آژاكس كردن كامل دیتالایف انجین
آغاز شده توسط
iliadmoosavi
, 1388/07/18 ساعت 20:59
12 پاسخ برای این موضوع
ارسالی 1388/07/18 ساعت 22:10
[b/]استفاده آژاکس در قالب اصلی سایت :[B]
از پوشه قالبتون فایل main.tpl را باز کنید و به دنبال کد زیر بگردید:
به جای این کد زیر را بگذارید:
این کد برای لینک عضویت در سایت بود . به مکانهای که تغییر کرده دقت کنید و به عبارت بعد از علامت ? . شما به همین ترتیب میتوانید بقیه لینکهای فایل های main.tpl و login.tpl را تغییر بدید . ( مثل لینک حستجوی پیشرفه ، آخرین نظرات ، آمار سایت ، پیام خصوصی ، مشخصات و ... )
فقط توجه کنید . اگر میخواهید لینکهای ارسال مطلب و تماس با ما را به صورت آژاکس در بیاورید باید تغییرات زیر را انجام دهید .
به مسیر زیر بروید:
و به دنبال کد زیر بگردید:
به جای آن کد زیر را بنویسید
به جای آن کد زیر را بنویسید ( در این فایل دوتا کد وجود دارد که باید به جای هردو کد زیر را بنویسید )
استفاده آژاکس در منوی موضوعات
برای این کار به نشانی زیر بروید:
به جای آن کد زیر را بنویسید:
در همین فایل دو خط پایین تر به دنبال کد زیر بگردید:
این ها رو قدیم ها از خود دیتالایف انجین کپی کرده بودم.
فکر کنم پستش پاک شده یا من پیدا نکردم
خلاصه این کپی همون پستی که دیده بودم
از پوشه قالبتون فایل main.tpl را باز کنید و به دنبال کد زیر بگردید:
<a href="/index.php?do=register">
به جای این کد زیر را بگذارید:
<a href="/?do=register" onclick="DlePage('do=register'); return false;">
این کد برای لینک عضویت در سایت بود . به مکانهای که تغییر کرده دقت کنید و به عبارت بعد از علامت ? . شما به همین ترتیب میتوانید بقیه لینکهای فایل های main.tpl و login.tpl را تغییر بدید . ( مثل لینک حستجوی پیشرفه ، آخرین نظرات ، آمار سایت ، پیام خصوصی ، مشخصات و ... )
فقط توجه کنید . اگر میخواهید لینکهای ارسال مطلب و تماس با ما را به صورت آژاکس در بیاورید باید تغییرات زیر را انجام دهید .
به مسیر زیر بروید:
enginemodulesfeedback.php
action=""
به جای آن کد زیر را بنویسید
action="index.php?do=feedback"
action=""
به جای آن کد زیر را بنویسید ( در این فایل دوتا کد وجود دارد که باید به جای هردو کد زیر را بنویسید )
action="index.php?do=addnews"
استفاده آژاکس در منوی موضوعات
برای این کار به نشانی زیر بروید:
enginemodulescategory_block.php
"<a href="{$config['http_home_url']}category/{$category['alt_name']}/" title="{$category['descr']}" class="orange">{$category['name']}</a>"
"<a onclick="DlePage('do=cat&category={$category['alt_name']}'); return false;" href="{$config['http_home_url']}{$category['alt_name']}/" title="{$category['descr']}" class="orange">{$category['name']}</a>"
در همین فایل دو خط پایین تر به دنبال کد زیر بگردید:
"<a href="{$PHP_SELF}?do=cat&category={$category['alt_name']}" title="{$category['descr']}" class="orange">{$category['name']}</a>"
"<a onclick="DlePage('do=cat&category={$category['alt_name']}'); return false;" href="{$PHP_SELF}?do=cat&category={$category['alt_name']}" title="{$category['descr']}" class="orange">{$category['name']}</a>"
این ها رو قدیم ها از خود دیتالایف انجین کپی کرده بودم.
فکر کنم پستش پاک شده یا من پیدا نکردم
خلاصه این کپی همون پستی که دیده بودم
1 کاربر در حال خواندن این موضوع است
0 کاربر، 1 مهمان و 0 عضو مخفی