سلام
دوستان من انجینو به 9.6 آپ کردم ، همه چیم به باد رفت ...
حالا تو مرحله ی دیتابیس نصب فروم پیغام خطا میده و میگه بروزرسانی غیر ممکنه
مشکل از کجاست ؟!!!

بعد از آپگرید ...
آغاز شده توسط
Robotic
, 1391/02/22 ساعت 16:04
11 پاسخ برای این موضوع
ارسالی 1391/02/22 ساعت 16:23

Warning: Unknown: open(/tmp/sess_90b458c7a55f32363aa15a0adf313b79, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (file). Please verify that the current setting of session.save_path is correct(/tmp) in Unknownon lie
آقا به دادم برسید ...

ارسالی 1391/02/22 ساعت 16:44
شخصا تا به حال از انجمن ساز دیتالایف انجین استفاده نکردم، اما این خطایی که به شما میده، همانطور که مشاهده میکنید:
از سطح دسترسی به فایلها ایراد میگیره. شما باید سطح دسترسی به فایل و یا فولدر هایی که مربوط به انجمن و و آپگرید اون میباشد رو طبق آموزشی که برای نصب انجمن هست، تغییر بدید.
failed: Permission denied
Failed to write session data
Failed to write session data
از سطح دسترسی به فایلها ایراد میگیره. شما باید سطح دسترسی به فایل و یا فولدر هایی که مربوط به انجمن و و آپگرید اون میباشد رو طبق آموزشی که برای نصب انجمن هست، تغییر بدید.
ارسالی 1391/02/24 ساعت 10:27
Robotic,
تا جایی که می دونم زمانی که دیتابیس مربوط به انجمن قبلا نصب شده باشه ( کلا هر ماژولی این شکلی هست ) ، نمیتونید دوباره اون دیتابیس رو نصب کنید یا ایمپورت کنید ...
شما دیتابیس قبلی رو تغییر نام بدید ، و دوباره انجمن رو نصب کنید ...
بعد دیتابیس جدید رو پاک کنید و دیتابیس قدیم رو به نام اولیه برگردونید ...
این چیزی بود که من به ذهنم می رسید ، امیدوارم کارساز باشه ...!!!
تا جایی که می دونم زمانی که دیتابیس مربوط به انجمن قبلا نصب شده باشه ( کلا هر ماژولی این شکلی هست ) ، نمیتونید دوباره اون دیتابیس رو نصب کنید یا ایمپورت کنید ...
شما دیتابیس قبلی رو تغییر نام بدید ، و دوباره انجمن رو نصب کنید ...
بعد دیتابیس جدید رو پاک کنید و دیتابیس قدیم رو به نام اولیه برگردونید ...
این چیزی بود که من به ذهنم می رسید ، امیدوارم کارساز باشه ...!!!
1 کاربر در حال خواندن این موضوع است
0 کاربر، 1 مهمان و 0 عضو مخفی