![]() ![]() |
| simadownload |
شماره پست: 1
|
| عضو جدید ![]() محبوبیت: 0 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 10 امتياز: 90 تاریخ عضویت: 2 مهر 1388 |
سلام به همه ی دوستان گل. من یه قالب از نت پیدا کرده بودم به نام نیوک8.2 . که کمی روش کار کردم و به شکل دلخواه درش آوردم. ولی با IE درست نشون داده نمیشه و قالب به هم میریزه، در حالیکه با FireFox و Opera خوب نشون میده. شما بگین که چیکار کنم؟ |
| SalaR |
شماره پست: 2
|
![]() مدیر سایت
محبوبیت: 76 ![]() گروه کاربری: مدير کل تعداد پست ها: 419 امتياز: 70698 تاریخ عضویت: 16 ارديبهشت 1387 |
شما عکس و آدرس بدین تا دوستان مشکلتون رو حل کنن. ماشین منم خرابه کی میدونه مشکلش چیه -------------------- ديتالايف انگليسي ورژن 9 -------------------------------------------* همیشه خودتو گوسفند نشون بده تا گرگای اطرافت رو ببینی! { سالار } *--------------------------------------- تو پیغام خصوصی به سئوال جواب داده نمیشه . سئوال رو تو انجمن مطرح کنید و دوست داشتین لینکش رو پ .خ کنید. ------------------------------------------* VbCms.iR |
| simadownload |
شماره پست: 3
|
| عضو جدید ![]() محبوبیت: 0 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 10 امتياز: 90 تاریخ عضویت: 2 مهر 1388 |
|
| Silence |
شماره پست: 4
|
![]() مدیر سایت
محبوبیت: 81 ![]() گروه کاربری: مدیر بازنشسته تعداد پست ها: 535 امتياز: 55 تاریخ عضویت: 16 دي 1386 |
فایل های قالبو utf8 wthout BOM ذخیره کن با نوت پد + ! سالار جان ماشینو ببر تنظیم موتور مشکل حل میشه -------------------- بازنشست شدیم رفت |
| simadownload |
شماره پست: 5
|
سلام. دوست عزیز Silence اینکارو کردم ولی باز هم همونجوریه. یکم تغییر کرد ولی بازهم کلا به هم ریخته است. عکس: http://www.tikafun.com/images/moshkel_galeb2.gif راه دیگه ای نیست؟؟ |
| simadownload |
شماره پست: 6
|
مشکل حل شد |
![]() ![]() |