كارهایی كه بعد از هك شدن باید كرد
آغاز شده توسط
iliadmoosavi
, 1388/07/12 ساعت 16:16
12 پاسخ برای این موضوع
ارسالی 1388/07/13 ساعت 02:16
سلام برای هکر های کلاه سیاه به هیچ عنوان index.php (صفحه ی اصلی یک سایت) مهم نیستش و این دسته از افراد نیازمند PhpMyAdmin شما هستند که از طریق دیکشنری (این دیکشنری ها مخصوص هکرهاست که پسورد رو خودش خودکار با دستورات داس میگرده) پس از ورود به PhpMyAdmin با قرار دادن کدی در ادونجا و وارد کردن یوزر و پسورد دلخواه خودشون(هر پسوردی که دلشون خواست) می توانند پسورد شما رو عوض کنند و دسترسی شما رو کاملاً 0 کنند (کد رو اگه کسی خواست پیغام خصوصی کنه بهم)
اشخاصی که index.php رو هک می کنند در گروه کلاه صورتی ها هستند اگه دوست دارید بیشتر توضیح بدم .....
اشخاصی که index.php رو هک می کنند در گروه کلاه صورتی ها هستند اگه دوست دارید بیشتر توضیح بدم .....
ارسالی 1388/07/13 ساعت 04:40
Arash.N
کی گفت مشکل از دیتالایف انجین هستش ???
------------------------------------------------
راستی من یادم رفته بود که بگم که امنیت دیتالایف انجین نسبت به م*ی*ت*ر*ا و ج*و*م*ل*ا و ... که نام ببرم خیلی میشن امنیتش بیشتره
بهتون توصیه میکنم از دیتالایف انجین استفاده کنید
البته سی ام اس های پولی ایرانی خیلی بهترن چون باگ هاش شناسایی نشدن ولی مدیریت های مجانی چون جهانیه و کاربران زیادی دارن باگ هاشون همه شناخته شده هستش و از اون به راحتی میشه شل گرفت.
کی گفت مشکل از دیتالایف انجین هستش ???
------------------------------------------------
راستی من یادم رفته بود که بگم که امنیت دیتالایف انجین نسبت به م*ی*ت*ر*ا و ج*و*م*ل*ا و ... که نام ببرم خیلی میشن امنیتش بیشتره
بهتون توصیه میکنم از دیتالایف انجین استفاده کنید
البته سی ام اس های پولی ایرانی خیلی بهترن چون باگ هاش شناسایی نشدن ولی مدیریت های مجانی چون جهانیه و کاربران زیادی دارن باگ هاشون همه شناخته شده هستش و از اون به راحتی میشه شل گرفت.
1 کاربر در حال خواندن این موضوع است
0 کاربر، 1 مهمان و 0 عضو مخفی