لیست ایرادات نسخه 10.2
آغاز شده توسط
IMP
, 1393/01/24 ساعت 17:41
29 پاسخ برای این موضوع
ارسالی 1393/01/24 ساعت 17:41
سلام،
نسخه جدید دیتالایف انجین چند وقتی هست که منتشر شده. همانطور هم که مطلع هستید این نسخه کاملا زیر و رو شده و تغییرات زیادی در اون ایجاد شده. در نتیجه وجود ایرادات ریز و درشت یک چیز کاملا عادی هستش.
این تاپیک رو باز کردم تا دوستانی که از این نسخه استفاده کردند، ایراداتی که توی این نسخه پیدا کردند رو اینجا لیست کنند تا توی این یکی دو روزه نسخه بدون مشکل رو جایگزین کنیم.
توجه: منظور از ایراد این نیست که برای مثال نصب نشدن ماژول قدیمی روی این نسخه رو اینجا مطرح کنید. برای مثال، مشکل نمایش ندادن تاریخ شمسی در قسمت صفحات اضافی مدیریت و یا حذف شدن کارکترها در قسمت آدرس مطلب پس از ویرایش مطلب و ...
اگر هم مشکل خاصی اینجا مطرح نشد، فقط همون مشکلاتی که در قسمت نظرات نسخه جدید عنوان شده رو برطرف میکنیم. لطف کنید هیچ پست متفرقه ای هم ارسال نکنید.
لیست اصلاحات:
۱. رفع باگ فایل show.full.php که در نسخه اصلی منتشر شده روسی نیز موجود میباشد.
۲. رفع مشکل نمایش ندادن فیلد های ارسال مطلب هنگام استفاده از ادیتور TinyMCE
۳. رفع مشکل حذف شدن کرکتر های فارسی بعد از ویرایش مطالب.
۴. رفع مشکل حذف کارکترهای فارسی پس از ارسال مطلب از قسمت داخل سایت.
۵. رفع مشکل نمایش ندادن تقویم فارسی در قسمت تبلیغات سیستم.
۶. رفع مشکل نمایش ندادن تقویم فارسی در قسمت بهینه سازی سیستم.
۷. رفع مشکل لینک و تاریخ فارسی مطالب در قسمت ادامه مطلب.
۸. رفع مشکل نمایش ندادن مطالب در آرشیو فارسی.
۹. رفع مشکل عدم کارکرد پرسش و پاسخ امنیتی هنگام ثبت نام کاربر جدید.
۱۰. ترجمه جملات روسی در پنجره اشتراک گذاری محتوای سایت در قسمت ادامه مطلب.
۱۱. رفع مشکل تقویم فارسی در قسمت ویرایش کاربران.
۱۲. رفع مشکل تعیین تاریخ مطالب به صورت دستی، هنگام ارسال مطلب.
۱۳. رفع مشکل عدم جستجو بین دو تاریخ شمسی، در لیست مطالب در قسمت مدیریت. (برای اولین بار در تاریخ دیتالایف انجین فارسی)
۱۴. رفع مشکل عدم نمایش تقویم شمسی در قسمت جستجو مطالب در مدیریت سیستم.
۱۵. رفع مشکل لود نشدن ادیتور در صفحه ارسال مطلب سایت.
۱۶. رفع مشکل عدم ایجاد موضوع جدید در صورت خالی بودن لیست موضوعات.
۱۷. رفع مشکل عدم حذف لینک ها در ماژول لینکستان.
۱۸. اضافه شدن قابلیت ایجاد موضوعات سایت با آدرس فارسی.
۱۹. اضافه شدن قابلیت ایجاد صفحات اضافی با آدرس فارسی.
۲۰. رفع مشکل عدم ذخیره سازی آی دی یاهو هنگام ثبت نام کاربر جدید.
۲۱. رفع مشکل فیلد های اضافی سیستم.
۲۲. رفع مشکل ویرایش لینک ها در ماژول لینک دوستان.
موفق باشید.
نسخه جدید دیتالایف انجین چند وقتی هست که منتشر شده. همانطور هم که مطلع هستید این نسخه کاملا زیر و رو شده و تغییرات زیادی در اون ایجاد شده. در نتیجه وجود ایرادات ریز و درشت یک چیز کاملا عادی هستش.
این تاپیک رو باز کردم تا دوستانی که از این نسخه استفاده کردند، ایراداتی که توی این نسخه پیدا کردند رو اینجا لیست کنند تا توی این یکی دو روزه نسخه بدون مشکل رو جایگزین کنیم.
توجه: منظور از ایراد این نیست که برای مثال نصب نشدن ماژول قدیمی روی این نسخه رو اینجا مطرح کنید. برای مثال، مشکل نمایش ندادن تاریخ شمسی در قسمت صفحات اضافی مدیریت و یا حذف شدن کارکترها در قسمت آدرس مطلب پس از ویرایش مطلب و ...
اگر هم مشکل خاصی اینجا مطرح نشد، فقط همون مشکلاتی که در قسمت نظرات نسخه جدید عنوان شده رو برطرف میکنیم. لطف کنید هیچ پست متفرقه ای هم ارسال نکنید.
لیست اصلاحات:
۱. رفع باگ فایل show.full.php که در نسخه اصلی منتشر شده روسی نیز موجود میباشد.
۲. رفع مشکل نمایش ندادن فیلد های ارسال مطلب هنگام استفاده از ادیتور TinyMCE
۳. رفع مشکل حذف شدن کرکتر های فارسی بعد از ویرایش مطالب.
۴. رفع مشکل حذف کارکترهای فارسی پس از ارسال مطلب از قسمت داخل سایت.
۵. رفع مشکل نمایش ندادن تقویم فارسی در قسمت تبلیغات سیستم.
۶. رفع مشکل نمایش ندادن تقویم فارسی در قسمت بهینه سازی سیستم.
۷. رفع مشکل لینک و تاریخ فارسی مطالب در قسمت ادامه مطلب.
۸. رفع مشکل نمایش ندادن مطالب در آرشیو فارسی.
۹. رفع مشکل عدم کارکرد پرسش و پاسخ امنیتی هنگام ثبت نام کاربر جدید.
۱۰. ترجمه جملات روسی در پنجره اشتراک گذاری محتوای سایت در قسمت ادامه مطلب.
۱۱. رفع مشکل تقویم فارسی در قسمت ویرایش کاربران.
۱۲. رفع مشکل تعیین تاریخ مطالب به صورت دستی، هنگام ارسال مطلب.
۱۳. رفع مشکل عدم جستجو بین دو تاریخ شمسی، در لیست مطالب در قسمت مدیریت. (برای اولین بار در تاریخ دیتالایف انجین فارسی)
۱۴. رفع مشکل عدم نمایش تقویم شمسی در قسمت جستجو مطالب در مدیریت سیستم.
۱۵. رفع مشکل لود نشدن ادیتور در صفحه ارسال مطلب سایت.
۱۶. رفع مشکل عدم ایجاد موضوع جدید در صورت خالی بودن لیست موضوعات.
۱۷. رفع مشکل عدم حذف لینک ها در ماژول لینکستان.
۱۸. اضافه شدن قابلیت ایجاد موضوعات سایت با آدرس فارسی.
۱۹. اضافه شدن قابلیت ایجاد صفحات اضافی با آدرس فارسی.
۲۰. رفع مشکل عدم ذخیره سازی آی دی یاهو هنگام ثبت نام کاربر جدید.
۲۱. رفع مشکل فیلد های اضافی سیستم.
۲۲. رفع مشکل ویرایش لینک ها در ماژول لینک دوستان.
موفق باشید.
ارسالی 1393/01/24 ساعت 19:22
مشکل که من دیدم که تو قسمت نظرات گزینه انتخاب همه رو نداره و باید یکی یکی نظرات رو تیک بزنی که بخوای حذف یا تائید کنی
ادیتور هم که قبلآً گفتم به صورت پیشفرض رو ltr هست و فونتش tahoma نیست و.................
--------------------------
بهترین خاصیت این ورژن تو قسمت انتخاب موضوع که وقتی موضوع رو انتخاب کنی تو ورژن های قبلی اون موضوع که انتخاب میکردی حذف میشد و اگه سایت که موضوعات زیادی با زیر مجموعه مشابه داشته باشه با مشکل بر میخورد اما تو این ورژن به جای حذف شدن از لیست کم رنگ میشه
ادیتور هم که قبلآً گفتم به صورت پیشفرض رو ltr هست و فونتش tahoma نیست و.................
--------------------------
بهترین خاصیت این ورژن تو قسمت انتخاب موضوع که وقتی موضوع رو انتخاب کنی تو ورژن های قبلی اون موضوع که انتخاب میکردی حذف میشد و اگه سایت که موضوعات زیادی با زیر مجموعه مشابه داشته باشه با مشکل بر میخورد اما تو این ورژن به جای حذف شدن از لیست کم رنگ میشه
ارسالی 1393/01/24 ساعت 19:36
قرار شد فقط ایرادات یا بهتر بگم اشتباهات نسخه فارسی رو ذکر کنید! نه تغییرات این نسخه رو! ادیتور رو هم قبلا گفتم که ایراد نداره. توی تاپیک شما هم عکسش رو گذاشتم.
من توی پست اول مثال زدم. برای بار دوم مثال میزنم. توی نسخه فارسی 10.2 در قسمت ویرایش مطالب، یکی از فانکشن های فارسی فراموش شده که موجب میشه حروف فارسی بعد از ویرایش مطلب حذف بشه! این یعنی ایراد!
نه اینکه توی نسخه های قبلی موضوع حذف میشده توی این نسخه کمرنگ
پست بالایی رو حذف نمیکنم تا سایر دوستان بتونند بهتر متوجه بشند که منظور من از ایرادات این نسخه چی بوده و مثل این دوستمون با بی توجهی به عنوان و محتوای تاپیک، اسپم ارسال نکنند.
من توی پست اول مثال زدم. برای بار دوم مثال میزنم. توی نسخه فارسی 10.2 در قسمت ویرایش مطالب، یکی از فانکشن های فارسی فراموش شده که موجب میشه حروف فارسی بعد از ویرایش مطلب حذف بشه! این یعنی ایراد!
نه اینکه توی نسخه های قبلی موضوع حذف میشده توی این نسخه کمرنگ
پست بالایی رو حذف نمیکنم تا سایر دوستان بتونند بهتر متوجه بشند که منظور من از ایرادات این نسخه چی بوده و مثل این دوستمون با بی توجهی به عنوان و محتوای تاپیک، اسپم ارسال نکنند.
ارسالی 1393/01/25 ساعت 07:46
تا اونجا که خودم سیستم رو تست کردم و نظرات کاربران رو خوندم، فقط موارد زیر رو پیدا کردم که تمامی اونها اصلاح شده و فایل جدید جایگزین شده. کاربرانی که قبل از تاریخ این پست من دیتالایف انجین 10.2 رو دانلود کرده اند، دوباره این نسخه رو دانلود کنند. لیست اصلاحات:
اگر هنوز ایراد خاصی در نسخه فارسی موجود هست میتونید توی این تاپیک عنوان کنید.
رجوع شود به پست اول.
اگر هنوز ایراد خاصی در نسخه فارسی موجود هست میتونید توی این تاپیک عنوان کنید.
ارسالی 1393/01/25 ساعت 17:08
IMP,
یه ایرادی که من دیدم اینه که از فایل های قدیمی در هنگام ترجمه استفاده شده و مثلا استایل تقویم هنوز همون آبی رنگه اس که مربوط به نسخه های قبلیه و استایل جدید خیلی بهتره اگه اون هم هنوز همون طوریه اگه میشه زحمت اونم بکش
یه مشکلی هم که من دیدم مربوط به تقویم بود که لینک ها باز نمیشد
راستی امکان داره که یا ایکس دیتالایف انجین رو منتشر کنی یا این نسخه رو هم مثل اون بکنی که دیگه لازم نباشه اینقدر تگ جدید به جای تگ های اصلی دیتالایف انجین جایگزین کنیم
بقیه رو هم که تا اونجایی که من دیدم همه رو رفع کردی
واقعا خسته نباشی
یه ایرادی که من دیدم اینه که از فایل های قدیمی در هنگام ترجمه استفاده شده و مثلا استایل تقویم هنوز همون آبی رنگه اس که مربوط به نسخه های قبلیه و استایل جدید خیلی بهتره اگه اون هم هنوز همون طوریه اگه میشه زحمت اونم بکش
راستی امکان داره که یا ایکس دیتالایف انجین رو منتشر کنی یا این نسخه رو هم مثل اون بکنی که دیگه لازم نباشه اینقدر تگ جدید به جای تگ های اصلی دیتالایف انجین جایگزین کنیم
بقیه رو هم که تا اونجایی که من دیدم همه رو رفع کردی
واقعا خسته نباشی
ارسالی 1393/01/25 ساعت 17:24
تقویم که نیازی به آپگرید نداره. فقط استایل اون باید تغییر بکنه. البته برای خودم یک استایل کاملا مدرن و هماهنگ با نسخه جدید درست کردم، اما فعلا منتشر نکردم اون تقویم رو.
منظورت رو متوجه نشدم.
تغییر سیستم رو باید با آقای یکتا هماهنگ کنیم. اگر فرصت کردم یک مقدار مشورت میکنیم تا اگر راضی بودند نسخه ای که سایت پشتیبانی منتشر میکنه رو هم تغییر بدیم...
ارسالی 1393/01/28 ساعت 10:50
تذکر:
دوستانی که تمایل دارن مشکلی رو گزارش کنند، ابتدا نسخه خام و اصلی رو نصب کنند، اگر مشکلی توی سیستم بود اون رو اینجا مطرح کنند. نه اینکه سیستم رو تغییر داده باشند، از ماژول خاصی استفاده کرده باشند، ماژول و هک نصب کرده باشند، از نسخه 4 آپگرید کرده باشند! فقط نسخه اصلی و بدون دستکاری.
پستهای اضافی رو حذف کردم.
دوستانی که تمایل دارن مشکلی رو گزارش کنند، ابتدا نسخه خام و اصلی رو نصب کنند، اگر مشکلی توی سیستم بود اون رو اینجا مطرح کنند. نه اینکه سیستم رو تغییر داده باشند، از ماژول خاصی استفاده کرده باشند، ماژول و هک نصب کرده باشند، از نسخه 4 آپگرید کرده باشند! فقط نسخه اصلی و بدون دستکاری.
پستهای اضافی رو حذف کردم.
ارسالی 1393/01/29 ساعت 02:43
IMP,
یه مشکل توی نصب سیستم هست
اینکه وقتی عنوان سایت و نام کامل مدیر سایت رو میدی وقتی سیستم نصب میشه عنوان سایت همون دیتالایف انجین میشه و نام کامل مدیر سایت هم خالیه
و باید بری تو بخش تنظیمات سیستم دوباره ویرایش بدیش و برا نام مدیر سایت هم باید دوباره مشخصات کاربری رو ویرایش بدی
یه مشکل توی نصب سیستم هست
اینکه وقتی عنوان سایت و نام کامل مدیر سایت رو میدی وقتی سیستم نصب میشه عنوان سایت همون دیتالایف انجین میشه و نام کامل مدیر سایت هم خالیه
و باید بری تو بخش تنظیمات سیستم دوباره ویرایش بدیش و برا نام مدیر سایت هم باید دوباره مشخصات کاربری رو ویرایش بدی
1 کاربر در حال خواندن این موضوع است
0 کاربر، 1 مهمان و 0 عضو مخفی