سلام خدمت اساتید محترم . بنده تازه تازه کار هستم و چند تا سوال دارم که ممنون میشم پاسخ آنرا بدهید ... خواهشا :
1_ ادرس سایت من the-originals.tk است و وقتی روی لوگوی سایت ( لوگوی قالب ) یا صفحه اصلی کلیک میکنم ادرس به the-originals.tk/index تغییر میکند ؟
2. ماژول و هک چیست ؟ آیا چیزی شبیه به افزونه در وردپرس است ؟
3. مطلب جدید را وقتی مینویسم و برای آن ادامه مطالب در نظر میگیرم و در سایت روی ادامه مطالب کلیک میکنم صفحه 404 not found میزند . باید چیکار کنم و چه تغییری ایجاد کنم ؟
4. نحوه قرارا دادن و آپلود یک قالب جدید چگونه در صفحه مدیریت است ؟
5 . چگونه میتونم منوهای جدید در سایت خودم ایجاد کنم ؟
6. اسم قالب خارجی این ادرس عکس قالب را میدانید ؟
ادرس عکس : http://www.8pic.ir/images/56825304411734890514.gif
خواهشا جواب را بدهید چون تازه وارد هستم و سیستم خوبی است برای همین دارم با این کار میکنم.
سوالات مهم در قالب دیتالایف انجین
آغاز شده توسط
vampire-king
, 1393/03/01 ساعت 10:40
1 پاسخ برای این موضوع
ارسالی 1393/03/01 ساعت 10:54
نقل قول: vampire-king
1_ ادرس سایت من the-originals.tk است و وقتی روی لوگوی سایت ( لوگوی قالب ) یا صفحه اصلی کلیک میکنم ادرس به the-originals.tk/index تغییر میکند ؟
لینک لوگو رو ویرایش کن و index.php رو حذف کن و یا آدرس سایت رو با استفاده از htaccess قفل کن تا اتوماتیک ریدایرکت بشی. آموزشش توی گوگل هست. شاید توی انجمن هم باشه.
2. ماژول و هک چیست ؟ آیا چیزی شبیه به افزونه در وردپرس است ؟
ماژول و هک امکانات اضافه شوند ای هستند که به سیستم اضافه میکنید! در سیستم مدیریت دیتالایف انجین چیزی به اسم افزونه که مانند جوملا و یا وردپرس وجود نداره که شما آپلود کنید و اتوماتیک نصب بشه.
3. مطلب جدید را وقتی مینویسم و برای آن ادامه مطالب در نظر میگیرم و در سایت روی ادامه مطالب کلیک میکنم صفحه 404 not found میزند . باید چیکار کنم و چه تغییری ایجاد کنم ؟
از قسمت تنظیمات، سئو رو غیر فعال کنید.
4. نحوه قرارا دادن و آپلود یک قالب جدید چگونه در صفحه مدیریت است ؟
در سایت و یا انجمن جستو کنید.
5 . چگونه میتونم منوهای جدید در سایت خودم ایجاد کنم ؟
با ویرایس قالب ( باید HTML و CSS بلد باشید)
6. اسم قالب خارجی این ادرس عکس قالب را میدانید ؟
خیر.
نکته: به مشکلات کاربرانی که از هاست رایگان استفاده میکنند در سایت پشتیبانی رسیدگی نمیشود.
1 کاربر در حال خواندن این موضوع است
0 کاربر، 1 مهمان و 0 عضو مخفی