سلام
من میخوام تعداد ارسال مطلب برای گروه های کاربری رو محدود کنم
مثلا عضو سایت فقط بتونه در کل یک پست ارسال کنه
و عضو ویژه 3 پست
در تنظیمات گروه های کاربری چنین موردی رو پیدا نکردم و ترفندی هم بنظرم نرسید
لطفا دوستان راهنمایی بفرمائید
ارسالی 1395/11/22 ساعت 19:38
برای اینکار 2 راه به نظرم میرسه ( ورژن 11.1 )
راه اول : ( این در صورتی هست که فقط 1 مطلب بخوان ارسال کنن )
تو تنظیمات کاربری در تب « اخبار » گزینه « محدودیت زمانی برای ارسال مطلب پشت سرهم: » زمان ارسال رو برای مثلا 10 سال وارد کن
راه دوم : ( اگر قراره بیش از یک مطلب وارد کنند )
تو تنظیمات کاربری در تب « تنظیمات اصلی » گزینه « انتقال کاربر به گروه کاربری دیگر زمانیکه تعداد مشخصی مطلب ارسال کرده است » تعداد مطلب مورد نظرت رو وارد میکنی
بعد باید گروه کاربری دیگه ای بسازی و امکان ارسال مطلب رو براش غیرفعال کنی و کاربران گروه مورد نظرتو به اینجا انتقال بدی
ارسالی 1397/11/10 ساعت 01:34
برای اینکار 2 راه به نظرم میرسه ( ورژن 11.1 )
راه اول : ( این در صورتی هست که فقط 1 مطلب بخوان ارسال کنن )
تو تنظیمات کاربری در تب « اخبار » گزینه « محدودیت زمانی برای ارسال مطلب پشت سرهم: » زمان ارسال رو برای مثلا 10 سال وارد کن
راه دوم : ( اگر قراره بیش از یک مطلب وارد کنند )
تو تنظیمات کاربری در تب « تنظیمات اصلی » گزینه « انتقال کاربر به گروه کاربری دیگر زمانیکه تعداد مشخصی مطلب ارسال کرده است » تعداد مطلب مورد نظرت رو وارد میکنی
بعد باید گروه کاربری دیگه ای بسازی و امکان ارسال مطلب رو براش غیرفعال کنی و کاربران گروه مورد نظرتو به اینجا انتقال بدی
تو روش دوم ... پست ها باید تایید بشن تا گروه کاربری عوض بشه ... یکی اومد 10 تا پست فرستاد ... و منی که میخواستم فقط بتونه 5 تا پست رایگان بزنه میاد ده تا تایید نشده !! حالا کدوم رو تایید کنم از ده تا ؟؟ کاربر فرار نمیکنه ؟! راه دیگه ای وجود نداره ؟
0 کاربر، 1 مهمان و 0 عضو مخفی