سلام دوستان
من امنیت سایتمو بالا نبرده بودم الان هک شدم. واسه برگردوندنش باید چیکار کنم؟
هک
آغاز شده توسط
langardl
, 1394/01/03 ساعت 11:28
9 پاسخ برای این موضوع
ارسالی 1394/01/07 ساعت 14:21
langardl,
سلام و عرض ادب
به نظر بنده ایشون یا از پسوردی استفاده کردن که قابل حدس بوده برای شخص مورد نظر
یا اینکه ماژول یا هکی رو استفاده کردن که باعث وجود حفره شده
وگرنه خود دیتا لایف مشکلی نداره یدونه از مشتری هام 10.2 داره و خودم 10.4 ولی تا بحال به مشکلی برنخوردم خدا رو شکر
هدف اسپم نبود
سلام و عرض ادب
به نظر بنده ایشون یا از پسوردی استفاده کردن که قابل حدس بوده برای شخص مورد نظر
یا اینکه ماژول یا هکی رو استفاده کردن که باعث وجود حفره شده
وگرنه خود دیتا لایف مشکلی نداره یدونه از مشتری هام 10.2 داره و خودم 10.4 ولی تا بحال به مشکلی برنخوردم خدا رو شکر
هدف اسپم نبود
ارسالی 1394/01/09 ساعت 21:19
سلام به همه ی دوستان و تبریک سال نو
langardl,
بک آپ دارم
سایتمم برگردوندم. ولی بازم احتمال هک هست. راهنماییم کنید چیکار کنم امنیت سایتم بالا بره؟
مدیریت هاستم سی پنل هست.
1. حتما نام فایل admin.php رو عوض کن و به یه اسم دیگری تغیر نام بده.و آدرس جدید رو تو پنل مدیریت قسمت امنیت وارد کن .
2. سعی کن از پسورد های ساده وقابل حدس زدن استفاده نکن .
3.تا حد امکان نام کاربری مدیریت رو توی سایت نمایش نده .
4.فایل کانفیگ (config.php)سیستم شما شامل اطلاعات مهمی از سیستم شما میباشد و در صورتی که فرد دیگری به غیر از شما به آن دسترسی پیدا کند میتواند برای امنیت اطلاعات شما بسیار خطرناک باشد. این فایل رو می توانید کد گذاری کنید .روش کد کردن هم یه چرخی توی نت بزنید آموزش های زیادی پیدا می کنید. ولی پیشنهاد بنده استفاده از نرم افزار Ioncube می باشد .
langardl,
بک آپ دارم
سایتمم برگردوندم. ولی بازم احتمال هک هست. راهنماییم کنید چیکار کنم امنیت سایتم بالا بره؟
مدیریت هاستم سی پنل هست.
1. حتما نام فایل admin.php رو عوض کن و به یه اسم دیگری تغیر نام بده.و آدرس جدید رو تو پنل مدیریت قسمت امنیت وارد کن .
2. سعی کن از پسورد های ساده وقابل حدس زدن استفاده نکن .
3.تا حد امکان نام کاربری مدیریت رو توی سایت نمایش نده .
4.فایل کانفیگ (config.php)سیستم شما شامل اطلاعات مهمی از سیستم شما میباشد و در صورتی که فرد دیگری به غیر از شما به آن دسترسی پیدا کند میتواند برای امنیت اطلاعات شما بسیار خطرناک باشد. این فایل رو می توانید کد گذاری کنید .روش کد کردن هم یه چرخی توی نت بزنید آموزش های زیادی پیدا می کنید. ولی پیشنهاد بنده استفاده از نرم افزار Ioncube می باشد .
1 کاربر در حال خواندن این موضوع است
0 کاربر، 1 مهمان و 0 عضو مخفی