حرف آخر : یادمه یه بار داشتم ...
دوست عزیز نمیدونم این تایپک مشکل شما هم بوده یا خیر و بنده هم در این انجمن فقط یه عضو ساده هستم و به عنوان یه خادم در دنیای وب یادآوری میکنم موردی که ذکر کردید رو به سایر دوستان تعمیم ندید
فردی که ذکر کردید هم خدمات زیادی داشته ولی متاسفانه چون مدرنیته فارغ از اخلاق بوده هیچگاه محبوبیتی در بین کاربران پیدا نکرد ، و هر چند شخصا خیلی ازش آزرده هستم ولی به احترام علم و زحمتش بی احترامی بهشون نمیکنم. بطور مثال فایل راهنمای تگهایی که برای دیتالایف ساختند یه کار فوق العاده ارزشمند برای دیتالایف فارسی بوده که اگر دوستان با دقت مطالعه و استفاده بکنن بسیار مفید خواهد بود و ...
در مورد بی پاسخ موندن برخی سوالات که بندرت اتفاق می افته هم دلایل متعددی وجود داره ، از جمله اینکه چنین مواردی که برای یک نفر پیش میاد چون جزو مشکلات رایج دیتالایف نیست کسی باهاش مواجه نشده تا رفع کرده باشه و تجربه اشو بگه ؛ شخصا هم بطور تخصصی در زمینه قالب کار میکنم و سواد فنی کمی دارم وگرنه حتما با افتخار پاسخ میدادم.
مجموعا مشکل ذکر شده هم باید بیشتر بررسی بشه و حتما قابل رفع هست و از دوستی که مشکل رو مطرح کردن درخواست میکنم اطلاعات دسترسی به سایت رو بطور خصوصی برای حقیر ارسال کنند تا چند مورد که بنظرم میرسه رو تست کنم و ضمنا در چنین مواقعی میشه با کمی صرف وقت و نصب یک دیتالایف در پوشه یا ساب دامین ابتدا مطمئن شد که آیا اشکال از خود سیستم ، هاست ، دستکاری های خودمون و ... هست یا خیر
به هر حال و از هر سیستمی که استفاده میکنید موفق باشید