نمیدونم این تایپیک خلاف قوانین انجمن هست یا نه. اگر هست همین حالا عذر خواهی میکنم ولی به نظرم این حرف ها باید زده میشد.
تا چند هفته قبل به یکی از کاربرای سایت عادت کرده بودیم. کسی که بیشتر از هرکس دیگه ای تو این انجمن فعالیت داشت. کسی که بیشتر از دیگران برای حل مشکل دیگر کاربران وقت میذاشت. کسی که دیتالایف انجین براشون نقطه مبهم یا کوری نداشت که برای رفع اون نیاز به کمک دیگران داشته باشه و به خاطر رفع مشکلات سایت خودش به این انجمن نیاز داشته باشه. کسی که در عرض چند هفته تبدیل به محبوب ترین و فعال ترین کاربر سایت شد.
عادت کرده بودیم وقتی برای بیان و رفع مشکلمون وارد انجمن سایت میشدیم و روی کاربران انلاین کلیک میکردیم تا اسمشو میدیدم سریع و با خیال راحت سوالمونو میپرسیدیم و حتی قبل از ارسال مطمئین بودیم جوابمون به صورت کاملا درست بهمون داده میشه و مشکلمون حل میشه. و جالب هر وقت میومدیم میدیدیم آنلاینه. کاربری که اینقدر محبوب بود که وقتی یکی از کاربران گل و قدرشناس دیتالایف انجین تایپیکی جهت تشکر ویژه از ایشون نوشت کلی لایک زده شد و کاربران دیگه ای هم تشکر کردند.
ولی چند وقتیه این کاربر نیست و وقتی هم هست فقط یک بیننده است و ترجیح میده فقط نظاره گر باشه. در آخرین مکاتبه ای که با ایشون داشتم دلیلشو پرسیدم و واقعا جواب ناراحت کننده و البته قانع کننده ای شنیدم. در عجب موندم از محبت و قدرشناسی کاربرانی که ایشون ازشون گله داشتند. توهین به همچین کاربری واقعا از طرف چگونه شخصیتی امکان پذیره؟
این توهینات فقط به ایشون نبوده و بارها تو انجمن شاهد اینگون جملات زشتی به کاربران بودم که در پاسخ به کسی که به قصد کمک و رفع مشکلشون جواب تایپیکشونو دادن نوشتن
تو که بلد نیستی حرف نزن
و یا تو سیستم امتیاز دلیل امتیاز منفی رو فش یا بدو بیراه نوشتن.
اینگونه کاربران بدونند که به کسی که به قصد کمک به شما وقت گذاشته نباید توهین کنید. به هر حال ایشون قصد کمک به شما رو داشتند. حداقل به این فکر کنید شاید پاسخش درست بوده ولی تو درک نکرد ی و حتی اگر پاسخ اشتباه بده باز هم قابل احترامه. و در نهایت اینکه پاسخ اشتباهش به شما ضرر زد بازم کافیه روی علامت منفی کلیک کنید. دلیلشم نیاز نیست فش بدین فقط کافیه ادرس تایپیک رو بذارین. که باز هم من با این مورد هم مشکل دارم و معتقدم هر گونه عملی که به قصد کمک باشه قابل احترامه
این کاربرمون مثل خیلی از کاربرای فعال سابق که در این چند سالی که عضو سایتم مشاهده کردم، از این کاربران دلگیر شدن. و واقعا هم بهشون حق میدم.
امیدوارم که دیگه توهینی تو این انجمن مشاهده نکنیم و این کاربر دوست داشتنی و دیگر کاربرانی که مثل ایشون بهشون توهین شده دوباره به فعالیت تو این سایت بپردازن و ما کاربران مبتدی رو در رفع مشکلاتمون یاری کنند.