![]() ![]() |
| kaz3m |
شماره پست: 1
|
| عضو جدید ![]() محبوبیت: 0 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 3 امتياز: 25 تاریخ عضویت: 30 تير 1389 |
با سلام من زمانی که دیتالایف رو نصب می کنم وقتی صفحه اصلی بالا میاد بالا اون این ارور هست Warning: mktime(): Windows does not support negative values for this function in c:program fileseasyphp1-8wwwdatalifeengineclassesjdf.php on line 180 Warning: date(): Windows does not support dates prior to midnight (00:00:00), January 1, 1970 in c:program fileseasyphp1-8wwwdatalifeenginemodulescalendar.php on line 126 Warning: mktime(): Windows does not support negative values for this function in c:program fileseasyphp1-8wwwdatalifeengineclassesjdf.php on line 180 Warning: date(): Windows does not support dates prior to midnight (00:00:00), January 1, 1970 in c:program fileseasyphp1-8wwwdatalifeenginemodulescalendar.php on line 127 و عکس های صفحه هم بالا نمیاد یعنی همه صفحه متنش هست قالبش نیست لطفا در این مورد یک راهنمایی جامع بکنید با تشکر |
| EMohammad |
شماره پست: 2
|
![]() مدیر سایت
محبوبیت: 116 ![]() گروه کاربری: مدير کل تعداد پست ها: 830 امتياز: 20930 تاریخ عضویت: 7 شهريور 1387 |
روی لوکال هاست نصب کردید یا هاست ، اگه هاست چه نوع هاستی ؟! واسه عکسا هم فایل .htaccess رو از پوشه قالب حذف کنید -------------------- ببین تمام من شدی اوج صدای من شدی بت منی شکستمت وقتی خدای من شدی ببین به یک نگاه تو تمام من خراب شد چه کردی با سراب من که قطره قطره آب شد |
| kaz3m |
شماره پست: 3
|
| عضو جدید ![]() محبوبیت: 0 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 3 امتياز: 25 تاریخ عضویت: 30 تير 1389 |
من فایل .htaccess رو پاک کردم که در کنار Index.php بود ولی تغییری حاصل نشد من رو لوکال هاست نصب کردم با Easy PHP عکس مشکلاتم رو اپلود میکنم ببینید مشکل از کجاست اینم عکسش نمیدونم چرا تو انجمن نمیشه اپلود کرد میگه شما نمیتونید فایل اپلود کنید :[/size] http://www.irfreeup.com/images/r09jlhj3jxxk47a0gzd3i.jpg با تشکر[size=2] |
unique2world |
شماره پست: 4
|
![]() پروفشنال
محبوبیت: 86 ![]() گروه کاربری: عضو فعال تعداد پست ها: 791 امتياز: 17860 تاریخ عضویت: 23 خرداد 1388 |
این مسئله ماله دیتالایف نیست مشکلی هم نیست البته شما از wamp استفاده کنید این حل میشه یه متغیره باید فعال باشه نیست این اررور میاد نصب دیتالایف انجین بر روی لوکال هاست توسط WampServer -------------------- This is just a warning it can seriously ای مگس عرصه سیمرع نه جولانگه توست عرض خود می بری و زحمت ما می داری |
![]() ![]() |