير کل تعداد پست ها: 830 امتياز: 20930 تاریخ عضویت: 7 شهريور 1387 |
ورژنهای بعد از 8 لازم نیست فایل Admin.php رو تغییری بدین این 100 بار اون کد توی show.full.php خط 381 رو یه نگاه بندازید -------------------- ببین تمام من شدی اوج صدای من شدی بت منی شکستمت وقتی خدای من شدی ببین به یک نگاه تو تمام من خراب شد چه کردی با سراب من که قطره قطره آب شد |
| mr.mahdi |
شماره پست: 5
|
خطای 1060 برای ساخت جداول : http://www.progpars.com/points_install.php خودت ببین محمد وقتی فایلها را اپلود کردم واسه ساخت جداول ارور میده البیته من دیشب فایلها را یکسری اپلود کردم دوباره پاک کردم همه را -------------------- صفحه اصلی پروگ پارس :www.progpars.com قالب|گرافیک|آموزش .... |
| EMohammad |
شماره پست: 6
|
![]() مدیر سایت
فایل نصب رو قبلا اجرا کرده بودید ؟! -------------------- ببین تمام من شدی اوج صدای من شدی بت منی شکستمت وقتی خدای من شدی ببین به یک نگاه تو تمام من خراب شد چه کردی با سراب من که قطره قطره آب شد |
| mr.mahdi |
شماره پست: 7
|
بله من اجرا کردم نصب شود الان پس دیگه جداول ساخته شده و من بقیه کارها را انجام بدم ؟ -------------------- صفحه اصلی پروگ پارس :www.progpars.com قالب|گرافیک|آموزش .... |
| EMohammad |
شماره پست: 8
|
![]() مدیر سایت
بله تیبلها ایجاد شدن فقط ویرایش فایلها رو انجام بدید :) -------------------- ببین تمام من شدی اوج صدای من شدی بت منی شکستمت وقتی خدای من شدی ببین به یک نگاه تو تمام من خراب شد چه کردی با سراب من که قطره قطره آب شد |
| mr.mahdi |
شماره پست: 9
|
ممنون محمد جان مشکلی پیش اومد تو همین تاپیک اعلام میکنم تو show.full.php کد زیر را پیدا نکردم $tpl->set('26', intval($row['comm_num'])); اصلاً این ماژول سازگار نیست userinfo را هم خراب کرد . الان هم دوباره باید کارایی رو که کردم ctrl+z کنم پيام ويرايش شد mr.mahdi - 25 تير 1389 15:57 -------------------- صفحه اصلی پروگ پارس :www.progpars.com قالب|گرافیک|آموزش .... |
| bia2azad.ir |
شماره پست: 10
|
![]() داره خودمونی می شه
محبوبیت: 7 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 131 امتياز: 1725 تاریخ عضویت: 8 مهر 1387 |
یادمه پارسال من روی این سیستم کلید کردم . یه شب لپ تاپ رو بردم تو تخت خواب نشتم تک تک کارا رو با حوصله انجام دادم ولی بعدش که رو سایت ذخیره کردم مشکل پیدا کرد . هرچی تاپیک زدم سوال کردم کسی جواب نداد . رفتم همه تغییرات به حالت اولش برگردوندم -------------------- ---{نمي دونم اگه برگرديم عقب.دل طوقي واسه كي پر ميزنه.اگه فرمونو يه شب دوره كنن.چند تا چاقو پشت قيصر مي زنه؟؟؟؟؟}--- وب سايت 1: www.bia2azad.ir وب سايت 2: www.tkgraph.ir |
| mr.mahdi |
شماره پست: 11
|
اگر بشه این روی نسخه 8.5 درست بشه خیلی خوب میشه -------------------- صفحه اصلی پروگ پارس :www.progpars.com قالب|گرافیک|آموزش .... |
unique2world |
شماره پست: 12
|
![]() پروفشنال
محبوبیت: 86 ![]() گروه کاربری: عضو فعال تعداد پست ها: 791 امتياز: 17860 تاریخ عضویت: 23 خرداد 1388 |
خوب مشکلتون چیه تا اینجای کار؟ اینجا مطرح کنید تا واسه بقیه هم راهنما باشه تا اونجایی که بتونم کمکتون می کنم،خودتونم یکم تلاش کنید -------------------- This is just a warning it can seriously ای مگس عرصه سیمرع نه جولانگه توست عرض خود می بری و زحمت ما می داری |
| mr.mahdi |
شماره پست: 13
|
در راهنمای نصبش که خوندم :یکسری کد های php را نداشت یا یکم فرق داشت یعنی مثلاً میگه تو show.full.php کد زیر را پیدا کنید اما اون کد نبود من دوباره باید نصب کنم و کدهایی که نبود را همینجا میگم شما پیداش کنید. -------------------- صفحه اصلی پروگ پارس :www.progpars.com قالب|گرافیک|آموزش .... |
unique2world |
شماره پست: 14
|
![]() پروفشنال
محبوبیت: 86 ![]() گروه کاربری: عضو فعال تعداد پست ها: 791 امتياز: 17860 تاریخ عضویت: 23 خرداد 1388 |
امکان نداره نباشه،هست جستجوگرتون شاید به فاصله حساسه یا ... تا اونجا که می تونم کمکتون می کنم -------------------- This is just a warning it can seriously ای مگس عرصه سیمرع نه جولانگه توست عرض خود می بری و زحمت ما می داری |
| mr.mahdi |
شماره پست: 15
|
خوب من کدها را میگم از اول شاید با کمک شما راهنمایی هم برای بقیه باشه: به ترتیب: #admin.php که لازم نیست. ------------------------------- #فايلengine/modules/show.full.php رو باز کنين و به دنبال کد زير بگرديد: $go_page = "onclick=\"return dropdownmenu(this, event, UserMenu('".htmlspecialchars($go_page)."', '".$row['user_id']."', '".$member_id['user_group']."'), '170px')\" onmouseout=\"delayhidemenu()\""; که پیدا کردم خط 381 در همین فایل به دنبال کد زير بگرديد: if ($config['allow_alt_url'] == "yes") $tpl->set('mr.mahdi', "<a {$go_page} href=\"".$config['http_home_url']."user/".url encode($row['name'])."/\">".$row[ 'name']."</a>"); else $tpl->set('mr.mahdi', "<a {$go_page} href=\"$PHP_SELF?subaction=userinfo&user=".urlencode($row ['name'])."\">".$row['name'&a mp;# 93;."</a>"); این کد پیدا نشد. در همین فایل: $tpl->set('26', intval($row['comm_num'])); پیدا نشد. ---------------------------------------------------- #فايل engine/inc/addnews.php رو باز کنين و به دنبال کد زير بگرديد: $db->query("UPDATE " . USERPREFIX . "_users set news_num=news_num+1 where user_id='$member_db[10]'"); پیدا نشد -------------------------------------------------------------- #فايل engine/inc/editusers.php رو باز كنيد و كد زير رو پيدا كنيد: <tr> <td style="padding:4px;">{$lang['opt_land']}</td > <td colspan="2"><input size="20" name="editland" value="{$row['land']}" class="edit"></td> </tr> پیدا نشد. ---------------------------------------- قالب حالت غیر فعال سایت،اسکریپت دانلودر پيام ويرايش شد mr.mahdi - 31 تير 1389 20:34 -------------------- صفحه اصلی پروگ پارس :www.progpars.com قالب|گرافیک|آموزش .... |
![]() ![]() |