سلام به همگی
دست همتون بابت راهنمایی درد نکنه . هدف من از ssl گرفتن امتیاز سئو هست ( البته این امتیاز خیلی هم نیست ) . هزینه اس اس ال هم بین 85 تا 90 هزار تومان برای دامنه کام هست . برای دامنه آی آر بالاتر هستش . بحث آی پی اختصاصی اکثر فروشنده های اس اس ال روی این مورد تاکید کردند ( البته نه همه ) .
باز هم از همه ممنونم .
البته تأثیر بر روی ranking وجود دارد یعنی سایتهایی که با پروتکل https ایمن شدهاند به هرجهت در google دارای ارجحیت هستند اما این تأثیر تا جه اندازه هست بیان نشده! حتی امکان وجود دارد که sslهای سطح basic مشمول این ranking نشوند و یا ارجحیت کمتری داشته باشند. به هر جهت اگر تا به الان متوجه تفاوت انواع ssl نشدهاید توجه کنید که هزینه زیادی برای sslهای basic یا اولیه پرداخت نکنید ... زمانی که برای دامنه هزینه تأیین کردهاند این نوع اول یا Domain Validated SSL Certificates هست و تنها بسته با مشخصات ثبت کننده domain هست و باید اطلاعات whois شما کامل و صحیح ثبت شده باشد. نوعهای دیگر ssl :
Organization Validated SSL Certificates (علاوه بر دامنه نیازمند documentهای موجود و اسناد translate شده شرکت)
Extended Validation SSL Certificates (علاوه بر موارد قبلی نیازمند بررسی و رسیدگی فعالیت میباشد و امکان سختگیری در این مورد وجود دارد)
انواع بر اساس تعداد دامنه قابل استفاده :
Single-name SSL Certificates : این مورد subdomainها را پوشش نمیدهد تنها دامنه به تنهایی
Wildcard SSL Certificates: تمامی subdomainها را پوشش میدهد.
Multi-Domain SSL Certificates: برای استفاده از چندین دامنه بر روی یک سرور (یا IP آدرس)
دو مورد اولیه مشکل هاستینگهای shared را دارا هستند که قبلا بیان کردم اما مورد آخر خیر اما این که چگونه میتوان از هاستهای دیگر موجود بر IP فعلی جلوگیری کرد تا ایمن نشوند (هاستهای دیگر از certificate ما استفاده نکنند) اطلاعی ندارم چون استفاده نکردم.
اما دلیل تفاوت هزینه بابت نوع دامنه را من متوجه نشدم ! شاید به دلیل وجود هزینه انتقال یا هرگونه مورد دیگر باشد ! اما تفاوت اصلی موارد بالا هستند