![]() ![]() |
omrdabakhte |
شماره پست: 1
|
| پروفشنال
محبوبیت: 65 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 527 امتياز: 275 تاریخ عضویت: 28 بهمن 1386 |
سلام. من درخواست هک به خاطر سپرن نام کاربر و پسورد همانند خود سایت دیتالایف را برای ورژن 8 و بالاتر داشتم. میشه لطفا؟ -------------------- جاست فـــآ |
| EMohammad |
شماره پست: 2
|
![]() مدیر سایت
محبوبیت: 116 ![]() گروه کاربری: مدير کل تعداد پست ها: 830 امتياز: 20930 تاریخ عضویت: 7 شهريور 1387 |
-------------------- ببین تمام من شدی اوج صدای من شدی بت منی شکستمت وقتی خدای من شدی ببین به یک نگاه تو تمام من خراب شد چه کردی با سراب من که قطره قطره آب شد |
omrdabakhte |
شماره پست: 3
|
| پروفشنال
محبوبیت: 65 ![]() گروه کاربری: عضو سایت تعداد پست ها: 527 امتياز: 275 تاریخ عضویت: 28 بهمن 1386 |
emuhammad, این که کلیک برای (به خاطر بسپار) داره. من اینطوریش رو نمی خوام. سایت دیتالایف چه جوریشو داره. خودش به خاطر میسپره. من اینو قبلا نصب کرده بودم. تو فول پگ این ماژول نصبه. من بدون دکمه رو میخوام. من سایت -------------------- جاست فـــآ |
omrdabakhte |
شماره پست: 4
|
| پروفشنال
کسی نمی خواد کمک کنه؟ ببینید من sitelogin.php رو دارم.یعنی از فول پگ کپی کردم. الان فقط نمیدونم کدی که تو login.tpl هست برای به خاطر سپردن چیه؟ وقتی که login.tpl رو از قالب فوب میذارم کار می کنه. اما اینطوری نمیدونم. -------------------- جاست فـــآ |
| SalaR |
شماره پست: 5
|
![]() مدیر سایت
محبوبیت: 76 ![]() گروه کاربری: مدير کل تعداد پست ها: 415 امتياز: 70228 تاریخ عضویت: 16 ارديبهشت 1387 |
omrdabakhte, http://datalifeengine.ir/hacks/539-remember-me-in-login-panel.html -------------------- ديتالايف انگليسي ورژن 9 -------------------------------------------* همیشه خودتو گوسفند نشون بده تا گرگای اطرافت رو ببینی! { سالار } *--------------------------------------- تو پیغام خصوصی به سئوال جواب داده نمیشه . سئوال رو تو انجمن مطرح کنید و دوست داشتین لینکش رو پ .خ کنید. ------------------------------------------* VbCms.iR |
omrdabakhte |
شماره پست: 6
|
| پروفشنال
SalaR,من اینو نصب کرده بودم. کار نمی کند. بعد از ریست کردن پی سی دوباره یوزر میخواد. توی گلف و فول این هک نصب شده. من اونو میخوام. دقیقا مصل خود سایت دیتالایف. بدون دکمه. 100% کار کنه. نه مثل این کار نکنه. -------------------- جاست فـــآ |
| SalaR |
شماره پست: 7
|
![]() مدیر سایت
محبوبیت: 76 ![]() گروه کاربری: مدير کل تعداد پست ها: 415 امتياز: 70228 تاریخ عضویت: 16 ارديبهشت 1387 |
omrdabakhte, شما ببین مرورگرت کوکی ها رو ذخیره میکنه ؟ تنظیمات امنیتی رو دست نزدی ؟ -------------------- ديتالايف انگليسي ورژن 9 -------------------------------------------* همیشه خودتو گوسفند نشون بده تا گرگای اطرافت رو ببینی! { سالار } *--------------------------------------- تو پیغام خصوصی به سئوال جواب داده نمیشه . سئوال رو تو انجمن مطرح کنید و دوست داشتین لینکش رو پ .خ کنید. ------------------------------------------* VbCms.iR |
omrdabakhte |
شماره پست: 8
|
| پروفشنال
SalaR, نه.من چه کار به مرورگر دارم. آخه این مشکل برای من تو سایت های دیتالایف و برخی از دوستان دیتالایفی پیش نمیاد. مشکل هک هست فکر کنم. نسخه من 8 هست. -------------------- جاست فـــآ |
| Saher |
شماره پست: 9
|
![]() مدیر سایت
محبوبیت: 14 ![]() گروه کاربری: مدیر بازنشسته تعداد پست ها: 162 امتياز: 31140 تاریخ عضویت: 30 بهمن 1386 |
omrdabakhte, برادر من آخه کوکی ها توسط مرورگر ذخیره می شه ... یه نگاه هم به تنظیمات سایتت بکن قسمت امنیت اونجا نوشته کوکی ها ذخیره بشن یا نه |
omrdabakhte |
شماره پست: 10
|
| پروفشنال
Saher, عزیز همین کار رو هم انجام دادم. نمیشه. بعد از ریستارت کامپیوتر دوباره بر می گرده. این هک که من میگم تو گلف و فول نصب هست. -------------------- جاست فـــآ |
![]() ![]() |