مشکلات دیتالایف انجین پلاس
آغاز شده توسط
M.Reza
, 1388/07/11 ساعت 13:48
33 پاسخ برای این موضوع
ارسالی 1388/07/11 ساعت 21:50
خطای موضوع رو درست کردم فقط به آدرس زیر برید و این کد رو وارد کنید یعنی کدای قبلی رو کلا پاک کنید و اینو جایگزینش کنید
آدرس : enginemodules
و فایل category.php رو باز کنید و کدای زیرو جایگزینش کنید
امیدوارم دیگه مشکلی نباشه
اگر کاری داشتید این آدرس میلمه
[email protected]
[email protected]
اگه نتونستید درستش کنید بگید تا فایلو بزارم جایگزین کنید
آدرس : enginemodules
و فایل category.php رو باز کنید و کدای زیرو جایگزینش کنید
<?php
$b=$db->query ("SELECT * from `dle_category` ORDER BY `posi`");
while ($row=$db->get_array($b))
{
$link=$config['http_home_url'] .'index.php?do=cat&category=' . $row['alt_name'] . '/';
if (file_exists (ROOT_DIR . "/templates/{$config['skin']}/images/{$row['alt_name']}.gif") )
$icon="{THEME}/images/{$row['alt_name']}.gif";
else
$icon='';
$catlist.="d.add({$row['id']}, {$row['parentid']}, '{$row['name']}', '{$link}', '{$row['descr']}', '', '{$icon}', '{$icon}');";
}
?>
$b=$db->query ("SELECT * from `dle_category` ORDER BY `posi`");
while ($row=$db->get_array($b))
{
$link=$config['http_home_url'] .'index.php?do=cat&category=' . $row['alt_name'] . '/';
if (file_exists (ROOT_DIR . "/templates/{$config['skin']}/images/{$row['alt_name']}.gif") )
$icon="{THEME}/images/{$row['alt_name']}.gif";
else
$icon='';
$catlist.="d.add({$row['id']}, {$row['parentid']}, '{$row['name']}', '{$link}', '{$row['descr']}', '', '{$icon}', '{$icon}');";
}
?>
امیدوارم دیگه مشکلی نباشه
اگر کاری داشتید این آدرس میلمه
[email protected]
[email protected]
اگه نتونستید درستش کنید بگید تا فایلو بزارم جایگزین کنید
ارسالی 1388/07/12 ساعت 13:05
ویرایش قالب در منوی اصلی مدیریت کار نمیکنه. من سیستم رو روی سرور plesk ویندوز2003 نصب کردم. روی این سرورها اصلا جواب نمیده. بخش کاربران هم که هنوز not found میزنه. وقتی رو اسم کاربری کلیک میکنی مثلا (www.arezoohayam.com/users/test) این مشکل از ورژن 8 تا حالا رفع نشده. البته بازم میگم روی سرور plesk اینجوری والا رو linux درست کار میکنه.
قالبی هم که با این ورژن کاملا match باشه وجود نداره (البته برای دانلود، برای خرید که میهن تم هست)
با اینترنت اکسپلورر هم که کلا تعطیله. روی سرور لینوکس izihost نصب کردم فقط میشه با فایرفاکس باهاش کار کرد نه میشه نظر داد نه مطلب فرستاد.
اینم آدرساش:
www.daranian.tk
http://www.arteshe530.tk
پیشنهادم اینه که اصلا کلا یه ورژن هماهنگ برای اینترنت اکسپلورر طراحی کنید.
قالبی هم که با این ورژن کاملا match باشه وجود نداره (البته برای دانلود، برای خرید که میهن تم هست)
با اینترنت اکسپلورر هم که کلا تعطیله. روی سرور لینوکس izihost نصب کردم فقط میشه با فایرفاکس باهاش کار کرد نه میشه نظر داد نه مطلب فرستاد.
اینم آدرساش:
www.daranian.tk
http://www.arteshe530.tk
پیشنهادم اینه که اصلا کلا یه ورژن هماهنگ برای اینترنت اکسپلورر طراحی کنید.
ارسالی 1388/07/12 ساعت 20:00
عزیز دیتالایف انجین رو باید در سرور های لینوکش نصب کنید !
در ضمن این به قول خودتون طراحی که کردین که همش قالب کار سایت ماست
منظورم سایت های زیر است که گفتین
www.daranian.tk
www.arteshe530.tk
www.astanehmoh.net
www.azposhtekooh.tk
www.deltasystem.tk
در ضمن یادتون باشه تو قالب فقط یه سری tag استفاده شده نه بیشتر نه کمتر هر مشکلی داشتین سریع گیر ندین قالب ببینید مشکل کجاست !
اگه قالبی هم مشکل داره بیا بگو
در ضمن این به قول خودتون طراحی که کردین که همش قالب کار سایت ماست
منظورم سایت های زیر است که گفتین
www.daranian.tk
www.arteshe530.tk
www.astanehmoh.net
www.azposhtekooh.tk
www.deltasystem.tk
در ضمن یادتون باشه تو قالب فقط یه سری tag استفاده شده نه بیشتر نه کمتر هر مشکلی داشتین سریع گیر ندین قالب ببینید مشکل کجاست !
اگه قالبی هم مشکل داره بیا بگو
ارسالی 1388/07/15 ساعت 21:52
من بعد از آپگرید از نسخه 7.2 به این نسخه این مشکل برام پیش اومده
MySQL Error!
------------------------
The Error returned was:
Unknown column 'download' in 'field list'
Error Number:
1054
SELECT id, name, link, icon, type, download, place FROM dle_toplist ORDER BY place ASC
MySQL Error!
------------------------
The Error returned was:
Unknown column 'download' in 'field list'
Error Number:
1054
SELECT id, name, link, icon, type, download, place FROM dle_toplist ORDER BY place ASC
ارسالی 1388/07/16 ساعت 01:13
M.Reza
ببخشید چند تا ارور دیگه هم داد که خودم درستش کردم اما تو این موندم
MySQL Error!
------------------------
The Error returned was:
Unknown column 'key' in 'field list'
Error Number:
1054
INSERT INTO `dle_online` (`key`, `uid`, `uname`, `time`, `ip`) VALUES ('********************************', '0', 'guest', '1223493225', '127.0.0.1') ON DUPLICATE KEY UPDATE `uid`='0', `uname`='guest', `user_agent`='unknown', `foto`='unknown', `OS`='unknown', `proxy`='unknown', `time`='1223493225', `location`='unknown', `user_group`='unknown'
ببخشید چند تا ارور دیگه هم داد که خودم درستش کردم اما تو این موندم
MySQL Error!
------------------------
The Error returned was:
Unknown column 'key' in 'field list'
Error Number:
1054
INSERT INTO `dle_online` (`key`, `uid`, `uname`, `time`, `ip`) VALUES ('********************************', '0', 'guest', '1223493225', '127.0.0.1') ON DUPLICATE KEY UPDATE `uid`='0', `uname`='guest', `user_agent`='unknown', `foto`='unknown', `OS`='unknown', `proxy`='unknown', `time`='1223493225', `location`='unknown', `user_group`='unknown'
ارسالی 1388/07/16 ساعت 03:41
ببینید وقتی که پستی ارسال شده نمیشه که جایگزین بشه.ولی وقتی پستی رو ارسال میکنید یا ... که بعد از فیلتر بشه و اون کلمه توش باشه جایگزیم میشه.
در اینصورت هم نمیشه. من امتحان کردم.
مثلا تو بخش فیلتر مشخص می کنم که بجای سایت نوشته بشه وبلاگ. بعد میام یه مطلب ارسال می کنم که توش سایته. ولی تو سایت داخل مطلب جدید کلمه وبلاگ جایگزین سایت نمیشه.
لطف می کنین یه بار عملا خودتون تست کنین؟
2 کاربر در حال خواندن این موضوع است
0 کاربر، 2 مهمان و 0 عضو مخفی