![]() ![]() |
| shabpareh64 |
شماره پست: 1
|
| عضو جدید ![]() محبوبیت: 0 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 13 امتياز: 135 تاریخ عضویت: 19 اسفند 1387 |
سلام من روی دو تا از سایتهای که دیتا لایف نصب کردم در قسمت تماس با ما (کلاً در تمام سایت) کد امنیتی نمایش داده نمی شود و در قسمت ارسال نظر نیز تگ هایی به نمایش گذاشته می شود لطفاً در تا فایل زیر رو ببینید و کمک کنید تا بتونم رفعش کنم. ممنون ![]() ![]() |
| FedoraCore |
شماره پست: 2
|
![]() اگه نباشه جاش خالی می مونه
محبوبیت: 59 ![]() گروه کاربری: عضو فعال تعداد پست ها: 389 امتياز: 100 تاریخ عضویت: 24 ارديبهشت 1389 |
برای کد امنیتی با مدیر سرورتون صحبت کنید تا ماژول GD2 واستون فعال کنه برای مشکل ارسال نظر هم از مطلب زیر استفاده کنید: http://www.datalifeengine.ir/problems-fix/1089-fix-addcomment-v83.html -------------------- |
| shabpareh64 |
شماره پست: 3
|
| عضو جدید ![]() محبوبیت: 0 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 13 امتياز: 135 تاریخ عضویت: 19 اسفند 1387 |
بابت کمکتون ممنون مشکل ارسال نظر حل شد ولی منظورتونو از اینکه گفتید با مدیر سرور صحبت کنم تا ماژول GD2 رو فعال کنه چیه و کیه ؟ تصویر هم چیزی خاصی نیست فقط همینه که کد امنیتی رو نشون نمیده نه اینجا نه هیچ جای دیگه تو سایت و تا کد امنیتی رو نزنی تماس با ما کار نمی کند. |
| FedoraCore |
شماره پست: 4
|
محبوبیت: 59 ![]() گروه کاربری: عضو فعال تعداد پست ها: 389 امتياز: 100 تاریخ عضویت: 24 ارديبهشت 1389 |
دوست خوبم منظورم کاملا واضحه شما به مدیر سروری که ازش هاست تهیه کردی بگو GD2 رو فعال کن خودش انجام میده مشکل شما حل میشه -------------------- |
| shabpareh64 |
شماره پست: 5
|
من با مدیر سرور هم هماهنگ کردم GD2 فعال است ولی باز هم کد های امنیتی تو سایت نمایش داده نمی شود !؟!؟!؟!؟! |
| FedoraCore |
شماره پست: 6
|
میشه لینک سایتت رو بدی؟ -------------------- |
| shabpareh64 |
شماره پست: 7
|
آره عزیز www.abrnakmusic.com این لینکشه ببین نظرتو بهم بگو ممنونم ازت |
| FedoraCore |
شماره پست: 8
|
ما اول یه ورژن معمولی نصب کن تا ببینیم چشه توی ماژول ها هست -------------------- |
| shabpareh64 |
شماره پست: 9
|
ورژن معمولی چی ؟ من این کد امنیتی رو تازه از خود سایت دیتالایف نصب کردم |
| FedoraCore |
شماره پست: 10
|
مثلا این: http://www.datalifeengine.ir/hacks/1272-number-captcha-for-dle.html -------------------- |
| shabpareh64 |
شماره پست: 11
|
عزیزم خیلی عذر می خواما کاری به ساده یا غیر ساده نداره از همون اولم که خود کد امنیتی پیش فرض روش بود همونم نمیومد....عکسای کد امنیتی کلاً نمیاد حالا هر مدلی که باشه فرقی نمی کنه...... نسخه دیتالایف من آخرین ورژن دیتا لایف هست همون v8.5 منتظر کمکتون هستم |
| shabpareh64 |
شماره پست: 12
|
کسی نیست به من جواب بده ؟ چیکار کنم آخه ؟ |
![]() ![]() |