سلام دوستان.
تگ هام وقتی از یه تعداد وکاراکتر میره بالا بعد از ارسال پست بقیه تگ ها حذف میشن . راهی داره که بشه محدودیت تگ رو برداشت ؟ تشکر
1394/10/05 ساعت 13:56
سلام
بله در تنظیمات و فکر میکنم تب دیتابیس باید باشه میتونید تعداد رو تعیین کنید ولی به هر حال یه تعداد مشخصی نشون میده و البته فضای بیشتری از سایت رو هم اشغال خواهد کرد
موفق باشید
1394/10/05 ساعت 17:51
سلام
بله در تنظیمات و فکر میکنم تب دیتابیس باید باشه میتونید تعداد رو تعیین کنید ولی به هر حال یه تعداد مشخصی نشون میده و البته فضای بیشتری از سایت رو هم اشغال خواهد کرد
موفق باشید
نه توی قسمت دیتابیس هست و نه توی تنظیمات .تعداد کلمات قابل نمایش در ماژول کلمات کلیدی هم 40 هست ولی نشون نمیده از یه تعداد کاراکتر
1394/10/07 ساعت 22:07
با سلام خدمت دوستان عزیز
در دیتالایف در بخش تگهای مطالب محدودیت در درج تعداد کاراکتر وجود دارد "(255)"
شما phpmyadmin رو باز کن، دیتابیسی رو که دیتالایف انجینو درش نصب کردی انتخاب کن، از بالای صفحه روی SQL کلیک کن، کد زیر رو توی فیلد مربوطه قرار بده:
ALTER TABLE dle_post MODIFY tags varchar(1200);
بعد روی GO کلیک کن.
موفق باشید
1394/10/08 ساعت 21:23
با سلام خدمت دوستان عزیز
در دیتالایف در بخش تگهای مطالب محدودیت در درج تعداد کاراکتر وجود دارد "(255)"
شما phpmyadmin رو باز کن، دیتابیسی رو که دیتالایف انجینو درش نصب کردی انتخاب کن، از بالای صفحه روی SQL کلیک کن، کد زیر رو توی فیلد مربوطه قرار بده:
ALTER TABLE dle_post MODIFY tags varchar(1200);بعد روی GO کلیک کن.
موفق باشید
خیلی ممنون.
1395/05/15 ساعت 06:25
سلام دوستان عزیز،
برای اینکه مقدار محدودیت تگ را بیشتر کنید، در فولدر Engine/Inc فایل addnews.php و editnews.php رو باز کنید و به دنبال کد زیر بگردید:
if( dle_strlen( $_POST['tags'], $config['charset'] ) > 250 ) {
سپس مقدار 250 را به عدد بیشتری تغییر دهید. فکر میکنم 500 کافی باشه برای اینکار...
دیتالایف انجین فارسی، پایدار تا ابد...
1396/10/14 ساعت 10:41
سلام دوستان عزیز،
برای اینکه مقدار محدودیت تگ را بیشتر کنید، در فولدر Engine/Inc فایل addnews.php و editnews.php رو باز کنید و به دنبال کد زیر بگردید:
if( dle_strlen( $_POST['tags'], $config['charset'] ) > 250 ) {سپس مقدار 250 را به عدد بیشتری تغییر دهید. فکر میکنم 500 کافی باشه برای اینکار...
سلام
من هر چی تو کد این دو تا میگردم اصلا چیزی به این صورت پیدا میکنم
برای تاتل این مورد هست ولی برای تگ پیدا نمیکنم
1396/10/16 ساعت 19:17
سلام
من هر چی تو کد این دو تا میگردم اصلا چیزی به این صورت پیدا میکنم
برای تاتل این مورد هست ولی برای تگ پیدا نمیکنم
با سلام
phpMyAdmin رو باز کنید
وارد جدول dle_tags شوید
در بالای صفحه بر روی structure کلیک نمایید
در جدولی که مشاهده می کنید در سطر سوم مقابل tag گزینه Change را برگزینید