با سلام
چطور میشه محل فیلد اضافه مطالب را در صفحه addnews از پایین صفحه به قبل از عنوان جابه جا کرد ؟
سعی کردم خودم /engine/modules/addnews.php را ویرایش کنم ، اما متاسفانه با php آشنایی ندارم
ارسالی 1394/12/21 ساعت 03:17
دوست عزیز منظور در قسمت ارسال مطلب هست ، نه در قالب ، سوال را مطالعه کنید متوجه میشد
ارسال مطلب از طریق سایت یا از طریق پنل مدیریت ؟
ارسالی 1394/12/21 ساعت 13:13
دوست عزیز منظور در قسمت ارسال مطلب هست ، نه در قالب ، سوال را مطالعه کنید متوجه میشد
من سوال رو وقتی میخونم متوجه میشم که منظوزتون صفحه اراسال مطلب هست ، اون هم از داخل سایت ؛ و با توجه به این قضیه جوابی که دوستمون بهتون دادن درسته
اگه مشکل دیگه ای هست ، بطور کامل توضیح بدید که چه جیزی مد نظر شماست
ارسالی 1394/12/21 ساعت 14:16
با سلام
چطور میشه محل فیلد اضافه مطالب را در صفحه addnews از پایین صفحه به قبل از عنوان جابه جا کرد ؟
سعی کردم خودم /engine/modules/addnews.php را ویرایش کنم ، اما متاسفانه با php آشنایی ندارم
آخرش من نفهمیدم شما کدوم قسمت رو میخواین ولی برای قسمت مدیریت engine/inc/addnews.php رو ویرایش کنید و به دنبال کد زیر بگردید :
// XFields Call $xfieldsaction = "list"; $xfieldsadd = true; include (ENGINE_DIR . '/inc/xfields.php'); // End XFields Call if( !$config['allow_admin_wysiwyg'] ) $output = str_replace("<!--panel-->", $bb_panel, $output);
آن را به قسمت بالا و بعد از کد زیر انتقال بدید :
if( $member_id['user_group'] == 1 ) { $author_info = "<span class=\"newauthor\"> , {$lang['edit_eau']} <input type=\"text\" name=\"new_author\" size=\"20\" value=\"{$member_id['name']}\"></span>"; } else { $author_info = ""; }
حال به دنبال {$output} بگردید و آن را هر جا که دوست دارید انتقال دهید. اگر زیر عنوان مطلب بخواهید باید زیر کد زیر قرار بدید :
<div class="form-group"> <label class="control-label col-md-2">{$lang['addnews_title']}</label> <div class="col-md-10"> <input type="text" style="width:99%;max-width:437px;" name="title" id="title"> <button onclick="find_relates(); return false;" class="btn btn-sm btn-black">{$lang['b_find_related']}</button> <span class="help-button" data-rel="popover" data-trigger="hover" data-placement="right" data-content="{$lang['hint_title']}" >?</span><span id="related_news"></span> </div> </div>
موفق باشید.
ارسالی 1394/12/21 ساعت 14:19
برای تغییر در سمت سایت یعنی site/addnews.html کافیست از فایل های قالب addnews.tpl رو ویرایش کرده و {xfields} را هر قسمتی که دوست داشتید انتقال بدید.
0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی