بنده چند روز پیش بهتر بگم 4 روز پیش برای هماهنگی هر چه بیشتر سایت با الگوریتم پاندا حدود 2000 پست سایتم رو با آدرس : [url]http://www.ariadl.com[/url] پاک کردم به علت قدیمی بودن پست ها و به خاطر ارزش پایین محتوایی که داشتن,2 روز نگذشت که در وب مستر گوگل 1800 تا not found نشون میده هم برای smart phone ,desktop ، Mark as fixed زدم
متاسفانه باز هم و امروز اومدم دیدم شده تقریبا 1880 تا و Sitemap سایت رو در وب مستر پاک کردم و دوباره ساختم 1 ساعت پیش .
از سیستم مدیریت محتوای دیتالایف انجین استفاده می کنم.
موضوع عجیب برای من این هست که مطالبی که تو این چند روزه ارسال کردم و ایندکس شدن توی گوگل باید طبق روال قبلی وقتی تایتل پست رو جستجو می کنم توی گوگل باید به این صورت نمایش بده :
ولی متاسفانه و خیلی متاسفانه تایتل رو در گوگل جستجو می کنم تایتل رو در گوگل نشون نمیده و به صورت زیر نمایش میده :تایتل پست Aria Dowload| آریا دانلود
و به عبارتی می تونم بگم H1 رو نشون نمیده . دلیل این کار چی می تونه باشه و چه طور میتونم مشکل رو حل کنم ، گذشته از اینها در وب مستر ورودی گوگلم امروز به 1/3 کاهش پیدا کرده آیا بعد از حذف گست ها طبیعی هست ؟Aria Dowload| آریا دانلود
با تشکر